Висша лига - сезон 2025/2026
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Висша лига - сезон 2025/2026
Интересен сезон се очертава, че миналия беше голяма мъка....
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

CapitanePuyol написа:Според мен загубата на Диого Жота няма как да не се отрази не само игрово, но и чисто ментално на отбора. Затова очаквам шампион всеки различен от Ливърпул, от тези които са фаворити разбира се.
Ефекта обикновено е точно обратния в последвалия сезон
Би трябвало да е обратен ефект да. Очаквам да са много по-мотивирани и да играят за него. Но въпреки това не очаквам да си защитят титлата :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Ето, че Арсенал най-накрая взеха нападателят, който им трябваше за титлата. За мен това ще е последен шанс за Артета, не успее ли сигурно ще напусне и всички ще говорят как се е провалил, нищо че върна отбора на европейската карта.... Но аз мисля, че ще успеят. Направиха добри трансфери и имат вече доста широк състав. Все още имат най-добрата и опитна защита в лигата, а Гьокереш очаквам да вкара поне 30 гола, нещо като Халанд. Просто сега или никога е за Арсенал, Сити са ми енигма, а Ливърпул нещо ме съмняват... Взеха прекалено много играчи, ще им трябва доста време за сработка, чисто нови бекове, сега ако вземат и Исак очаквам да им се наруши баланса в отбора. По коефициенти двата отбора имат равен шанс, аз давам предимство на Арсенал, пък ще видим :mrgreen: :mrgreen: