Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Без цензура!

Мнениеот damyanov1963 » 20 юли 2025 19:16

4x4 написа:Еееей Дамянка, скъса го туй 6вепси бе.
Не ти излиза от устата на лягане и на ставане. Налей си една мастика и се радвай на Синята кратка приказка докато прокобата е заспала и от време на време само ви поглежда с едно око и лека усмивка.
Не се занимавайте с Недостижимите Европейски успехи на Великия ЦСКА, признати от Световната футболна общественост.
Дори хегемонът Кауза Шалварбахче от Делиормана само може да мечтае да достигне нивото на Великия Армейски Екзекутор на Евро шампиони, дал на Европейския футбол Незабравимите Стоичков, Пенев, Костадинов, Бербатов, Петрови и много други великани, за разлика от ваш гонзи, протъркал пейката на Рен от стояне.

Понеже се сравняваш с Фенербахче, да ти припомня, че и от Галатасарай отнесохте 6-ца, като от 6вепси :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 20 юли 2025 19:32

Чинков и компания отсъдиха баси смешната дузпа за Славия, но белите я изпуснаха
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 20 юли 2025 19:34

CSKA 78 написа:
LoveAndPeace написа:
CSKA 78 написа:Гледам че динамовци са навирили рогИте, та да им пожелая да отпаднат от Брага с минимален резултат! Което ще е голям подвиг за тях! :lol: :)

Миналите ти "подвизи" с прогнозите за финала за купата и баража с Арда :lol: :lol: :lol: май не са ти дали урок по тактично мълчание

Бъркаш ме с някой друг! Не съм давал прогнози за финала за КБ или за баража с Арда! Но си спомням, че бях написал за вашия устрем да се молите на всички богове(най-вече на Вишну :lol: :lol:), за да паднем на финала за КБ! Така че вие да отидете в ЛЕ! Сега тактично ще напиша, че Брага няма да ви бият...с много! Даже може и да биете...центъра! :mrgreen: :)

Не сме се молили на никого, не се опитвай да се оправдаваш, че друг ви е виновен, вие толкова си можете и го показвате във всеки мач, вече от години, въпреки твоите прогнози, че с новите селекции и треньори ще сте хегемона на България и страшилището в групите на скъсаняците :lol:
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 20 юли 2025 19:41

tmanolov написа:Тъкмо видиш някой припок, дето изглежда нормален, и веднага бърза да те опровергае :oops:

MASTER_COOL и gihuelo са сред най-точните от феновете на ЦСКА-София във форума, явно просто си е изпуснал нервите заради провокация (на всеки може да се случи), но разбира от играта и е обективен.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 20 юли 2025 20:06

damyanov1963 написа:
CSKA 78 написа:
LoveAndPeace написа:
CSKA 78 написа:Гледам че динамовци са навирили рогИте, та да им пожелая да отпаднат от Брага с минимален резултат! Което ще е голям подвиг за тях! :lol: :)

Миналите ти "подвизи" с прогнозите за финала за купата и баража с Арда :lol: :lol: :lol: май не са ти дали урок по тактично мълчание

Бъркаш ме с някой друг! Не съм давал прогнози за финала за КБ или за баража с Арда! Но си спомням, че бях написал за вашия устрем да се молите на всички богове(най-вече на Вишну :lol: :lol:), за да паднем на финала за КБ! Така че вие да отидете в ЛЕ! Сега тактично ще напиша, че Брага няма да ви бият...с много! Даже може и да биете...центъра! :mrgreen: :)

Не сме се молили на никого, не се опитвай да се оправдаваш, че друг ви е виновен, вие толкова си можете и го показвате във всеки мач, вече от години, въпреки твоите прогнози, че с новите селекции и треньори ще сте хегемона на България и страшилището в групите на скъсаняците :lol:

Ха-ха! Пак се опитваш да се тупаш по рамото за стари "заслуги"! :o :lol: Аз бях наясно, че с предишния ни треньор няма да стане и най-много да станем 5-ти в първенството, пък ако ще да му доведат играчи за още 20 млн. евро! Имах надежди за селекцията през лятото на 23, но след това според мен имаме само 2-ма добри футболисти! Коялипу, който беше продаден и беше изненада за мен, че е(стана) добър футболист! И Ла Пеня!
Докато при вас виждам голямо въодушевление след геройските спасявания на вашето вратарче! Даже се ежите и на Брага вече?! :lol: :lol: :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 20 юли 2025 20:20

CSKA 78 написа:
damyanov1963 написа:
CSKA 78 написа:
LoveAndPeace написа:

Ха-ха! Пак се опитваш да се тупаш по рамото за стари "заслуги"! :o :lol: Аз бях наясно, че с предишния ни треньор няма да стане и най-много да станем 5-ти в първенството, пък ако ще да му доведат играчи за още 20 млн. евро! Имах надежди за селекцията през лятото на 23, но след това според мен имаме само 2-ма добри футболисти! Коялипу, който беше продаден и беше изненада за мен, че е(стана) добър футболист! И Ла Пеня!
Докато при вас виждам голямо въодушевление след геройските спасявания на вашето вратарче! Даже се ежите и на Брага вече?! :lol: :lol: :lol:

Дай прогноза какъв европейски колос ще станете с Керкенез и многомилионната ви селекция :lol:
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 20 юли 2025 20:32

damyanov1963 написа:Дай прогноза какъв европейски колос ще станете с Керкенез и многомилионната ви селекция :lol:

Да дам прогноза?! Ще дам прогноза, че ще изгоним Керкез преди Нова година!
А селекцията ще я правим в движение и...може и да попаднем на някой добър футболист! ;) :) Обаче вас ще ви бием, ако имаме вече нов треньор! А вие ще се борите както винаги...за 4-тото място! То си е ваше и не си го давате! :lol: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 20 юли 2025 20:39

CSKA 78 написа:
damyanov1963 написа:Дай прогноза какъв европейски колос ще станете с Керкенез и многомилионната ви селекция :lol:

А селекцията ще я правим в движение и...може и да попаднем на някой добър футболист! ;) :) Обаче вас ще ви бием, ако имаме вече нов треньор! А вие ще се борите както винаги...за 4-тото място! То си е ваше и не си го давате! :lol: :mrgreen:

Що бе, тази година бяхме втори, а вие пети, че и баража загубихте :lol:
Това беше ли го прогнозирал :lol:
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 20 юли 2025 20:51

damyanov1963 написа:
CSKA 78 написа:

Да, бях го прогнозирал! Понеже ние имахме "супер треньор", та отрано се бях настроил да загубим и финала, и баража! Делиорманци играеха цяла пролет контроли!
Та това ваше второ място е логично да се предположи! :) Е, изкарахте веднъж късмет на няколко години, радвайте се на "огромния успех"! :lol: Този сезон обаче всичко може да се върне в познатото русло! :o :)

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 20 юли 2025 20:59

CSKA 78 написа:
damyanov1963 написа:
CSKA 78 написа:

Да, бях го прогнозирал! Понеже ние имахме "супер треньор", та отрано се бях настроил да загубим и финала, и баража! Делиорманци играеха цяла пролет контроли!
Та това ваше второ място е логично да се предположи! :) Е, изкарахте веднъж късмет на няколко години, радвайте се на "огромния успех"! :lol: Този сезон обаче всичко може да се върне в познатото русло! :o :)

:lol:
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”