1 Кръг/ Ботев - ЦСКА /19.07.2025/ 22:00 ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 1 Кръг/ Ботев - ЦСКА /19.07.2025/ 22:00 ч.
Очаквам да бием Спартак, в останалите мачове ремита. 9-10 точки за 6-7 кръга си е повече от прилично за целите които гоним
-
- Контакти:
Керкез ,вчера си мислеше ,че е треньор на Ботев още!
Даже при гола на Питас не го видях много да се зарадва!
Даже при гола на Питас не го видях много да се зарадва!
Това е спортсменство.
И футболисти често не показват радостта си от първи гол срещу бившия си отбор. Особено пред същата публика.
И футболисти често не показват радостта си от първи гол срещу бившия си отбор. Особено пред същата публика.
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
- redhooligan
- Контакти:
Не виждам чак толкова голяма драма. Поне не загубихме. Както писах по рано има какво да се желае от играчите, но лично за мен Купър няма място в този отбор. Същото мога да кажа за Сенянг и за Вион, който освен едно тичане като муха без глава, друго запомнящо се не е направил през последните два сезона. Нормално да сме по взискателни към играчи и ръководство, защото сме свикнали ЦСКА да бъде на върха и да искаме да бъдат так винаги, но действителността е такава, че може би се отделя повече внимание на стадиона в момента, отколкото на играчи и т.н. Също така удар по отбора беше и това, че не успяхме да се класираме за евротурнирите. Нека изчакаме още 4-5 кръга и ще видим има ли наченки този отбор да се бори поне за второто място в класирането или отново ще треперим.
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!
Коментарът ми е кратък, защото е за ЦСКА. Общо взето показахте това, което запознатите в Пловдив очакваха. Нищо особено. Един отбор добре натрениран в кондиционно отношение, който тичаше повече от БОТЕВ /нормално/ , често пресираше, понякога отнемаше топки...и до там. Не видях абсолютно нищо в конструктивната фаза. Няколко силни удара от разстояние, които за солиден вратар като Наумов не бяха проблем. Нито една запомняща се комбинация, създадено положение от игра. Почти никакви голови положения. Отборът ви е безидеен, Душан явно още не е намерил език с футболистите и не е наложил вижданията си. Точката си е жив късмет за вас, гредичката ви опази при оня пас на Попов... Без да знам детайлно състоянието на другите челни отбори от Ефбет, не ви виждам по-напред от 3-5-то място , освен ако не ви вземат някакви много класни попълнения.
Ние не виждаме изобщо вариант за 3-то място.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Перфектен анализ.Общо взето това са реалностите. Ние и не сме обявявали някакви големи амбиции и нямаме никакви очаквания. За тройката нямаме шанс. По скоро 4-7 мястоPerroquet написа:Коментарът ми е кратък, защото е за ЦСКА. Общо взето показахте това, което запознатите в Пловдив очакваха. Нищо особено. Един отбор добре натрениран в кондиционно отношение, който тичаше повече от БОТЕВ /нормално/ , често пресираше, понякога отнемаше топки...и до там. Не видях абсолютно нищо в конструктивната фаза. Няколко силни удара от разстояние, които за солиден вратар като Наумов не бяха проблем. Нито една запомняща се комбинация, създадено положение от игра. Почти никакви голови положения. Отборът ви е безидеен, Душан явно още не е намерил език с футболистите и не е наложил вижданията си. Точката си е жив късмет за вас, гредичката ви опази при оня пас на Попов... Без да знам детайлно състоянието на другите челни отбори от Ефбет, не ви виждам по-напред от 3-5-то място , освен ако не ви вземат някакви много класни попълнения.
Голяма каша ми е в главата в момента, а рядко е така, когато се касае за ЦСКА.
Умишлено не искам да коментирам много в момента за футболисти, за треньор. Трябва да минат още няколко мача ;)
Обаче има нещо пак гнило като че ли в клуба...... Дано не съм прав де.... ;)
Пак казвам вчера ние до гола на Ботев не играхме направо.... Тотално неподготвени бяхме и тактически, и ментално. Даже и при Томаш сме имали винаги някаква идея и план за мача, колкото и нереални и сгрешени да са били.
След гола им естествено някакъв импулс се появи в нашата игра. Но...ние реално чисто голово положение за цял мач не създадохме. Ако не беше тази дузпа освен при някой удар отдалеч или някво меле или рикошет ние гол и 5 часа да играехме нямаше да вкараме.
Не искам и не мога да давам крайни оценки на никой след един мач и то откриващ сезона. Но има някои неща, аз ги писах и снощи:
1. Лапеня не се справи като 6-ца. Ако не се подобри осезаемо няма как да минем без нова 6-ца. А това ще доведе до проблем и текучество и в защита. Защо тогава бе взет талант като Теодор и как точно ще му дадем минути и да го развиваме??? Пак ли ще държим на пейката играч, който взима по 60 бона???
От сегашните ни играчи не знам дали някой може да играе като 6-ца. Може би да пробват Сегер.
2. Сегер и Скаршем са по-скоро еднотипни. Нито единият от тях не става за 10-ка.
3. Санянг няма как да играе като класически крило по простата причина, че той не е такова.
4. Не е нормално Ето'о да се намира в такава физическа форма, дори и да е бил контузен. Спешно трябва да свали поне 4-5 кг.
Питас в този мач игра много добре. Той е в добра физическа форма, справи се добре с компоненти в играта като пасове, дрибъл, игра без топка, преса.
Тасев- не бързайте да го отписвате. Не съм съгласен с крайните мнения срещу него.
Чорбаджийски се включи много добре. Раздвижи играта, обнадежден съм и за него.
Густаво отново бе на висота след контузията му.
Умишлено не искам да коментирам много в момента за футболисти, за треньор. Трябва да минат още няколко мача ;)
Пак казвам вчера ние до гола на Ботев не играхме направо.... Тотално неподготвени бяхме и тактически, и ментално. Даже и при Томаш сме имали винаги някаква идея и план за мача, колкото и нереални и сгрешени да са били.
След гола им естествено някакъв импулс се появи в нашата игра. Но...ние реално чисто голово положение за цял мач не създадохме. Ако не беше тази дузпа освен при някой удар отдалеч или някво меле или рикошет ние гол и 5 часа да играехме нямаше да вкараме.
Не искам и не мога да давам крайни оценки на никой след един мач и то откриващ сезона. Но има някои неща, аз ги писах и снощи:
1. Лапеня не се справи като 6-ца. Ако не се подобри осезаемо няма как да минем без нова 6-ца. А това ще доведе до проблем и текучество и в защита. Защо тогава бе взет талант като Теодор и как точно ще му дадем минути и да го развиваме??? Пак ли ще държим на пейката играч, който взима по 60 бона???
От сегашните ни играчи не знам дали някой може да играе като 6-ца. Може би да пробват Сегер.
2. Сегер и Скаршем са по-скоро еднотипни. Нито единият от тях не става за 10-ка.
3. Санянг няма как да играе като класически крило по простата причина, че той не е такова.
4. Не е нормално Ето'о да се намира в такава физическа форма, дори и да е бил контузен. Спешно трябва да свали поне 4-5 кг.
Питас в този мач игра много добре. Той е в добра физическа форма, справи се добре с компоненти в играта като пасове, дрибъл, игра без топка, преса.
Тасев- не бързайте да го отписвате. Не съм съгласен с крайните мнения срещу него.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
danko_sot написа:Голяма каша ми е в главата в момента, а рядко е така, когато се касае за ЦСКА.
Тасев е изключително слаб, но по-притеснителното е, че е тъп като обувка. Такъв футболист таванът му е отбори като Пирин, Берое, Локо София и тем подобни. И е показателно, че той играе титуляр при нас, защото в момента ние сме именно на нивото на тези отбори.
Що се отнася до Чорбаджийски - посредствен футболист с високо самочувствие. Демек същият като брат си.
От българчетата никой не става. Тасев специално няма бъдеще при нас. Той още от миналата година имаше големи проблеми с дисциплината, тренировките. Правеше някакви панаири и изцепки във вторият отбор. Беше пред изгонване.