ЛЕ: Левски (София) - Спортинг (Брага), Четвъртък от 20:30 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Aronaks
Контакти:

Re: ЛЕ: Левски (София) - Спортинг (Брага), Четвъртък от 20:30 часа

Мнениеот Aronaks » 22 юли 2025 14:22

Тука налазиха някви тролове на Раева и Мажоритаря, но предполагам това е един или макс двама души, които просто пишат под различни имена. Ей вървете на майната си или на кучето в гъза. Вие си изберете. След първите загуби ще изчезнете както сте се пръкнали. Но този път се надявам да вземете и семейство Раеви със себе си..

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 22 юли 2025 14:49

tmanolov написа:
noo написа:Вие наистина си нямате понятие как се прави сцена и как се демонтира. Само ще ви кажа, че заради концерта, движението около стадиона е ограничено включително до четвъртък. Сцените на големите групи са нещо доста скъпо нещо. За споменатите от вас Капки, сцената се прави 10 дни. Я си представете, че има проблеми с демонтирането на сцената - например вали дъжд. Кой тогава ще носи отговорност, че стадионът няма да е готов за мача? Не ми се спори с вас, нямате си понятие от нещата.

отлично си имам понятие - даже, ако се напъна, мога да разбера и точно докога са си платили да ползват стадиона по договор - на 99% съм убеден, че е било за 48 часа, ако не и за по-малко, след края на концерта - на 24.07 имат нов концерт във Виена, а трябва да изградят сцена и там, нали? Или мислиш, че имат 5 сцени :) Та, както казах, без Упорки, може ли - въпрос на желание от наша страна (на г.з.) беше да се играе на националния. Или поне билетите на Герена да бяха на двойна цена, за да се влеят максимално пари в клуба - ма явно пари не ни трябват, всичко е супер при нас

Разбира се, че имат и други сцени. Та само пътя до Виена е 2 дни. Нямаш си никакво понятие, някакъв лаладжия си, дето морето му е до колене.

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 22 юли 2025 15:19

noo написа:
tmanolov написа:
noo написа:Вие наистина си нямате понятие как се прави сцена и как се демонтира. Само ще ви кажа, че заради концерта, движението около стадиона е ограничено включително до четвъртък. Сцените на големите групи са нещо доста скъпо нещо. За споменатите от вас Капки, сцената се прави 10 дни. Я си представете, че има проблеми с демонтирането на сцената - например вали дъжд. Кой тогава ще носи отговорност, че стадионът няма да е готов за мача? Не ми се спори с вас, нямате си понятие от нещата.

отлично си имам понятие - даже, ако се напъна, мога да разбера и точно докога са си платили да ползват стадиона по договор - на 99% съм убеден, че е било за 48 часа, ако не и за по-малко, след края на концерта - на 24.07 имат нов концерт във Виена, а трябва да изградят сцена и там, нали? Или мислиш, че имат 5 сцени :) Та, както казах, без Упорки, може ли - въпрос на желание от наша страна (на г.з.) беше да се играе на националния. Или поне билетите на Герена да бяха на двойна цена, за да се влеят максимално пари в клуба - ма явно пари не ни трябват, всичко е супер при нас

Разбира се, че имат и други сцени. Та само пътя до Виена е 2 дни. Нямаш си никакво понятие, някакъв лаладжия си, дето морето му е до колене.

Малко съм дърт, ама 8-12 часа не ми се струват толквоа много. Ако на тея им отнема повече от 12 часа, значи са много слаби.
The stage teardown after a Guns N' Roses concert, or any large concert, can take several hours, potentially up to 8-12 hours, depending on the venue and complexity of the stage setup. Factors like the size and complexity of the stage, the number of trucks used for transport, and the venue's access for equipment removal all play a role in the duration
За мача в четвъртък, каквото стане. Аз още на мача с Апоел не ги харесах, но да видим.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 22 юли 2025 15:35

noo написа:
tmanolov написа:

мда, така се раждат митовете и легендите, като лафа "що жените не могат да паркират" - "Ми шото мъжете ги лъжат колко са 20 см" :mrgreen: За твое инфо, дори съм участвал в организацията по подобен на снощния коцерт, та приеми, че си имам понятие, като лаладжия, разбира се :geek:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 22 юли 2025 15:42

tmanolov написа:
noo написа:
tmanolov написа:

мда, така се раждат митовете и легендите, като лафа "що жените не могат да паркират" - "Ми шото мъжете ги лъжат колко са 20 см" :mrgreen: За твое инфо, дори съм участвал в организацията по подобен на снощния коцерт, та приеми, че си имам понятие, като лаладжия, разбира се :geek:

Ти ако се наложи и до Луната ще отидеш. :)

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 22 юли 2025 15:50

noo написа:Ти ако се наложи и до Луната ще отидеш. :)

За Левски аз на всичко съм готов :mrgreen: Айде, че оспамихме темата
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 22 юли 2025 16:07

Ние сме уникални сбърканяци, честно. Особено тези от нас, които реват най-силно за "славизацията". Вярно, в модерни времена живеем, футболът е бизнес. Логично, Левски трябва да се управлява в унисон с правилата на бизнеса, но залитането в посока спекула (или жътва, както се изрази колегата по-горе) по време на евромачовете е недопустима гавра с ценностната система, която прави този клуб велик и го отличава от еднодневките. Левски е отборът на народа, а не отборът на парвенютата - билетите трябва винаги да са на нормални, достъпни за всички левскари цени.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 22 юли 2025 16:12

futbolqga написа:Ние сме уникални сбърканяци, честно. Особено тези от нас, които реват най-силно за "славизацията". Вярно, в модерни времена живеем, футболът е бизнес. Логично, Левски трябва да се управлява в унисон с правилата на бизнеса, но залитането в посока спекула (или жътва, както се изрази колегата по-горе) по време на евромачовете е недопустима гавра с ценностната система, която прави този клуб велик и го отличава от еднодневките. Левски е отборът на народа, а не отборът на парвенютата - билетите трябва винаги да са на нормални, достъпни за всички левскари цени.

ъхъ, и да откажем едни 20 000 левскари, щото трябва да си играем на Герена, нали? Знаеш ли как се маркетира продукт? Или още сме в соц-а, където имаше дефицит от всичко? Хората искат да гледат мач на Левски, а някой не им дава и им обяснява, че не са достатъчно левскари. На един дядо (образно казано) как да му го обясниш това, че не е достатъчно левскар и затова няма билет за него? И да, точно това е славизация - да не допускаш фен базата ти да расте, щото фен (сред децата) се става на такива мачове, а не на мачовете с Дунав (да ме прощават русенци, нищо лично)
Непринуден написа:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 22 юли 2025 16:24

И да се дърляме за това на кой стадион е, вече е безсмислено. Дано само не решат че евентуалните съперници след португалците не си заслужават да се ангажира националния стадион, но като им знам акъла на триото големци, като нищо с това ще се оправдаят.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 22 юли 2025 16:27

tmanolov написа:
futbolqga написа:Ние сме уникални сбърканяци, честно. Особено тези от нас, които реват най-силно за "славизацията". Вярно, в модерни времена живеем, футболът е бизнес. Логично, Левски трябва да се управлява в унисон с правилата на бизнеса, но залитането в посока спекула (или жътва, както се изрази колегата по-горе) по време на евромачовете е недопустима гавра с ценностната система, която прави този клуб велик и го отличава от еднодневките. Левски е отборът на народа, а не отборът на парвенютата - билетите трябва винаги да са на нормални, достъпни за всички левскари цени.

ъхъ, и да откажем едни 20 000 левскари, щото трябва да си играем на Герена, нали? Знаеш ли как се маркетира продукт? Или още сме в соц-а, където имаше дефицит от всичко? Хората искат да гледат мач на Левски, а някой не им дава и им обяснява, че не са достатъчно левскари. На един дядо (образно казано) как да му го обясниш това, че не е достатъчно левскар и затова няма билет за него? И да, точно това е славизация - да не допускаш фен базата ти да расте, щото фен (сред децата) се става на такива мачове, а не на мачовете с Дунав (да ме прощават русенци, нищо лично)

Можем да си сравним познанията по маркетинг, когато кажеш :) И да, създаването на усещане за "дефицит" е най-успешната стратегия и винаги ще бъде. Моят син и неговите съученици са от 6 часа сутринта на Герена и се редят за билети - така се печели фен маса. И гледам си се загрижил за "дядовците" - те ще дойдат ли на мача, ако ръководството се довери на твоята експертиза и направи билетите значително по-скъпи?

Славизация е да си готов да загърбиш всичко свято за твоя тим, за да изкараш лев повече. Да искаш да играеш далеч от своя дом, да се откажеш от предимството да играеш на познат терен. И най-важното - деца и възрастни, които се вдигат от провинцията за няколко важни мача на сезон, според възможностите си, да не могат да видят нашия дом, да посетят музея, да минат и през магазина, ако щеш.

Върни се в “Левски”