ЛЕ: Левски (София) - Спортинг (Брага), Четвъртък от 20:30 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: ЛЕ: Левски (София) - Спортинг (Брага), Четвъртък от 20:30 часа

Мнениеот tmanolov » 22 юли 2025 11:36

noo написа:
OT18 написа:Доста недалновидно решение на ръководството на Левски. Хем малък стадиона, хем билетите без пари, хем пък се разрешава и покупки по 4 броя на сезонна карта, което на практика елиминира почти напълно свободната продажба. :(
Аз не съм левскар, но детето е запалено и много искаше да присъства и сега греда.
Разбирам, че явно искат да стимулират покупката на сезонни карти, ама при такава фенска маса е тъпо така да си ограничаваш бъдещите поколения привърженици.

Не може да се продължава с глупостите, само да се плюе по този или онзи. Националният стадион е зает още от преди Нова година.

така ли, и от кого?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 22 юли 2025 11:47

tmanolov написа:
noo написа:
OT18 написа:Доста недалновидно решение на ръководството на Левски. Хем малък стадиона, хем билетите без пари, хем пък се разрешава и покупки по 4 броя на сезонна карта, което на практика елиминира почти напълно свободната продажба. :(
Аз не съм левскар, но детето е запалено и много искаше да присъства и сега греда.
Разбирам, че явно искат да стимулират покупката на сезонни карти, ама при такава фенска маса е тъпо така да си ограничаваш бъдещите поколения привърженици.

Не може да се продължава с глупостите, само да се плюе по този или онзи. Националният стадион е зает още от преди Нова година.

така ли, и от кого?

Сам може да си отговориш, само трябва да се поинтересуваш снощи кой имаше концерт.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 22 юли 2025 12:23

noo написа:
tmanolov написа:
noo написа:

така ли, и от кого?

Сам може да си отговориш, само трябва да се поинтересуваш снощи кой имаше концерт.

И? Не може да се демонтира за 2 дни ли? Само за справка на миндилите на г.з. - на 18.05 имаше огромен финал на Капките на националния (супер мащабен, с огромни сцени и т.н., най-сериозният за тази година), но това не попречи на 22.05 да има финал за купата на България пред 35 000 припоци, нали? Ма сверявайте си Упорките, не сте пред раевистка публика все пак

П.С. Да не говорим, че можеше да се разменят домакинствата, с оглед на еуфорията и т.н., ако е било чак такъв проблем - да не съм запонзат с този бизнес (събитийният), та да не знам за колко време се наема стадионът и че за сряда без проблем може да се проведе тренировка на него, а ако са спазени и изискванията, като поставяне на съответните предпазващи тревата елементи, то и тревата щеше да е топ. както казах, с Упорките някъде другаде, не пред мен
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 22 юли 2025 12:45

Хем реват за пари, хем нищо не правят по въпроса. Не е нормално цената на билета за първия кръг да е X лева срещу анонимни евреи и цената да е пак същата за втория кръг срещу Брага. Ако ги елиминираме, промоция ли ще пуснат? Сега е сезона за "жетва", а те дремят и вършат глупости по офисите.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
shampi
Контакти:

Мнениеот shampi » 22 юли 2025 13:14

realno написа:Хем реват за пари, хем нищо не правят по въпроса. Не е нормално цената на билета за първия кръг да е X лева срещу анонимни евреи и цената да е пак същата за втория кръг срещу Брага. Ако ги елиминираме, промоция ли ще пуснат? Сега е сезона за "жетва", а те дремят и вършат глупости по офисите.

Реално цената е с 5 лева нагоре, ако трябва да бъдем точни.
Да ...можеше поне с 10 лева да вдигнат нагоре цените, но това е положението.
Можеше да се предвиди, че ще има наплив и още в самото начало да се заяви Васил Левски, както за мача с евреите, така и за следващия кръг, независимо кой ще е отбора. Но това е положението в момента, малко в повече идва това мрънкане от доста фенове.
Взимаш си карта и си пиеш кафето спокойно. :) :lol: :lol:
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 22 юли 2025 13:17

tmanolov написа:
noo написа:
tmanolov написа:
noo написа:

така ли, и от кого?

И? Не може да се демонтира за 2 дни ли? Само за справка на миндилите на г.з. - на 18.05 имаше огромен финал на Капките на националния (супер мащабен, с огромни сцени и т.н., най-сериозният за тази година), но това не попречи на 22.05 да има финал за купата на България пред 35 000 припоци, нали? Ма сверявайте си Упорките, не сте пред раевистка публика все пак

П.С. Да не говорим, че можеше да се разменят домакинствата, с оглед на еуфорията и т.н., ако е било чак такъв проблем - да не съм запонзат с този бизнес (събитийният), та да не знам за колко време се наема стадионът и че за сряда без проблем може да се проведе тренировка на него, а ако са спазени и изискванията, като поставяне на съответните предпазващи тревата елементи, то и тревата щеше да е топ. както казах, с Упорките някъде другаде, не пред мен

Истината е , че НЕ знаем дали Мажо , Дани Бо и левия ташак на Баце не са си направили труда на натиснат Национална спортна база за Васил Левски или са направили каквото могат , но просто е нямало как.
Не знам , защото никой от клуба не намери за важно да го обяви това пред феновете.
„Първо, искам да се извиня на цялата "синя" общност, че изглеждахме като капсулиран клуб през последните месеци, за което аз също имам сериозна вина. Това е от независещи от мен причини. Много от нещата, по които се работеше в клуба, изискват конфиденциалност. От тук нататък гарантирам на феновете, че всеки месец ще бъдат запознавани с всички действия, които се извършват от клуба“, започна Сираков.

Това е от миналата година :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 22 юли 2025 13:35

Вие наистина си нямате понятие как се прави сцена и как се демонтира. Само ще ви кажа, че заради концерта, движението около стадиона е ограничено включително до четвъртък. Сцените на големите групи са нещо доста скъпо нещо. За споменатите от вас Капки, сцената се прави 10 дни. Я си представете, че има проблеми с демонтирането на сцената - например вали дъжд. Кой тогава ще носи отговорност, че стадионът няма да е готов за мача? Не ми се спори с вас, нямате си понятие от нещата.

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 22 юли 2025 13:37

shampi написа:
realno написа:Хем реват за пари, хем нищо не правят по въпроса. Не е нормално цената на билета за първия кръг да е X лева срещу анонимни евреи и цената да е пак същата за втория кръг срещу Брага. Ако ги елиминираме, промоция ли ще пуснат? Сега е сезона за "жетва", а те дремят и вършат глупости по офисите.

Можеше да се предвиди, че ще има наплив и още в самото начало да се заяви Васил Левски, както за мача с евреите, така и за следващия кръг, независимо кой ще е отбора. Но това е положението в момента, малко в повече идва това мрънкане от доста фенове.

Мрънкат тези, дето не са стъпвали на стадиона от поне 5 години. И за какво му е на отбора такава публика?!
На стадиона трябва да бъдат хора, които ще подкрепят отбора от първата до последната минута, независимо от резултата. Такива, дето ще мърморят при първата грешка и в случай, че Левски не победи, ще питат за какво са си дали парите, най-добре да не припарват там! Да мрънкат и плюят тук във форума.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 22 юли 2025 13:55

noo написа:Вие наистина си нямате понятие как се прави сцена и как се демонтира. Само ще ви кажа, че заради концерта, движението около стадиона е ограничено включително до четвъртък. Сцените на големите групи са нещо доста скъпо нещо. За споменатите от вас Капки, сцената се прави 10 дни. Я си представете, че има проблеми с демонтирането на сцената - например вали дъжд. Кой тогава ще носи отговорност, че стадионът няма да е готов за мача? Не ми се спори с вас, нямате си понятие от нещата.

отлично си имам понятие - даже, ако се напъна, мога да разбера и точно докога са си платили да ползват стадиона по договор - на 99% съм убеден, че е било за 48 часа, ако не и за по-малко, след края на концерта - на 24.07 имат нов концерт във Виена, а трябва да изградят сцена и там, нали? Или мислиш, че имат 5 сцени :) Та, както казах, без Упорки, може ли - въпрос на желание от наша страна (на г.з.) беше да се играе на националния. Или поне билетите на Герена да бяха на двойна цена, за да се влеят максимално пари в клуба - ма явно пари не ни трябват, всичко е супер при нас
Непринуден написа:

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 22 юли 2025 14:01

Венелин написа:
shampi написа:

Мрънкат тези, дето не са стъпвали на стадиона от поне 5 години. И за какво му е на отбора такава публика?!
На стадиона трябва да бъдат хора, които ще подкрепят отбора от първата до последната минута, независимо от резултата. Такива, дето ще мърморят при първата грешка и в случай, че Левски не победи, ще питат за какво са си дали парите, най-добре да не припарват там! Да мрънкат и плюят тук във форума.

аре поредният трол на Господарката, активиран след години на хубернация - ми нали точно заради ЕКТ се закупиха над 1500 карти в последните 10 дни, защото това дава предимство (и с право). В реалността нямаше никакви билети за свободна продажба за А, понеже, обаче и защото. И тук не говорим за Сульо или Пульо и кой колко бил левскар, а да се вземе максимумът от този мач чисто финансово - при средна цена от 30 лева на билет, то на Герена ще имаме около 500 000 лева брутен приход. При средна цена от 30 лева на Васил Левски, щяхме да имаме 1,2 милион приходи - разходите са сравними с около 50 000 наем на националния допълнително. Но какво са за нас някакви 500-600 000 лева отгоре - пари за семки. И така вече 2 мача, т.е. 1 милион пропуснати ползи, да видим за третия дали ще се усетят, или пак ще пускат троловете на Госпожата, че е по-евтино - да ви напомня това за една ситуацият с леФче-билетче на едно умряло вече дружество?
Непринуден написа:

Върни се в “Левски”