Thsmith написа:goshev написа:Thsmith написа:favaca8888 написа:Thsmith написа:goshev написа:Твоите сега за кого са, за юдите или за джулана? :mrgreen:
Аз "мой" нямам и няма да намериш нито един мой коментар в който да защитавам някой Аладин. Без значение дали е про или анти руски :lol: Това е разликата. Аз не съм срещу тях само когато ми е удобно, а винаги и навсякъде. Както и винаги ще съм на страната на Биби и Израел в конфликт с която и да е друга държава в региона.
Еми клес отвсекъде.Абе,Шломо, ти въобще освен собствения си гъз и дебело черво нещо друго вълнува ли те
Вълнува ме всичко свързано пряко и непряко с мен. Знам, че при вас Ориенталците (както се самоопредели) мисленето не е отличителна черта и представлява трудност, но това е основното важно нещо за един нормален човек. Как дадени събития се отразяват на него и семейството му. Естествено, хората без външна тоалетна не ги вълнуват такива неща, тЪ... излишно е да се включваш. :lol:
Лошата новина е, че ти си същия ориенталец като "нас". ;)
Добрата новина е, че както обикновено си далеч от истината и аз и моят социален кръг нямат почти нищо общо с "вас" :lol:
Значи освен клес,се оказва че си и кьорав клес.
Абе да ти напомня ли Ковид 19 ???Или много бързичко го забрави???
Ориенталец можеш да викаш само на баща си ,ясно ли ти е ?
Не съм очаквал,че ще е нужно да ти обеснявам разликата между Европа и Балканите.Но щом все пак наистина си толкова сляп е безмислено.
И странно,повечето българи се гордеем с историята и традициите си.Ти явно си някакъв нов Еврозонов българин..или Янки-българин...???
Самия факт,че ще си набиеш камшика при война тук,ме отвращава толкова силно от гнусната то особа,че да..наистина "включванията ти",освен жалки и срамни,ме карат наистина да се замисля,че си заслужаваме съдбата.Със здраве ! :)
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!