Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

AntonToni
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот AntonToni » 18 юли 2025 16:24

Да е жив и здрав Турицов!
Последната година, с играта и действията си по терена ,изглеждаше на 36!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 18 юли 2025 16:33

Аз пък бих му пожелал подарък за РД - трансфер :lol:
Все пак да е жив и здрав
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

AntonToni
Контакти:

Мнениеот AntonToni » 18 юли 2025 16:45

MASTER_COOL написа:Аз пък бих му пожелал подарък за РД - трансфер :lol:
Все пак да е жив и здрав

Ако може и Локило с него :)
Тандем десен защитник и крило,сработени :lol:

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 25 юли 2025 10:46

https://arenasport.bg/%D0%BA%D0%B0%D1%8 ... nite-srcza

Може да е всякакъв Турицов, но има сърце. И го е показвал доста пъти през годините!!!

Не е футболът най-важното все пак...
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Sens85
Контакти:

Мнениеот Sens85 » 26 юли 2025 07:31

Съгласен съм.
Малко ми се струва че прекаляваме с хейта към Турицов и Вион в последно време.
И двамата се раздават на терена, толкова колкото могат.
Не заслужават подобно отношение.
За хейт са олигофрени като Де Нойер, Файтон, Естрада и подобни.

Sens85
Контакти:

Мнениеот Sens85 » 26 юли 2025 07:44

Много сме критични, но все забравяме да се погледнем нас като фенове.
Посещаемостта ни е скандално ниска, ама айде тук има някои фактори.
Това което така и не мога да разбера е като започнем с хейта от трибуните когато някой направи две-три грешки. Точно когато трябва да го извадим от дупката като фенове ние го заравяме допълнително.
Няма, ама никакъв смисъл да скандираш на някой името, когато играта му върви.
Така можем да направим футболист съпричастен с отбора, когато е видял подкрепа в трудните моменти а не хейт.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 26 юли 2025 11:53

Да. Аз съм се замислял примерно, ако аз бях станал футболист, че най-вероятно нямаше да издържа психически.

В тоя свят, в който живеем, с тея социални мрежи и медии, хейтът е всекидневен, дори бих казал ежеминутен. Като една помийна яма или канализация, в която не спира да тече, сещате се какво.

И мен доста ме дразнят тоя тип фенове, които почват да псуват и обиждат още след първите една-две грешки. Реално все още има доста фенове, които ходят на мачовете не толкова заради любимия отбор, а да си изкарат негативната енергия. По същия начин както и някои пишещи по форуми и тем подобни не коментират реалния обект ( в нашия случай ЦСКА), а почват да пишат глупости и да се заяждат.

Честно казано Ванката е свършен за нашия клуб и това е ясно на 90 процента от феновете. Но тоя хейт, който се излива перманентно спрямо него няма как да му помогне по никакъв начин да изплува малко от малко поне.

Същото стана и с Християн, при него още по-несправедливо. Добре, че го продадохме, ако беше останал вероятно щеше да затъне още повече в тресавището.

Много е важно болшинството от феновете да имаме правилен морален компас и да не се подвеждаме във форуми и на стадиона по този тип хейтърски дюдюкания, освирквания и реторики.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

AgePeeBG
Контакти:

Мнениеот AgePeeBG » 26 юли 2025 13:46

Sens85 написа:Много сме критични, но все забравяме да се погледнем нас като фенове.
Посещаемостта ни е скандално ниска, ама айде тук има някои фактори.

И кои са тия фактори, че нещо не можах да разбера?! Какви пък чак толкоз са тия фактори, за да не си подкрепяш отбора на сърцето (изключая феновете със здравословни проблеми)? Щото и аз виждам, че на домакинските мачове сме абсурдно малко, а после се сърдим на е**вките от подуенци. Мен лично това ме дразни неистово.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 26 юли 2025 13:54

Посещаемостта е свързана основно е с това което показва отбора на терена. След като абсолютно нищо не играете, до преди два месеца не можахте, даже да влезете в евротурнирите, как по-точно искате от хората, да ви подкрепят!? ОК, сега някой ще каже... "Нали си фен, що не си на стадиона, да подкрепяш любимият клуб, дори и когато не е във възход!?". Да, де... Само, че на никой не му се гледат играчи като Браян Кордоба, Иван Турицов и Лиъм Купър, това най-малкото би било крайно унизително за хора от по-възрастното поколение (щото това е основната червена фенска маса), които са гледали Ицо, Любо, Емо, Трифон и прочее...

А за Левски... на техните мачове до преди няколко години също имаше две таксита с фенове...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 26 юли 2025 14:07

ЦСКА най-вероятно ще заиграе добре, когато се върне на Армията. Отборът ще е задължен да се представя на ниво. Не е зле дотогава ръководството да изгради концепция за развитие на представителния отбор, съответно да се предприемат нужните мерки. На новата Армия трябва да играят добри футболисти, които да представят достойно ЦСКА.

Иначе евала за стадиона, за направеното по него до момента, ще е прекрасно съоръжение, не особено голямо по размер, но напълно достатъчно за домакинските мачове, кокетно, удобно за зрители и футболисти.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Върни се в “ЦСКА”