Стана хубав мач,незнам кво ревете.
Успех за Европата!
П.С.
Може ли нито една телевизия или сайт да не покажат хореото ни,баси боклуците....
1 кръг Ефбет лига /Локомотив Сф-Черно море/ 18.07.2025 петък 21:15ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: 1 кръг Ефбет лига /Локомотив Сф-Черно море/ 18.07.2025 петък 21:15ч.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
-
- Контакти:
Слабо. Особено ПП. Според мен Васката беше най-слабия в мача, въпреки гола и Чандъров беше много зле. Надявам се Бандаро да става, защото като защитник Дани Мартин е страшно нестабилен, видяхме колко пъти през неговата зона, от там стана и гола. Иначе ми хареса Жоао Педро, много е повратлив, комбинативен, ще е много полезен. Изненадващо за мен много добри неща показа Телес. Има много добър поглед над играта и много добри дълги пасове. Даже си мисля, че ако беше заменил Васката, а не Берк нещата щяха да се получат. Останалото е ясно - първи мач, нервност. Трябва да оправим бековете, и Дончев в защита не беше стабилен, може би защото Милушев е слаб в защита.....но нито Дончев, нито Мартин бяха стабилни и от там беряхме ядове.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
favaca8888 написа:Стана хубав мач,незнам кво ревете.
Успех за Европата!
П.С.
Може ли нито една телевизия или сайт да не покажат хореото ни,баси боклуците....
Поздрави..фавак..Локо 1929 напредва..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
ShooterMan написа:Слабо. Особено ПП. Според мен Васката беше най-слабия в мача, въпреки гола и Чандъров беше много зле. Надявам се Бандаро да става, защото като защитник Дани Мартин е страшно нестабилен, видяхме колко пъти през неговата зона, от там стана и гола. Иначе ми хареса Жоао Педро, много е повратлив, комбинативен, ще е много полезен. Изненадващо за мен много добри неща показа Телес. Има много добър поглед над играта и много добри дълги пасове. Даже си мисля, че ако беше заменил Васката, а не Берк нещата щяха да се получат. Останалото е ясно - първи мач, нервност. Трябва да оправим бековете, и Дончев в защита не беше стабилен, може би защото Милушев е слаб в защита.....но нито Дончев, нито Мартин бяха стабилни и от там беряхме ядове.
По принцип следя новите под лупа,защото нашите момчета си ги познавам до болка.Задавах си въпроса къде е Чандъров,а отговор нямах.Чак когато вкара се забеляза.Няма лошо,първи мач му е,нормално е да се "изгуби",но май ще излезе от футболистите които гола ги обича.От две положения 1 гол и почти втори такъв.Тоест щеше буквално да реши мача сам.От друга страна много се стресирах когато крилото на Локо надбяга Мартин и то без проблеми.Преди години един много голям немски треньор каза/забравих му името/ че бековете трябва да са по бързи от крилата с 0.7 секунди.Може би Асен се доближава до това изискване,но Дани май е далеко.Вероятно има оправдание,няма пълноценна подготовка,но вчера определено бе под стандарта си.За останалите нови имам добро усещане,И Селсо и Педро и Телес дадоха добра заявка.Франса е другият за когото си мисля че е попадение.Категорично не съм съгасен че сме играли слабо.Просто е първи мач и съм много доволен че бяхме гости,за да избегнем-"Абе вий Ше играете ли ве?".Контрола върху играта осбено първите 15 минути и цялото второ полувреме бе впечатляващ.Този Педро като влезе и се видя каква стабилност може да имаме с тази двойка Педро-Дончев.Много ми харесаха ,а и още не са свикнали заедно,което се видя в няколко момента.Аз съм силно обнадежден за новият сезон и мисля че ще бъдем отново фактор.Имаме и резерви,които вчера не видяхме в игра.Само Черно море!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Нормално като за началото на сезона. Надявах се на нещо повече, но реално очаквах трудна победа или хикс.