damyanov1963 написа:CSKA 78 написа:LoveAndPeace написа:CSKA 78 написа:Гледам че динамовци са навирили рогИте, та да им пожелая да отпаднат от Брага с минимален резултат! Което ще е голям подвиг за тях! :lol: :)
Миналите ти "подвизи" с прогнозите за финала за купата и баража с Арда :lol: :lol: :lol: май не са ти дали урок по тактично мълчание
Бъркаш ме с някой друг! Не съм давал прогнози за финала за КБ или за баража с Арда! Но си спомням, че бях написал за вашия устрем да се молите на всички богове(най-вече на Вишну :lol: :lol:), за да паднем на финала за КБ! Така че вие да отидете в ЛЕ! Сега тактично ще напиша, че Брага няма да ви бият...с много! Даже може и да биете...центъра! :mrgreen: :)
Не сме се молили на никого, не се опитвай да се оправдаваш, че друг ви е виновен, вие толкова си можете и го показвате във всеки мач, вече от години, въпреки твоите прогнози, че с новите селекции и треньори ще сте хегемона на България и страшилището в групите на скъсаняците :lol:
Ха-ха! Пак се опитваш да се тупаш по рамото за стари "заслуги"! :o :lol: Аз бях наясно, че с предишния ни треньор няма да стане и най-много да станем 5-ти в първенството, пък ако ще да му доведат играчи за още 20 млн. евро! Имах надежди за селекцията през лятото на 23, но след това според мен имаме само 2-ма добри футболисти! Коялипу, който беше продаден и беше изненада за мен, че е(стана) добър футболист! И Ла Пеня!
Докато при вас виждам голямо въодушевление след геройските спасявания на вашето вратарче! Даже се ежите и на Брага вече?! :lol: :lol: :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!