ЛЕ: Левски (София) - Спортинг (Брага), Четвъртък от 20:30 часа
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Странджата
- Контакти:
- Странджата
- Контакти:
Re: ЛЕ: Левски (София) - Спортинг (Брага), Четвъртък от 20:30 часа
Да не ругаем, щом не сме били ... Сега всеки разбира, че да не паднем си е подвиг, но в четвъртък ще наскачат пак капацитетите и да ни отварят очите колко сме некъдърни ...
tamkuan написа:vvessel написа:LoveAndPeace написа:Спекула щеше да бъде , ако от Левски скрият 2-3 хиляди билета. В официалните канали кажат , че са свършили , раздадат ги на свои хора и след това приберат парАта барар с надценката.
Напълно е възможно нещо такова, но в по-големи размери. На мача с Барселона примерно беше масово дублирането на билетите и стълбите бяха пълни с хора. Поне 5-6 хил човека имаше горница.
То това е откакто се продават билети изобщо. И да срещу Брага ,,Герена '' е правилния избор. Сега разбирам някой от Малко Търново, Благоевград, Видин и Свищов да се жалва, че не е на ,,Васил Левски'' и да има билети за хора с 2 мача на сезон и за хора с 28 нагоре. Ама хора от София да го правят е ,,айде малко''.....
A Герена е правилният избор срешу Брага, защото? Имаме шанс срешу тях? Публиката ще е 12-тия играч? Не следва да оспорваме решенията на г.з.? Кое от всичките? От този мач следваше да се направят макс приходи, но на нас не ни трябват, всичко е точно. Аз билет си намирам винаги, но това не ме прави повече левскар от човека от Чепръчене, който може да дойде на 2-3 мача макс. И трябваше да се помисли и за тези хора!
Алекс, Герена е за 19000 с Г, 10000 са половин стадион - just for the record
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:noo написа:tmanolov написа:noo написа:OT18 написа:Доста недалновидно решение на ръководството на Левски. Хем малък стадиона, хем билетите без пари, хем пък се разрешава и покупки по 4 броя на сезонна карта, което на практика елиминира почти напълно свободната продажба. :(
Аз не съм левскар, но детето е запалено и много искаше да присъства и сега греда.
Разбирам, че явно искат да стимулират покупката на сезонни карти, ама при такава фенска маса е тъпо така да си ограничаваш бъдещите поколения привърженици.
Не може да се продължава с глупостите, само да се плюе по този или онзи. Националният стадион е зает още от преди Нова година.
така ли, и от кого?
Сам може да си отговориш, само трябва да се поинтересуваш снощи кой имаше концерт.
И? Не може да се демонтира за 2 дни ли? Само за справка на миндилите на г.з. - на 18.05 имаше огромен финал на Капките на националния (супер мащабен, с огромни сцени и т.н., най-сериозният за тази година), но това не попречи на 22.05 да има финал за купата на България пред 35 000 припоци, нали? Ма сверявайте си Упорките, не сте пред раевистка публика все пак
П.С. Да не говорим, че можеше да се разменят домакинствата, с оглед на еуфорията и т.н., ако е било чак такъв проблем - да не съм запонзат с този бизнес (събитийният), та да не знам за колко време се наема стадионът и че за сряда без проблем може да се проведе тренировка на него, а ако са спазени и изискванията, като поставяне на съответните предпазващи тревата елементи, то и тревата щеше да е топ. както казах, с Упорките някъде другаде, не пред мен
Извинявайте ,че се намесвам в спора ви , но аз защо си мисля,че стадиона за първите 2 кръга от ЕКТ се заявява доста преди жребия и съответно стадиона се проверява от УЕФА. Заявения стадион ,може да бъде променен , но разбира се трябва да бъде с лицензиран от УЕФА . Няма как да стане да заявиш стадиона ,който не е заявен от друг отбор в петък , в понеделник да има концерт и в четвъртък да играеш мач от ЕКТ на един и същ терен.
- metodito
- Контакти:
Как ще оправиш стадиона след концерт на Гънс и ще го подготвиш по всичките му там уефаджийски мурафети за мач, за три дни?
Щеше да е хубаво на националния, но бях забравил концерта на Гънс.
Може пък да е за по-добре, хора. Че тея, чуждестранните женички, къде са играли пред десетина хиляди, като видят 40 000 и ще си глътнат граматиката.
Може пък да е за по-добре, хора. Че тея, чуждестранните женички, къде са играли пред десетина хиляди, като видят 40 000 и ще си глътнат граматиката.
honda написа:Извинявайте ,че се намесвам в спора ви , но аз защо си мисля,че стадиона за първите 2 кръга от ЕКТ се заявява доста преди жребия и съответно стадиона се проверява от УЕФА. Заявения стадион ,може да бъде променен , но разбира се трябва да бъде с лицензиран от УЕФА . Няма как да стане да заявиш стадиона ,който не е заявен от друг отбор в петък , в понеделник да има концерт и в четвъртък да играеш мач от ЕКТ на един и същ терен.
сам си отговаряш - нямам време да проверя дали нашите рАководители са заявили изобщо Васил Левски - ако не са, наистина са за пребиване, защото тогхава вараинт няма. Ако са и нарочно не са направили мача с Брага там - пак са за пребиване, плюс заливане с катран и перушина, без голия г.з на насо, разбира се, да си личи отдалеч :mrgreen:
Апропо, същото беше с мачовете с ПАОК, но с малката подробност, че тогава нашите олигофрени се бяха разбрали с ботевЪ те да играят на националния, щото им е по-удобно - уникални дебили, които нямат нужда от зашитаване в случая!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
.tmanolov написа:honda написа:Извинявайте ,че се намесвам в спора ви , но аз защо си мисля,че стадиона за първите 2 кръга от ЕКТ се заявява доста преди жребия и съответно стадиона се проверява от УЕФА. Заявения стадион ,може да бъде променен , но разбира се трябва да бъде с лицензиран от УЕФА . Няма как да стане да заявиш стадиона ,който не е заявен от друг отбор в петък , в понеделник да има концерт и в четвъртък да играеш мач от ЕКТ на един и същ терен.
сам си отговаряш - нямам време да проверя дали нашите рАководители са заявили изобщо Васил Левски - ако не са, наистина са за пребиване, защото тогхава вараинт няма. Ако са и нарочно не са направили мача с Брага там - пак са за пребиване, плюс заливане с катран и перушина, без голия г.з на насо, разбира се, да си личи отдалеч :mrgreen:
Апропо, същото беше с мачовете с ПАОК, но с малката подробност, че тогава нашите олигофрени се бяха разбрали с ботевЪ те да играят на националния, щото им е по-удобно - уникални дебили, които нямат нужда от зашитаване в случая!
Доколкото имам спомен в едно интервю Боримиров спомена, че за първите 2 кръга е заявен Георги Аспарухов и няма как да се направи промяна.
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!
metodito написа:Как ще оправиш стадиона след концерт на Гънс и ще го подготвиш по всичките му там уефаджийски мурафети за мач, за три дни?
Първо, вредно да се говори, че се борим за титлата, за да не товарим футболистите излишно. Нищо, че Левски винаги се е борил за титлата, явно откакто управлява Мажоритаря пръв приятел на Домуса, това ни е забранено.
Второ, сега пък да не играем пред много публика, че видиш ли футболистите пак щели да се притеснят.
Баси, вече сме тотално в хватката на славизацията.
-
- Контакти:
Ето ко каза ИИ за стадиона и концерта :
Според информация от организаторите (Fest Team) и Българската телеграфна агенция (BTA), Guns N’ Roses обявиха публично концерта в София на 9 декември 2024 г., посочвайки датата 21 юли 2025 г. на Националния стадион „Васил Левски“
През същия ден – 9 декември 2024 г., стартираха и първите търговски действия:
10 декември 2024 г. – преференциална продажба (Nightrain fan club presale)
12–13 декември 2024 г. – Fest Club presale и официална публична продажба
Събитията подред:
Дата Събитие
9 декември 2024 Официално обявяване на концерта и датата – 21 юли 2025 на „Васил Левски“
10–11 декември 2024 Presale за Nightrain фен клуба
12–13 декември 2024 Fest Club presale и официална продажба към широка публика
-------------------------------------------------------
Когато Guns N’ Roses обявиха концерта на 9 декември 2024 г., Левски се намираше в групата за титлата (т.нар. "Championship Round") на efbet Лига.
Ето как изглеждаше класирането около този момент: След 19 изиграни кръга, Левски беше заел 4‑то място с 40 точки (резултат – 13 победи, 1 равенство, 5 загуби, голова разлика
Тоест, при официалното обявяване на концерта, отборът се бореше за място в първата четворка. Желаете ли да ви припомня и точките спрямо другите
Според информация от организаторите (Fest Team) и Българската телеграфна агенция (BTA), Guns N’ Roses обявиха публично концерта в София на 9 декември 2024 г., посочвайки датата 21 юли 2025 г. на Националния стадион „Васил Левски“
През същия ден – 9 декември 2024 г., стартираха и първите търговски действия:
10 декември 2024 г. – преференциална продажба (Nightrain fan club presale)
12–13 декември 2024 г. – Fest Club presale и официална публична продажба
Събитията подред:
Дата Събитие
9 декември 2024 Официално обявяване на концерта и датата – 21 юли 2025 на „Васил Левски“
10–11 декември 2024 Presale за Nightrain фен клуба
12–13 декември 2024 Fest Club presale и официална продажба към широка публика
-------------------------------------------------------
Когато Guns N’ Roses обявиха концерта на 9 декември 2024 г., Левски се намираше в групата за титлата (т.нар. "Championship Round") на efbet Лига.
Ето как изглеждаше класирането около този момент: След 19 изиграни кръга, Левски беше заел 4‑то място с 40 точки (резултат – 13 победи, 1 равенство, 5 загуби, голова разлика
Тоест, при официалното обявяване на концерта, отборът се бореше за място в първата четворка. Желаете ли да ви припомня и точките спрямо другите
-
- Контакти:
И още :
----------------------
Разглобяването на сцена след мащабен концерт като този на Guns N’ Roses на Националния стадион „Васил Левски“ обикновено отнема между 24 и 48 часа, в зависимост от:
Основни фактори:
Големината и сложността на сцената
– Групи като Guns N’ Roses носят със себе си собствена сцена, осветление, видео екрани, пиротехника и звук – често това са 40–60 тира техника.
Екипировка и брой екипи
– При добро планиране и достатъчно хора (100+ души), сцената може да бъде разглобена за около 24 часа.
Така че : Абсурдно е да се заяви стадиона преди ГР да го заявят, и още по-абсурдно е, да се оправи за мач, за 1-2 дни
----------------------
Разглобяването на сцена след мащабен концерт като този на Guns N’ Roses на Националния стадион „Васил Левски“ обикновено отнема между 24 и 48 часа, в зависимост от:
Основни фактори:
Големината и сложността на сцената
– Групи като Guns N’ Roses носят със себе си собствена сцена, осветление, видео екрани, пиротехника и звук – често това са 40–60 тира техника.
Екипировка и брой екипи
– При добро планиране и достатъчно хора (100+ души), сцената може да бъде разглобена за около 24 часа.
Така че : Абсурдно е да се заяви стадиона преди ГР да го заявят, и още по-абсурдно е, да се оправи за мач, за 1-2 дни