Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот koisa » 20 юли 2025 11:36

LoveAndPeace написа:Снощи гледах на общинския 100+ милионен стадион жълтата кочина , която преди 20 дни беше аха - аха да се самозакрие.
На екипите им има 3 спонсора , а на паната на стадиона спрях да броя след 15тата фирма която рекламира.
Толкова за "чудесното и правилно" управление на мажоритарния ни собственик Наско Сираков.

Още дълго ще гледаме подобни неща по другите стадиони. За нас явно е достатъчно, че Палмите дават някой лев, а феновете изкупуват всичко наред. Защо да се търсят спонсори или хора с пари, които да поемат издръжката на клуба... И без това поставени цели няма, както вече разбрахме от Сираков.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 20 юли 2025 11:59

Serafim написа:Малко пари са 1 млн евро. Налагаш голобрад юноша, който не е бил феномен в нито един момент, но пък вече сигурно около 150 мача и е имал своя принос. То за такива пари продаваме разни чужденци, някои от тях със спорен принос и представяне, без да ги чакаме по 4-5 години.

То това не е вино или уиски в бъчва ,колкото повече отлежава ,по-добро става
САМО ЛЕВСКИ!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 20 юли 2025 12:01

koisa написа:
LoveAndPeace написа:Снощи гледах на общинския 100+ милионен стадион жълтата кочина , която преди 20 дни беше аха - аха да се самозакрие.
На екипите им има 3 спонсора , а на паната на стадиона спрях да броя след 15тата фирма която рекламира.
Толкова за "чудесното и правилно" управление на мажоритарния ни собственик Наско Сираков.

Още дълго ще гледаме подобни неща по другите стадиони. За нас явно е достатъчно, че Палмите дават някой лев, а феновете изкупуват всичко наред. Защо да се търсят спонсори или хора с пари, които да поемат издръжката на клуба... И без това поставени цели няма, както вече разбрахме от Сираков.

Не им знам обвързаности те между фирмите,ама се сещам за Домузбахче,там всичко по паната все негови фирми или правещи бизнес с него.
Нещо такова е във Филипово
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 20 юли 2025 12:13

vlong написа:
koisa написа:

Не им знам обвързаности те между фирмите,ама се сещам за Домузбахче,там всичко по паната все негови фирми или правещи бизнес с него.
Нещо такова е във Филипово

Което е още едно крещящо напомняне какъв скъсаняк имаме за Мажоритар

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 20 юли 2025 12:23

Пък и крещящо напомняне какво е съзнанието на Бг чорбаджия.
Дава само ,ако има келепир
САМО ЛЕВСКИ!

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 20 юли 2025 12:46

wilge написа:
blue avalanche написа:Трансфер в полски клуб е краят на кариерата. Преди още да е започнала. Оттам посоката е една - по надолнището. Който не вярва, да пита Мартин Минчев, Алекс Колев и някои други, които са джиткали или джиткат в Полша.

Марин ми е любимец, но не мога да кажа, че е по-класен от Минчев и Колев. Непостоянен е, куца му техниката, дрибъла и физиката. В последните мачове се видя разликата между него и Кирилов. Смятам, че в Левски е достигнал тавана си. Трябва да отиде навън за да се развие. Сега е момента. Колкото повече отлагат, толкова ще намаляват шансовете му за приличен трансфер. Нивото на полската Екстра класа е доста над това на ефбет лигата. Ако се развие като футболист от Полша много по-лесно би могъл да отиде на Запад. Ако ли не - Турция, Китай, арабския свят. От него си зависи. Това с трите милиона според Трансфермаркт е несериозно. Струва толкова колкото дадат за него.

На мен също Марин ми е един от симпатичните ни играчи. Може би поради това смятам, че е прекалено рано да се отписва за Левски. Пък и не знам какъв е този зор да се продава, при положение, че е все още млад. Аз си мисля ,че още поне 2-3 години може да остане при нас.
Да, тъпче на едно място от известен период от време, за което на първо място си е виновен той. Но от друга страна, какво са направили треньорските екипи за да го развият? Не може ли кондиционният спец да му изготви индивидуална програма, за да качи малко мускулна маса, да си развие скоростта. Другите треньори работят ли с него, показват ли грешките му? За да има развитие един играч, важни са всички.
Пак повтарям - Марин е в застой и има епизодични избухвания, и това никой няма да отрече. Ама кой от нашите в момента е с по-добър и рязък удар от него? Кой мисли и гледа да насочи топката в труден за вратаря ъгъл? Дилдо ли? Припокът ли? Ами Сангаре? Тъп на гъз беше в онази ситуация от четвъртък, когато излезе сам срещу вратаря и в последния момент реши да пусне топката встрани, вместо да бие или да продържи напред в нак. поле. Един Мислович съм забелязал, че гледа да насочи в трудни за отразяване от вратарите места, но пък на него рядко му се получава.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 юли 2025 13:15

Петков страшно много напомня на Хичо в развитието си. Хичо късаше мрежи при 17г., започна силно при мъжете и после така забуксува, че...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 юли 2025 13:18

Аз, пък, в четвъртък видях стадион-бижу за 40мил "юро", построен за 3г. В "НЕеврозонната" Унгария. И то на 7-я в класирането.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 юли 2025 13:21

noo написа:Марин няма нужната бързина и експлозивност за поста, на който играе. А играта му в защитен план не ми се коментира - всеки бек изпитва трудности, когато Марин е на крилото. Видимо е, че с нетърпение очаква трансфер.
Може би правилната позиция за него е да бъде зад нападателя. По-пълноценно ще се използва нелошия му удар.
1 млн евро е добра цена за него.

"Зад нападателя" означава пасове в коридор, дрибъл и финтове на "носна кърпичка" и т.н. Качества, които Петков не притежава. Нито едно от тях.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 20 юли 2025 13:37

blue avalanche написа:

Аз, пък, в четвъртък видях стадион-бижу за 40мил "юро", построен за 3г. В "НЕеврозонната" Унгария. И то на 7-я в класирането.

Преди години бях чел статия за викингите.
Изследователи стигнали до извода , че "тегавия" характер на викингите се дължал на почти постоянен чревен дискомфорт.

Върни се в “Левски”