Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
Няма страшно ,първите 8 мача няма да загубим точки,после ще му мислим!
Браво на Томанов за Албанчето. И на него не му е лесно, първо трябва да гледа и убеждава новите ,после трябва да убеждава и преговаря с лаика от нашия лагер, че например договорената сума не е висока. При всичко това трябва и тренера да е ок. Изобщо Мето побеля втори път откакто се завърна.
Това са думи на човек който го познава. Не говоря за себе си, просто общ познат.
Това са думи на човек който го познава. Не говоря за себе си, просто общ познат.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Убеден съм и аз, че ситуацията е подобна! Мето Томанов е доказан специалист с много набито око за играчи. Не случайно и Насо ГъзО го беше набелязал за приоритет при тях.
Та съпротивата, която среща всекидневно от Високия Гъз му съкращава живота с години!
Та съпротивата, която среща всекидневно от Високия Гъз му съкращава живота с години!
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
В интерес на истината албанчето колкото повече го гледам на клипове, а има доста в нета, толкова повече ми харесва. Просто има много хляб в това момче...
Обаче някакъв период на адаптация няма как да няма. Той пича сигурно за първи път в живота се отделя от техните, отделно идва в нова страна, нов език, нова култура, ново първенство.
Помня Роналдо в Юнайтед като го взе сър Алекс, беше на 18. В началото не му се получаваха много нещата...
Прави впечатление, че дотук взимаме изключително млади играчи, под 20-годишни: Теодор, Сораков, оня от Левски, сега и албанеца.
За първи път от много време съм толкова спокоен по време летния трансферен период.
Това не е случайно. Виждам, че нещата, въпреки липсата на много трансфери и скъпи играчи, се движат в правилната посока.
Нямаше нужда от много трансфери това лято, щяхме да сгрешим, ако бяхме тръгнали пак да купуваме с голямата кошница с многото пари.
Трябва да се опитаме да ги реанимираме малко тея псевдозвезди, нямаме друг избор. И на мен не ми харесва, но това е положението. Така е правилно и така трябва да е. Приемете го.
Златков вече има доста недоброжелатели, но политиката му е правилна. Не трябва да се поддава на натиск от феновете да се купува на всяка цена, да се взимат скъпи играчи и т.н. И той отстоява до момента.
Най-важното е, че взеха читав треньор. Стадионът се строи в страхотно темпо. Онзи ден Лаптопа е казал, че юношите могат да се преместят и да тренират на новите игрища го края на годината.
Нещата не са толкова зле, даже са си добре. Трябва ни още един играч според мен, но трябва много внимателно да се подбере. Най-добре ще е да е някакъв по-универсален тип нападател, който да може да играе и зад нападателя с функции на 10-ка, но при нужда и като единствен нападател, т.е. 9-ка. Иначе не ми се мисли, ако Питас се контузи........
Обаче някакъв период на адаптация няма как да няма. Той пича сигурно за първи път в живота се отделя от техните, отделно идва в нова страна, нов език, нова култура, ново първенство.
Помня Роналдо в Юнайтед като го взе сър Алекс, беше на 18. В началото не му се получаваха много нещата...
Прави впечатление, че дотук взимаме изключително млади играчи, под 20-годишни: Теодор, Сораков, оня от Левски, сега и албанеца.
За първи път от много време съм толкова спокоен по време летния трансферен период.
Това не е случайно. Виждам, че нещата, въпреки липсата на много трансфери и скъпи играчи, се движат в правилната посока.
Нямаше нужда от много трансфери това лято, щяхме да сгрешим, ако бяхме тръгнали пак да купуваме с голямата кошница с многото пари.
Трябва да се опитаме да ги реанимираме малко тея псевдозвезди, нямаме друг избор. И на мен не ми харесва, но това е положението. Така е правилно и така трябва да е. Приемете го.
Златков вече има доста недоброжелатели, но политиката му е правилна. Не трябва да се поддава на натиск от феновете да се купува на всяка цена, да се взимат скъпи играчи и т.н. И той отстоява до момента.
Най-важното е, че взеха читав треньор. Стадионът се строи в страхотно темпо. Онзи ден Лаптопа е казал, че юношите могат да се преместят и да тренират на новите игрища го края на годината.
Нещата не са толкова зле, даже са си добре. Трябва ни още един играч според мен, но трябва много внимателно да се подбере. Най-добре ще е да е някакъв по-универсален тип нападател, който да може да играе и зад нападателя с функции на 10-ка, но при нужда и като единствен нападател, т.е. 9-ка. Иначе не ми се мисли, ако Питас се контузи........
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
danko_sot написа:Трябва да се опитаме да ги реанимираме малко тея псевдозвезди, нямаме друг избор. И на мен не ми харесва, но това е положението. Така е правилно и така трябва да е. Приемете го.
В крайна сметка, повечето направиха толкова слаб сезон, че като нищо ще има и такива, които ще се разиграят. Преди няколко дни писах подобно нещо за Исека, че като нищо ще се отпуши, колкото и оптимистично звучи.
Относно другото крило - македончето е идеален и ще заспят нещата. Иначе за играчите извън ЕС сме доплатили за общо 7 - с албанчето стават 6 (с хора като Кордоба в това число), не знам Ето'о като дебютира за Камерун дали не влиза в това правило въпреки българския паспорт, но ако не - ще се радвам да ги запълним с толкова коментираните бразилци.
Взимаме албанчето и македончето, след което закърпваме положението, колкото можем. През зимата ще видим как ще я караме. Обаче Златков на секундата трябва да изчезне. Тоя да има 1 филия хляб в ръцете си, не може да я раздели между двама просяци - НЕФЕЛЕН! Или понеже е левскарче, дай любимото му отборче да успява, а ние да се мъчим.
Не зная какво значи да нямаме друг избор освен да реанимираме футболисти доказали многократно в други отбори, а и при нас, че не стават.
Кое му е правилното на политиката на Златков като в момента има 4 милиона евро в ръцете за нови футболисти да не вземе нито един с тях. Този трябва да хвърчи от ЦСКА.
В момента имаме няколко футболисти - Делова, Ето'о, Питас, Лапеня, Бусато и Лапоухов. Скаршем е една идея под тях, но е добър и той. Сегер и Теодор може да се причислят към тази бройка. Вион и Пинто са прилични, но и застаряващи. На крилата нямаме нищо адекватно, а тук го изкарвате все едно имаме страхотен отбор.
Тотален провал като планиране и изпълнение при селекцията е този прозорец.
Като чета за Кордоба, Исека и Локило направо ми се повдига.
Кое му е правилното на политиката на Златков като в момента има 4 милиона евро в ръцете за нови футболисти да не вземе нито един с тях. Този трябва да хвърчи от ЦСКА.
В момента имаме няколко футболисти - Делова, Ето'о, Питас, Лапеня, Бусато и Лапоухов. Скаршем е една идея под тях, но е добър и той. Сегер и Теодор може да се причислят към тази бройка. Вион и Пинто са прилични, но и застаряващи. На крилата нямаме нищо адекватно, а тук го изкарвате все едно имаме страхотен отбор.
Тотален провал като планиране и изпълнение при селекцията е този прозорец.
Като чета за Кордоба, Исека и Локило направо ми се повдига.
Може да пробваме схема с двама вратари, но без крила, опорни полузащитници и бекове. Ще хвърляме противниците в паника
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
ivo55 написа:Може да пробваме схема с двама вратари, но без крила, опорни полузащитници и бекове. Ще хвърляме противниците в паника
Планът е ясно начертан - Турицов, Купър, Локило, Исека и Кордоба ни вкарват в групите на ШЛ!
-
- Контакти:
Според мен още това лято трябва да се освободим от Локило и Бютучи , те са вечно контузени и не играят по два месеца а вземат доста големи заплати.