ЛЕ: Апоел (Беер Шева) - Левски (София), Четвъртък от 21:00 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: ЛЕ: Апоел (Беер Шева) - Левски (София), Четвъртък от 21:00 часа

Мнениеот futbolqga » 18 юли 2025 16:55

tmanolov написа:Кое не е ясно от това, което съм казал? Левски върви много уверено към фалит, защото заявява цели и харчи средства, каквито реално не може да си подсигури, тъй като собственикът му на хартия е скъсаняк, а реалният собственик е циция и не иска да дава пари. Парите в Левски, които идва основно от феновете, изключая последната година с трансферите от отбора на Мъри, не стигат за нещо повече от макс 3-4 място, да не кажа по-ниско. Т.е. този модел не е работещ и води към фалит, ако не се яви Башица - колко поясно да го кажа?

Аз не съм чул някой от отбора да заяви цел за този сезон. Те си знаят, че трето място им е таванът, а не могат да го кажат директно, което води до поредица от изказвания в стил "играем мач за мач". Сираков и Палмите нямат място начело на отбор с нашите традиции и публика, но приказките за фалит са повече от фанстасмагорични.

Истината е, че управляват лимитиран ресурс сравнително устойчиво - в степента, в която им позволяват възможностите. Парите от трансфери основно отиват за погасяване на стари задължения, а нови не се трупат. Селектират евтини играчи, на които дават кратки договори, така че успешно прекратиха практиката с изплащането на колосални неустойки на трансферни издънки. Можем да погледнем селекцията ни прозорец по прозорец, откакто Мъри го няма, като смея да твърдя, че нямаме такъв, в който да сме на загуба от привлечените играчи - винаги има поне едно попадение (Майкон, Макун, Вуцов и т.н.), което при продажба спокойно да изплати общата сума за всички. Отделно новината от днес, че селекцията се финансира целево от Палмите в последния сезон (колкото и мижава да е сумата).

И, също много важно, маркетингът ни е на топ ниво - светлинни години пред всички в България. Левски винаги е имал най-голямата и лоялна публика, но за такива обороти в магазина не сме си и мечтали. Тази година също ще превъртим играта, с новите екипи и трите домакинства в Европа.

Та, за финал - на едно мнение сме по отношение на това, че на Левски не му е тук мястото и имаме нужда от собственик, който да осигури финанси, отговарящи на амбициите на клуба и феновете. Обаче, при все двуцифрения ми брой години работа с публични компании и стартъпи, не виждам един признак за наближаващ фалит, причинен от действие/бездействие на ръководството.

ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 18 юли 2025 17:18

csimoen2 написа:Пич, ти очакваш Левски да надиграе Айнтрахт в Германия... хахаха, малко reality check ти е необходима, не се излагай :).

Онези играха финал за ЛЕ преден сезон, биха Барселона, нека бъдем реалисти, даже първия мач в София 1;1 си е страхотно представяне, плейф достигнахме, на фона на Евроидиотизма предния сезон - даже супер си беше.

Иначе мача изигран перфектно тактически отзад, покриване на зони, без чист ляв бек Лима беше подготвен супер.

Правилно движение без топка и т.н.

Да, напред няма класа, но на фона на футболистите в Левски, перфектно изигран мач.

Отбора изчакваше след 60-70 мин да натисне, както и стана, с малко повече класа даже и продължения нямаше да има - приключвахме ги.

Зарадвай се на мача и победата, трудно ли е?

Не очаквам надиграване на Айнтрахт, а достойно представяне. Очаквам да минаваме центъра от време на време и да не изглеждаме като безпомощни аматьорски опълченци. Това беше един от най-срамните мачове на Левски, а конкуренцията е голяма. Вчера играхме почти по същия начин, но срещу доста по-слаб съперник.

Ако мислиш, че сме били перфектни снощи, по-добре ходи се прегледай!

Трудно ми е да се радвам чак толкова на победата на камък, ножица, хартия, защото твоят любим Сирак ми помрачи настроението с новината, че Левски ще си плаща, за да не играе с българи. Ужасно унижение за всеки истински левскар!

Потребителски аватар
jusi
Контакти:

Мнениеот jusi » 18 юли 2025 17:45

Пич ти живееш или в минали времена или в друга вселена. Или и двете.

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 18 юли 2025 18:05

Изчетох цялата тема, преди да пиша тук.

Първо, честито на всички левскари! Продължаваме нататък без значение как сме играли, срещу силен или слаб отбор, надиграли сме или сме били надиграни. Продължаването в турнира е най-важното в случая!

Второ, за пореден път ми прави впечатление как се дърлим като кучета тук - ама треньора късметлия или много способен, българите можачи/неможачи, чужденците житни бегачи, чак Гъзко беше намесен.

Трето, да разясним заблудата относно "новината" за трите милиона, не се подлъгвайте по заглавието, тези пари са спазарени миналата година и сега получаваме последния транш.

Четвърто, защото и това се дискутираше - печелиш ли, вземаш коефициента на противника, ако той е по-голям от твоя, загубиш ли и продължиш ли в по-слаб турнир, взимаш коефициента на противника ти. Всичко това е разписано и тези коефициенти се гледат мач за мач. Пример - ако отстраним Брага, те ще продължат в ЛК вместо нас и биха били непоставени за следващия кръг.

Надявам се на чудо срещу Брага и само Левски!

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 18 юли 2025 19:28

ananas написа:
csimoen2 написа:Пич, ти очакваш Левски да надиграе Айнтрахт в Германия... хахаха, малко reality check ти е необходима, не се излагай :).

Онези играха финал за ЛЕ преден сезон, биха Барселона, нека бъдем реалисти, даже първия мач в София 1;1 си е страхотно представяне, плейф достигнахме, на фона на Евроидиотизма предния сезон - даже супер си беше.

Иначе мача изигран перфектно тактически отзад, покриване на зони, без чист ляв бек Лима беше подготвен супер.

Правилно движение без топка и т.н.

Да, напред няма класа, но на фона на футболистите в Левски, перфектно изигран мач.

Отбора изчакваше след 60-70 мин да натисне, както и стана, с малко повече класа даже и продължения нямаше да има - приключвахме ги.

Зарадвай се на мача и победата, трудно ли е?

Не очаквам надиграване на Айнтрахт, а достойно представяне. Очаквам да минаваме центъра от време на време и да не изглеждаме като безпомощни аматьорски опълченци. Това беше един от най-срамните мачове на Левски, а конкуренцията е голяма. Вчера играхме почти по същия начин, но срещу доста по-слаб съперник.

Ако мислиш, че сме били перфектни снощи, по-добре ходи се прегледай!

Трудно ми е да се радвам чак толкова на победата на камък, ножица, хартия, защото твоят любим Сирак ми помрачи настроението с новината, че Левски ще си плаща, за да не играе с българи. Ужасно унижение за всеки истински левскар!

Това ,че Левски ще си "плаща" , не означава , че всеки мач ще играем с 10 чужденци. Вчера излезнахме с 5 българи в стартовия състав , без никой да ги задължава.
Като цяло правилото е малоумно.
Примерно даден отбор играе добре с българите. Към края на сезона когато се бори за нещо , двама се контузят и двама са наказани. Имаш необходимата бройка като цяло, но точно на тези постове няма с кой да ги заместиш, освен юноши.
Може би трябваше да е нещо като, от 36 мача поне 28 да си започнал с четирима българи. Със сигурност голяма част от отборите в определен момент от сезона ще се оплачат от това правило, как са принудени да играят с юноши в конкретен мач.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 юли 2025 19:59

Доволен съм от преминаването напред, но не и от начинът, по който го направихме.
Признавам си, особено след първите 45 мин. в София си казах - А'е, к'Фи са тЕя Брага, я на'ще к'ъ мачкат, кът' Ман Сити и ПСЖ !!
Ма... Футбол е, срещу живи 'орЪ, със съответните чувства, емоциЙ и... Тактически разбирания.
Както ние направихме безполезни за около час на "Герена" Апоел, така и те ни го върнАха в Унгария.
Да, хората дето казваха, че предстоят 2 доста "криви" мача, бяха прави !
И ето нещо ново... Левски, по-принцип, губи подобни двубои.
Да, не е всеки път, но като цяло се случва по-често, от колкото ни се иска.
Ма, "късмет" било ...
Да бе, ама на Мъри мачовете с Оксер ( вече в залеза на френският тим ) ... Било "изкусно майсторство"... Да, бе, гаче не ги гледахме тЕя "грабвайте телата" !!! :lol:

Как да е... Ест, че си търся заяждане... Не с ЛЕВСКАРИТЕ, а с мъристите. :mrgreen:
Ма, да са живи и здрави, все пак НЯКОГА са билЕ левскари, и нека все така за в бъдеще да храчат "Некадърника Хулио, с късмета". :roll: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 18 юли 2025 20:00

Пак фалити, схеми, тоя не става, ония да, трансфери и пр. Отстранхме отбор в ЛЕ и продължаваме. Малко измъчено, малко с опълчение и в крайна сметка с дузпи, но при тях Вуцов ги отказа и изпуснахме една. Ние не сме способни да се израдваме на отстраняване на отбор в ЕКТ, а искаме всичко да ни е точно. Няма как да стане.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 18 юли 2025 20:58

darkblue67 написа:Ти си същия като него, само че с обратен знак.

Верно ли? Аз коментирам мача от снощи, а Сульо ми говори за някой си с шубата и мача с ПАОК от преди 3 години. Да видя да съм писал нещо за Сираков? Пиша за настоящия треньор , но явно критиката за избраният от Мажоритаря не е приемлива. Щом сме били, независимо че заслугата е на Вуцов, трябва да славословя бог Наско и неговия пророк Хульо.
Аман от г@золизци. Пууу , чак ме е яд че понякога комуникирам с такива псевдо левскари.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 18 юли 2025 23:24

vvessel написа:

Верно ли? Аз коментирам мача от снощи, а Сульо ми говори за някой си с шубата и мача с ПАОК от преди 3 години. Да видя да съм писал нещо за Сираков? Пиша за настоящия треньор , но явно критиката за избраният от Мажоритаря не е приемлива. Щом сме били, независимо че заслугата е на Вуцов, трябва да славословя бог Наско и неговия пророк Хульо.
Аман от г@золизци. Пууу , чак ме е яд че понякога комуникирам с такива псевдо левскари.

Вуцов да не би да се подготвя за мачовете вкъщи? А Веласкес за половин година ни направи убедително втори и успяхме да победим видимо силен и обигран отбор.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 19 юли 2025 07:42

noo написа:
vvessel написа:

Вуцов да не би да се подготвя за мачовете вкъщи? А Веласкес за половин година ни направи убедително втори и успяхме да победим видимо силен и обигран отбор.

Ти правиш ли разлика между тактика и индивидуална класа?

Върни се в “Левски”