ЛЕ: Апоел (Беер Шева) - Левски (София), Четвъртък от 21:00 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
darkblue67
Контакти:

Re: ЛЕ: Апоел (Беер Шева) - Левски (София), Четвъртък от 21:00 часа

Мнениеот darkblue67 » 19 юли 2025 08:44

vvessel написа:
darkblue67 написа:Ти си същия като него, само че с обратен знак.

Верно ли? Аз коментирам мача от снощи, а Сульо ми говори за някой си с шубата и мача с ПАОК от преди 3 години. Да видя да съм писал нещо за Сираков? Пиша за настоящия треньор , но явно критиката за избраният от Мажоритаря не е приемлива. Щом сме били, независимо че заслугата е на Вуцов, трябва да славословя бог Наско и неговия пророк Хульо.
Аман от г@золизци. Пууу , чак ме е яд че понякога комуникирам с такива псевдо левскари.

И с този си поста доказваш моето твърдение. Нокой не ви кара да словословите ното бог Наско, нито бог Мъри. Любимият ви отбор отсрани противник в европейските турнири, спрете за момент с постояния си негативизъм и се порадвайте малко. Ще се почуствате по-добре, повярвайте ми.

На линия
Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 19 юли 2025 10:24

vvessel написа:
noo написа:
vvessel написа:

Верно ли? Аз коментирам мача от снощи, а Сульо ми говори за някой си с шубата и мача с ПАОК от преди 3 години. Да видя да съм писал нещо за Сираков? Пиша за настоящия треньор , но явно критиката за избраният от Мажоритаря не е приемлива. Щом сме били, независимо че заслугата е на Вуцов, трябва да славословя бог Наско и неговия пророк Хульо.
Аман от г@золизци. Пууу , чак ме е яд че понякога комуникирам с такива псевдо левскари.

Вуцов да не би да се подготвя за мачовете вкъщи? А Веласкес за половин година ни направи убедително втори и успяхме да победим видимо силен и обигран отбор.

Ти правиш ли разлика между тактика и индивидуална класа?

Винаги може да се критикува, но и фактите трябва да се уважават. В началото на годината колко от нас вярваха, че ще класираме за Европа? Може да си направиш справка по форумите. Тактиката на Веласкес, добра или лоша, ни доведе до второто място, и то убедително, още преди плейофите. Според теб може да не играем "правилния футбол", но резултатите говорят съвсем друго.
Футболът е колективен спорт. Може да имаш не един, а петима с висока индивидуална класа, и пак да се представяш зле.

На линия
Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 19 юли 2025 10:24

noo написа:
vvessel написа:
noo написа:
vvessel написа:

Вуцов да не би да се подготвя за мачовете вкъщи? А Веласкес за половин година ни направи убедително втори и успяхме да победим видимо силен и обигран отбор.

Винаги може да се критикува, но и фактите трябва да се уважават. В началото на годината колко от нас вярваха, че ще се класираме за Европа? Може да си направиш справка по форумите. Тактиката на Веласкес, добра или лоша, ни доведе до второто място, и то убедително, още преди плейофите. Според теб може да не играем "правилния футбол", но резултатите говорят съвсем друго.
Футболът е колективен спорт. Може да имаш не един, а петима с висока индивидуална класа, и пак да се представяш зле.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 19 юли 2025 11:52

vvessel написа:
noo написа:
vvessel написа:

А ти би ли дал твоето мнение за индивидуалната класа на всичките 18-20 играчи на Левски. Първо спрямо Ефбет стандарта и после в какъв западен отбор виждаш всеки от тях.

ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 19 юли 2025 16:16

noo написа:Винаги може да се критикува, но и фактите трябва да се уважават. В началото на годината колко от нас вярваха, че ще класираме за Европа? Може да си направиш справка по форумите. Тактиката на Веласкес, добра или лоша, ни доведе до второто място, и то убедително, още преди плейофите.
Тези, които разбират от футбол са били почти сигурни. Бяхме с равни точки с Морето и Ботев, които се отслабиха. Едните си продадоха най-добрия играч и загубиха Кешеру. Другите свършиха лудия късмет, а Зингаревич беше изгонен и свиха съвсем палатката. Веласкес получи състава на Генчев + 5 нови и му вършеше работа дори 3-то място. Какво точно си очаквал ти? Нали разбираш, че махането на Генчев беше породено и от голямата вероятност да се циментира с евентуално класиране? После щеше да е много трудно да бъде махнат лятото, а Раев изобщо не искаше да работи с него и трябваше да се действа спешно.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 19 юли 2025 17:10

drvasko98 написа:А ти би ли дал твоето мнение за индивидуалната класа на всичките 18-20 играчи на Левски. Първо спрямо Ефбет стандарта и после в какъв западен отбор виждаш всеки от тях.

Май не си проследил разговора.
Аз написах, че благодарение на индивидуалната класа на Вуцов спечелихме мача, а тактиката на Хулио беше за 0:0. Ако зависеше от Хулио нямаше да го спечелим тоя мач, защото първия ни удар въобще към вратата беше в 89-та минута след едно меле от корнер. Освен това какъв западен отбор е Бер Шева? Какви успехи имат в евротурнирите та имахме такава мишкарска тактика? Даже срещу Айнтрахт във Франкфурт като че ли играхме по-отворено.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 19 юли 2025 17:19

darkblue67 написа:И с този си поста доказваш моето твърдение. Нокой не ви кара да словословите ното бог Наско, нито бог Мъри. Любимият ви отбор отсрани противник в европейските турнири, спрете за момент с постояния си негативизъм и се порадвайте малко. Ще се почуствате по-добре, повярвайте ми.

Ти пък къде видя да пиша нещо за Мъри? И как разбра че не съм се радвал? Щото някой си раевист така решил? Освен това тук е форум и коментираме представянето на отбора. Но незнайно защо, ако критикувам тактиката на Веласкес някои хора много се засягат, все едно им е роднина. Когато критикувах Мъри други ми скачаха. Имам чувството че квото и да напиша все някой е засегнат. Ми дреме ми на дедовия ако някой се засяга, аз си пиша мнението за отбора и хич не ме интересува дали съм наранил нечия крехка душевност.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 юли 2025 19:24

Гранде Левски и прекрасно начало на сезона! Левскарите заслужаваме малко футболна радост, а защо и да не помечтаем мъничко?!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 19 юли 2025 19:34

TristaNNN написа:Гранде Левски и прекрасно начало на сезона! Левскарите заслужаваме малко футболна радост, а защо и да не помечтаем мъничко?!

Къде беше, бе?
Липсваше левскаркият ти оптимизъм тук.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 19 юли 2025 20:51

Сега гледах репортажа,направо си минахме метър.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”