ЛЕ: Левски (София) - Спортинг (Брага), Четвъртък от 20:30 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: ЛЕ: Левски (София) - Спортинг (Брага), Четвъртък от 20:30 часа

Мнениеот blue avalanche » 21 юли 2025 20:56

Highlander написа:
blue avalanche написа:В Казахстан???
Ако Карабах ни хванат и нас ще разковат.
7 човека от "оня отбор" на Брага вече ги няма.

В Азербайджан. Благодаря, че ме поправи. То и сега има опция да играем с азербайджански отбор по пътя към класирането за третия по сила турнир. Иначе Карабах може да ни разковат, но може и да не го направят. Може и да ги бием, както можем да бием и Брага, вече има много условности, като предварителните очаквания може въобще да не се оправдаят. Няма нищо сигурно. Много хора очакваха ПСЖ да бие Челси на финала, а какво се получи?
7 човека от "оня отбор" на Брага може и да ги няма, но като изключим вратаря всички останали играчи, които се очакват да бъдат титуляри срещу нас, са били част от "оня отбор"
Много класен отбор, но не е някакво страшилище, което мачка всичко по пътя си. Може да са ни малки шансовете за успех, но такива съществуват. Едно подценяване от португалците и ако имаме късмет можем и да се поздравим с успех.

Ние сега някакво "Челси" ли станахме?
Ти вече знаеш титулярите на Брага за мача в четвъртък? Сериозно?

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 21 юли 2025 21:07

Най-вероятно Брага ще е с почти същия състав, с който представиха отбора си срещу Селта. Няма логика да не е така.
Иначе със сигурност няма да влезем в ролята на Челси, но защо пък да не влезем в ролята на Ботафого ;)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 21 юли 2025 21:50

Иска ми се да съм оптимист, ала понякога гледам португалски мачове, и това ме възпира да помечтая за подвиг.
Тия момчета там са адски технични в сравнение с дърветата по родните терени и всичките ни противници в Юропа през последните няколко години. Под техника нямам предвид единствено някой мургав да хване топчето и да счупи кръста на противников бранител, както погрешно се счита от множество Плейстейшън спецове, а аз по-скоро обръщам внимание на спиране, първо докосване, контрол над топката, качество и скорост на подаванията, бърза мисъл и т.н. и т.н.
Единственото, с което според мен можем да им противодействаме, е някаква зверска преса, като се надяваме, че не са в най-оптималната си физическа форма. И като се надяваме, че ние не бъркаме елементарно и не почнем да ги сваляме по земята с цената на картони, когато загубим топката.
Няма да си кривя душата с прогнози за победа, по-скоро бих заложил на 1-1 в името на доброто настроение на хората по трибуните, но честно казано по-реалистично ми се вижда 0-2.
За мен най-важното е да видя борбен и достоен Левски на терена!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 21 юли 2025 22:44

Да, така е - всеки иска достоен мач на Левски, да няма от какво да се срамуваме. Колкото до надеждите - ами игра е ...
До четвъртък - с надежда, в четвътък - с цялата подкрепа и обич! Пък каквото става, да става! Само Левски!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 21 юли 2025 23:25

LoveAndPeace написа:Защитават се с 5ма в линия , седящи доста близко един до друг. Ще губим топката за около 15 секунди и мача ще е 1 към 1 с този в Унгария , който беше най-малкото ужасен.

И аз това очаквам. Ние бяхме сгънали сергията още към 55-та минута и гола на Апоел се печеше. Всяка топка я губехме супер бързо, а всеки пас бе грешен. В центъра сме най-зле. Костадинов може да е лидер, но технически никога не е бил добре и е податлив на това да "омотва" топката. Даже срещу Монтана имаше такива моменти. Отделен въпрос е кой ще му е партньор. Има някаква логика да играем със Сангаре напред, белким му вържи да надбяга последния в защита, ама пък той на стрелкова позиция вкарва веднъж на месец...
Нямаме футболни аргументи, остава да се надяваме играчите да надскочат себе си в двата мача с тях

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 21 юли 2025 23:30

tmanolov написа:
Highlander написа:Ще е истински подвиг да ги отстраним. Ще е много трудно, но не и невъзможно. Преди две години бяха отстранени в евротурнирите от отбора на Карабах. Като първия мач Карабах направо ги разкова в Португалия с 4:2, точно с висока преса. Реванша в Казахстан си спомням, че го свири Кабаков, който остави азиатците с 10 човека при резултат 0:0, Брага поведе 2:0, мача стигна до продължения и въпреки всичко Карабах успяха да вкарат два гола и да ги отстранят. Отбора на Брага е почти същия оттогава, така че не са чак толкова неплеодолими, както се изкарват.

това да не е този карабах, дето изгемерчи делиорманци с 2:7 или нещо о сорта беше. Да напомня ли къде са делиорманци, къде сме ние, къде е Брага и т.н. - ако Левски отстрани Брага, аз ставам защитник на г.з. и хуйлото!

Каузата също ги отстранява и то в период в който Брага бяха на върха. Като цяла са стабилен средноевропейски отбор, но с добра тактика, пълно себераздаване на нашите, пълен стадион и доза късмет може и да поднесем изненада.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 юли 2025 08:52

"Добра тактика" за нас е мръсна дума.
Нашата "тактика" във всеки мач е АММ. Ако мине - мине... Едно си баба знае, едно си бае. Сигурно вече и в Сливнишки герой знаят как играе Левски.
Ако допуснем, че Брага ще бъдат малко по-дефанзивни няма никаква логика Сангаре да бъде на терена. В наситеното с играчи поле на противника с кого ТОЧНО ще се "надбягва"? Всеки втори му взима топката, а Сангаре е на земята.
Костадинов е лимитиран като качества и "пенсионер" на години. Непрекъснато изостава в единоборствата, фалове, картони. Същото за Охене. Губим средата. И Вуцов почна да рита едни топки напред.
К.Димитров и Макун са толкова дървени с топката в крака, че всеки вика на другия "изнеси я ти". И т.н.

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 22 юли 2025 10:24

отново да тегля една ПМ на "мажото" и неговите миндили - такъв мач се играе на националния бре, миндили заухави! На националния! И се правят много пари от него. Или се пуска на Герена с цени от 50 кинта за Б и 100 за А - очеизвадно е, че има огромен интерес - щом за гъз и рози има разпродаден стадион на цени около 100 кинта снощи за най-евтините билети, що за Левски да няма? Г.з. да си ЕПМ, пак накара десетки хиляди левскари да гледат пред ТВ, вместо да се съберат пари за отбора!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 22 юли 2025 10:42

Доста недалновидно решение на ръководството на Левски. Хем малък стадиона, хем билетите без пари, хем пък се разрешава и покупки по 4 броя на сезонна карта, което на практика елиминира почти напълно свободната продажба. :(
Аз не съм левскар, но детето е запалено и много искаше да присъства и сега греда.
Разбирам, че явно искат да стимулират покупката на сезонни карти, ама при такава фенска маса е тъпо така да си ограничаваш бъдещите поколения привърженици.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 22 юли 2025 11:31

OT18 написа:Доста недалновидно решение на ръководството на Левски. Хем малък стадиона, хем билетите без пари, хем пък се разрешава и покупки по 4 броя на сезонна карта, което на практика елиминира почти напълно свободната продажба. :(
Аз не съм левскар, но детето е запалено и много искаше да присъства и сега греда.
Разбирам, че явно искат да стимулират покупката на сезонни карти, ама при такава фенска маса е тъпо така да си ограничаваш бъдещите поколения привърженици.

Не може да се продължава с глупостите, само да се плюе по този или онзи. Националният стадион е зает още от преди Нова година.

Върни се в “Левски”