Две деца избягаха от детска градина в София, открити са на 5 км от нея
От детската градина предполагат, че по-високото е успяло да натисне външния бутон за отваряне на вратата на двора
Децата са открити от полицаите на светофар на ул. "Черковна" и "Оборище", далеч от детската градина. Установено е, че са ходили на стадион "Герена", на детски площадки, в метрото и са влизали в мол....
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
малко офтопик, ако позволите, но явно расте бодра и будна смяна левскарчета :mrgreen:
- LoveAndPeace
- Контакти:
NOMER14 написа:LoveAndPeace написа:NOMER14 написа:С тия израелци можело пак да играем.
Да им таковам системата на лайняната расистка уефа.
Какво й е расисткото на "лайняната расистка уефа" :lol: :lol: :lol:
Разбивките например в последния момент как си го правят и защо?
Сто процента се събира мозъчният им тръст и измисля някаква гадна и подмолна схема как да преебът Левски от София!!!
tmanolov написа:rhaegar написа:tmanolov написа:Точно така е - до Лугано лесно се стига през Милано/Бергамо, ма Клуж е един ден път с камили
Доста забавна дестинация, 22 часа с влак. Оказва се че има и летище, но не и директни полети от София, та има някакви забавни варианти с прекачвания в Истанбул или Мюнхен
. Е и през Букурещ де, нормално.
Мился, че имаха полети на Уиз оттам, все пак им е втори или трети по големина град, но по-добре да не се падаме с тях :mrgreen: Тези Сабах не ги знам как са - изглеждат преодолими
Запазвай влака, ще е купон. Бай Ганьо тръгва из Европа, 140 години по-късно

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

1palq4o1 написа:NOMER14 написа:LoveAndPeace написа:NOMER14 написа:С тия израелци можело пак да играем.
По техни правила, които не е задължително да ни харесват :)
Или "...ниЯ сме Лееееевски, уааа..." и трябва да ни молят да си кажем с кого и кога ни е удобно да играем?
eстествено, точно както си искаме от БФС да играем като домакини първите мачове и да не гостуваме на повече от 100 км ли беше :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
rhaegar написа:tmanolov написа:rhaegar написа:tmanolov написа:Точно така е - до Лугано лесно се стига през Милано/Бергамо, ма Клуж е един ден път с камили
Доста забавна дестинация, 22 часа с влак. Оказва се че има и летище, но не и директни полети от София, та има някакви забавни варианти с прекачвания в Истанбул или Мюнхен
Мился, че имаха полети на Уиз оттам, все пак им е втори или трети по големина град, но по-добре да не се падаме с тях :mrgreen: Тези Сабах не ги знам как са - изглеждат преодолими
голямото шоу ще е и в ЛК да се паднем със същата двойка :mrgreen:
п.С. Аз и без това имах сериозно желание да ида до Клуж и да видя солната мина там, май Турда се казваше.
Последна промяна от tmanolov на 21 юли 2025 14:39, променено общо 1 път.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:rhaegar написа:tmanolov написа:rhaegar написа:tmanolov написа:Точно така е - до Лугано лесно се стига през Милано/Бергамо, ма Клуж е един ден път с камили
голямото шоу ще е и в ЛК да се паднем със същата двойка :mrgreen:
Аз съм убеден, че в ЛК ще играем с АЕК/Апоел и се надявам пак...да не играем с тях
blue avalanche написа:ElCochino написа:blue avalanche написа:Само за сравнение:
Генчев - 21 мача/15 победи/1 равен/5 загуби - 46т.
Веласкес - 21 мача/9 победи/10 равни/2 загуби - 47т.
Танто за кукуригу.
Пак смятай, че очеизвадно не ти е вярна сметката. Добави и Мъри и Костов към сметката и започвай да плачеш за твърдоглавия Генчо.
Не можеш да ми казваш какво да правя по една проста причина - ти си никой. Нула!
Всъщност "сметката" за Веласкес е още по-зле.
За шампионата:
Генчев - 19 мача/13 победи/1 равен/5 загуби - 40т.
Веласкес - 18 мача/9 победи/8 равни/1 загуба - 35т.
Бягай да играйш! И друг път не се изказвай неподготвен.
Момчета , не сравнявайте круши с ябълки.
Тази статистика не показва нищо.
Това ,че Генчев е спечелил повече точки не значи почти нищо - тези точки са спечелени срещу отбори от типа на Монтана. Трябва ли да напомням ,че след изиграване на мачовете от първото завъртане между всички отбори при Генчев, Левски беше извън зона ЕКТ.
От тези 19 мача на Левски начело с Генчев ние спечелихме всичко на всичко един мач срещу що годе сериозен отбор -Арда с 2:1 след кански мъки на Герена и като в последната минута онези изтърваха чисто положение. От мачовете срещу отбори от топ 4 , Генчев спечели цифром и словом -0т. Трябва да отбележем ,че и 3 -те мача бяха като гости.
срещу същите отбори при Веласкес ние спечелихме 5 т само срещу Лудогорец (3 мача) , 5т срещу Арда (3 мача) , 4т срещу Черно море (3 мача ,ако включим и мача за за Купата 4 мача)
При Генчев загубихме на Герена от Берое и Септември , при Веласкес ние победихме тези отбори като гости. От 8- те равенства на Левски при Веласкес 5 са от мачове срещу отбори от първата четворка .
И двамата и Генчев ,и Веласкес работиха с цялото си същество за Левски и аз не виждам смисъл да бъдат противопоставяни един на друг.
Както не виждам смисъл и да бъдат сравнявани Мъри и Веласкес - пак е все едно да бъдат сравнявани круши и ябълки .
Мъри има по-големи успехи в ЕКТ , Веласкес е бил треньор на отбори на които ,никой отборите тренирани от Мъри може да се сравнява . Испанеца има над 80 мача като треньор в 2 от 4-те най-силните първенства в света. Колко мача има Мъри на отбори на такова ниво?
Много ясно ,че за един испанец е много по-лесно отколкото на един българин да бде треньор на отбор от топ първенствата.
honda написа:blue avalanche написа:ElCochino написа:blue avalanche написа:Само за сравнение:
Генчев - 21 мача/15 победи/1 равен/5 загуби - 46т.
Веласкес - 21 мача/9 победи/10 равни/2 загуби - 47т.
Танто за кукуригу.
Пак смятай, че очеизвадно не ти е вярна сметката. Добави и Мъри и Костов към сметката и започвай да плачеш за твърдоглавия Генчо.
Не можеш да ми казваш какво да правя по една проста причина - ти си никой. Нула!
Всъщност "сметката" за Веласкес е още по-зле.
За шампионата:
Генчев - 19 мача/13 победи/1 равен/5 загуби - 40т.
Веласкес - 18 мача/9 победи/8 равни/1 загуба - 35т.
Бягай да играйш! И друг път не се изказвай неподготвен.
Момчета , не сравнявайте круши с ябълки.
Тази статистика не показва нищо.
Това ,че Генчев е спечелил повече точки не значи почти нищо - тези точки са спечелени срещу отбори от типа на Монтана. Трябва ли да напомням ,че след изиграване на мачовете от първото завъртане между всички отбори при Генчев, Левски беше извън зона ЕКТ.
От тези 19 мача на Левски начело с Генчев ние спечелихме всичко на всичко един мач срещу що годе сериозен отбор -Арда с 2:1 след кански мъки на Герена и като в последната минута онези изтърваха чисто положение. От мачовете срещу отбори от топ 4 , Генчев спечели цифром и словом -0т. Трябва да отбележем ,че и 3 -те мача бяха като гости.
срещу същите отбори при Веласкес ние спечелихме 5 т само срещу Лудогорец (3 мача) , 5т срещу Арда (3 мача) , 4т срещу Черно море (3 мача ,ако включим и мача за за Купата 4 мача)
При Генчев загубихме на Герена от Берое и Септември , при Веласкес ние победихме тези отбори като гости. От 8- те равенства на Левски при Веласкес 5 са от мачове срещу отбори от първата четворка .
И двамата и Генчев ,и Веласкес работиха с цялото си същество за Левски и аз не виждам смисъл да бъдат противопоставяни един на друг.
Както не виждам смисъл и да бъдат сравнявани Мъри и Веласкес - пак е все едно да бъдат сравнявани круши и ябълки .
Мъри има по-големи успехи в ЕКТ , Веласкес е бил треньор на отбори на които ,никой отборите тренирани от Мъри може да се сравнява . Испанеца има над 80 мача като треньор в 2 от 4-те най-силните първенства в света. Колко мача има Мъри на отбори на такова ниво?
Много ясно ,че за един испанец е много по-лесно отколкото на един българин да бде треньор на отбор от топ първенствата.
Баче Хонда, ми точно ти сравняваш ябълки с круши в случая - да сравняваш отборът на БотевЪ (при това домакин) със Зингаревич и после съшият (като гост) без Зингаревич, е меко казано смешно. Или уреденият мач с делиорманци за добре дошъл на хуйлото с реално играният при Генчев. Врътките със Септември - също. Хуйло имаше 2 важни мача дотук - Ил Ил го изигра и изрита от купата, литъл Урсула го извади срещу еврейците, което си е сериозна победа (макар с два хикса), както и да го погледнем и не я омаловажавам.
Па Мъри и хуйло да се сравняват - ми добре - аз по-блестящ мач и по-голяма еуфория от мача с маляките, не съм виждал от Киево насам. Отделно, понеже има и разни лафчета за невероятния ни, ръиш ли, маркетинг - глупости на търкалета - просто народът забогатя и то рязко, та 50 лева билет са му дребни пари, както и 100 лева фланелка - толкова изкарва общак за няколко часа! Малко като през инфлация към просперитет, но да не влизам в полемики с каката.
Та Левски има потенциал, епизодично прави някакви дребни неща, благодарение на парите от феновете, и дотам - път напред няма или поне аз не го виждам. Дано греша
Непринуден написа:
LoveAndPeace написа:NOMER14 написа:LoveAndPeace написа:NOMER14 написа:С тия израелци можело пак да играем.
Сто процента се събира мозъчният им тръст и измисля някаква гадна и подмолна схема как да преебът Левски от София!!!
Във форума вече се изброиха двата пъти, когато Уефа не допусна Левски до ШЛ/КЕШ и двата пъти Партията, като 68-а вината бе обща.
Лига на конференциите (трети кръг): FC Levski Sofia (BUL) / SC Braga (POR) - FC Petrocub (MDA) / Sabah FC (AZE)