Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Kotooshu » 18 юли 2025 18:08

noo написа:
Kotooshu написа:Какво става в този форум :shock:
В темата за мача, по скоро се режат вени, че сме продължили ... голямо мрънкане :lol:
Тук някакви льольовци обиждат уважавани потребители... само жорката атанасов си е константна величина в лъжите и манипулациите :mrgreen:

Надяваха се да отпаднем. :) Наистина не е нормално да се пишеш фен на даден отбор, а почти всичко написано от теб да е злоба и омраза към отбора.

Жалка работа, за това и все по рядко и рядко отварям форумчето... за две години поредица от лъжи се превърна в истина, и за съжаление ... има и такова животно левскар да иска най-лошото да се случи на клуба си... като удобно прасва едно "дано не съм прав" :lol: , като преди 4 години си даваше и последната стотинка за този клуб, ревеше и се молеше на приятелите си и те да помогнат, нямаше по-малки или по големи левскари, нямаше ултраси, тръстове, богати и бедняци... ние си спасихме клуба, само и единствено ние !!!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 18 юли 2025 19:07

ElCochino написа:Ти способен ли си да извършиш гореописаното или си просто плювач без пари?

Аз за разлика от хора като Сираков и Боримиров си знам възможностите и не бих се натискал да бъда "пазител на акции" а.к.а мажоритар или директор, ако знам, че повече ще вредя на любимият ми отбор, отколкото ще помагам.
Колкото до "плюенето", характерно е за адвокатите на ръководството, че всяка неприятна истина, факт или изказване се определят като плюене.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Ventsi1999
Контакти:

Мнениеот Ventsi1999 » 18 юли 2025 19:21

Сериозна финансова грешка направиха с това, за да се играе мачът срещу Спортинг Брага на Георги Аспарухов.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 18 юли 2025 20:12

Колко е разликата между дохода, ако играем на В.Левски и имаме, да речем, продадени 35000 места, и дохода от пълен Г. Аспарухов?

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 18 юли 2025 20:21

Странджата написа:Колко е разликата между дохода, ако играем на В.Левски и имаме, да речем, продадени 35000 места, и дохода от пълен Г. Аспарухов?

E колко да е, двойно? При положение че за първия мач с израелците бяха почти 18000 билетите.

Въпросът е, че стадионът за първите два кръга се заявява предварително и не съм сигурен дали може да се смени в последствие.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

CapitanePuyol
Контакти:

Мнениеот CapitanePuyol » 18 юли 2025 20:28

Ако беше по-преден кръг например плейофен, можеше да се изтъкне уж като причина, че Г. Аспарухов не отговаря на критериите, и затова трябва да се играе на националния стадион - както беше срещу Франкфурт 2023г. Но тук е едва 2-ри квалификационен кръг.
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 18 юли 2025 20:59

Питам за дохода - като се удържат наем и други разходи, каквито има.

ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 18 юли 2025 21:08

Kotooshu написа:за две години поредица от лъжи се превърна в истина, и за съжаление ... има и такова животно левскар да иска най-лошото да се случи на клуба си...

Най-лошото, което може да ни се случи е да станем цигани, а не някаква загуба в мач. Точно натам ни е засилил Раев.
За лъжите можеш да се обърнеш пак към него и Дани Бо.
"Левски няма пари да плаща глоба"
"Нямаме достатъчно българи, за да спазваме правилото", междувременно освобождаваш Колев, Стефанов, Сотянов, Чандъров и не взимаш поне 2-ма от купа добри левскари, които бяха свободни.
И много други такива през годините.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 19 юли 2025 01:04

Спрете се малко със Славинизация или както му викат и фалити и Мъри и който и да! Имаме приличен отбор, и отпаднаха доста дългове, сипете си по едно и наздраве, света се е побъркал и без това, поне тука поне да си водим диалог и да разпускаме. Това беше място за емоция и споделяне преди, а сега има само дробене на едни и същи теории, заговори и съзаклятия.. глупости!!!!

Потребителски аватар
jusi
Контакти:

Мнениеот jusi » 19 юли 2025 01:26

Странджата написа:Питам за дохода - като се удържат наем и други разходи, каквито има.

Наема за такъв мач ще е около 50 000 лева. Да кажем средната цена на билетите на Герена е 30 лв, а на националния би била около 25, то разликата ще да е в порядъка на 300 000 лева. Г/д седмица и половина заплати, което е нищо. Въпроса е телевизионите права!

UEFA only markets the commercial rights to the last qualifying phase, group stages and final phase of the Champions League. The national associations, their affiliated organisations or clubs market the commercial rights to the first three qualifying phases.

Предполагам, че и за другите турнири е подобно. Тука би трябвало да са истинските пари!

Върни се в “Левски”