ЛЕВСКИ-МИНЬОР

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
hgfgvh
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ-МИНЬОР прогнози и мнения.

Мнениеот hgfgvh » 02 мар 2010 16:53

USF написа:
hgfgvh написа:
USF написа:Вие нищо не знаете!!! Левски един ден преди мача прави сензационна селекция - връщат се Боби Михайлав, Наско и ДаниТо Боримиров! Излизат със състав + 40 г. и мачкат! А иначе тука май модератори няма - то не бяха говеда, чорби ...!
И сега реално за мача - Миньор не биха Пирин заради съдията - ако беше видял очевадния гол, може би щяха да обърнат мача! А Левски ги видяхме срещу Спартак( то е ясна, че мотивацията не е същата, но качествата са си същите)! И така, при нормално съдийство(а при такова видяхме в подготовката колко червени картона получихте и колко дузпи срещу вас) мачът ще е груб и беззъб от към голови положения, т.е. 0-0!!! Това е моята прогноза, а на голямите оптимисти с разгромните резултата ще кажа - Объркали сте рейса пичове ... 8-)

Оффффффф четох, гледах, чудих се и най-накрая реших да попитам момчетата от червената част, защо не минат отново от 1-ви клас поне до 5-ти да си припомнят правилата за писане и тогава да заповядат във форума на Левски и да пишат, където има ГРАМОТНИ хора, а не неграмотни малоумници, които да пишат обЕсниш и голЯмите и да не казвам още какво съм прочел, че ме хваща срам направо, пък да не говорим че едни в началото точно беше написал дума с ШТ вместо с Щ....та точно поради тази причина да обЯсня, че не ни пука какво мислят и какво казват за ЛеВски, да отбележа за неграмотните, ще бием да и то със сигурност, явно ви боли много още от онова 0:3 и затова злобеете, но няма да се получи тази при нас, така че споко не мислете толкова за нас, ние пак ще се оправим и пак ще ви дерем и на лягане и на ставане, и пак ще има 9 поредни победи и със сигурност пак ще има резултат, който ще се събере на двете ръце, за неграмотните и слабопаметните ще припомня 7:2 и 7:1, знаете ли ги, защото аз да.Така че драги господа последователи на ДУДУчето, гледайте си вашият отбор, радвайте му се докато е възможно и не ни мислете нас. САМО ЛЕВСКИ!!!

Да ти кажа ли на теб ГРАМОТНИЯ, че първо сте ми на к**а вие "отбора на народа", второ - тук не е форум за правопис, трето - цял живот ще си пълниш мизерните очички с това 7-1, 7-2!!! И знаеш ли защо пиша - щото ми се пише и ти нищо не можеш да ми кажеш! Ако искам ще изпиша УеФсги - теб ще те заболи, а на мен ще ми е все едно! Дерзай, сънувай разгромни резултати, които се знаят в мизерната ни и пропаднала държава! А аз ще съм горд, с резултатите в Европа с които сме прославяли България и надявам се ще прославяме пак!!! Знаеш ли какво е чувството да попиташ 60 годишен старец, Германец, фен на Мюнхен 1860 знае ли нещо за Българските отбори и той да ти отговори - Да, разбирасе - ЦСКА - победата над Леверкузен, победата над врага Байерн с 4-3, Бербатов, Мартин!!! Никога няма да ознаеш, а това е великото чувство, че твоя отбор е нещо в Европа, а не нещо в Корумпираната България!!! Айде със здраве!!!

Дааааа и аз знам за едни успехи.....чакай да помисля май беше 48 място в Лига Европа :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: евала за успехите...

Потребителски аватар
USF
Контакти:

Мнениеот USF » 02 мар 2010 17:22

Говорим за минали успехи, а не скорошни! Иначе прав си вие скорошни имате много - да ти ги изброявам ли, че ми стана смешно как точно Левскар ме упонира за провали в Европа! По дебилен си и от гъза си ! :mrgreen: :mrgreen:
В България има един вагон с железничари,
един кафез с канари,
един обор с левскари,
и седем милиона ЦСКА - ри!!!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 02 мар 2010 17:47

USF написа:Говорим за минали успехи, а не скорошни! Иначе прав си вие скорошни имате много - да ти ги изброявам ли, че ми стана смешно как точно Левскар ме упонира за провали в Европа! По дебилен си и от гъза си ! :mrgreen: :mrgreen:

Колкото са ни провалите толкова са ни и успехите. Вашите успехи липсват за последните 20 години.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 02 мар 2010 19:36

deepblue1963 написа:
mistreated написа:Е явно не сте изгледали и една контрола на вашия любим отбор през почивката и си нямате и идея колко зле е Левски всъщност. Толкова безидейна игра не съм гледал от сините сигурно от 20 години насам, съвсем сериозно го говоря. Да, Левски може и да победи с 1-2 на нула, но това ще е плод само на името на отбора и голям късмет. Ако не си оправите играта просто ще бъдете разпилени в следващите кръгове и онази негативна серия в началото на есенния дял ще ви се стори приказка в сравнение с това, което предстои.

Като гледаш контролите на Миньор-те как са?

Явно не четеш добре какво съм написал. Както казах Левско може да победи, но това няма да е заради страхотното им футболно майсторство, което притежават в момента. Това ще си проличи още в следващия кръг, а защо не още в този. И стига с тези глупости, че контролите нямали значение. Когато на тренировка или в контрола нямаш абсолютно никаква идея какво да правиш с топката, как очакваш да излезеш в официален мач и да направиш смайващи комбинации?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 02 мар 2010 19:41

mistreated написа:
deepblue1963 написа:
mistreated написа:Е явно не сте изгледали и една контрола на вашия любим отбор през почивката и си нямате и идея колко зле е Левски всъщност. Толкова безидейна игра не съм гледал от сините сигурно от 20 години насам, съвсем сериозно го говоря. Да, Левски може и да победи с 1-2 на нула, но това ще е плод само на името на отбора и голям късмет. Ако не си оправите играта просто ще бъдете разпилени в следващите кръгове и онази негативна серия в началото на есенния дял ще ви се стори приказка в сравнение с това, което предстои.

Като гледаш контролите на Миньор-те как са?

Явно не четеш добре какво съм написал. Както казах Левско може да победи, но това няма да е заради страхотното им футболно майсторство, което притежават в момента. Това ще си проличи още в следващия кръг, а защо не още в този. И стига с тези глупости, че контролите нямали значение. Когато на тренировка или в контрола нямаш абсолютно никаква идея какво да правиш с топката, как очакваш да излезеш в официален мач и да направиш смайващи комбинации?

"Е явно не сте изгледали и една контрола на вашия любим отбор през почивката и си нямате и идея колко зле е Левски всъщност."
1.Гледали сме.
2.Ти гледал ли си контрола на Миньор?А на Локо Пд,Литекс,Локо Сф,Пирин,Ч.море?Те "идейно" ли играха?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
hgfgvh
Контакти:

Мнениеот hgfgvh » 02 мар 2010 20:02

USF написа:Говорим за минали успехи, а не скорошни! Иначе прав си вие скорошни имате много - да ти ги изброявам ли, че ми стана смешно как точно Левскар ме упонира за провали в Европа! По дебилен си и от гъза си ! :mrgreen: :mrgreen:

Няма да кажа нищо друго освен: Когато влезете в групите на Лига Европа и излезете от там и стигнете до там да сте на крачка от полуфинал и най-вече влезете в Шампионската лига тогава ми говори за успехи...минали, настоящи или бъдещи. Дебил е някой друг член от семейството ти, май, малоумник.

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 02 мар 2010 20:47

MuFc1878 написа:Дано бием,трябват победи и то обедителни, но как ще дойдат не знам. Левски е в огромна криза.

От къде си сигурен, че сините са в криза?
Ако съдиш от контролите, които изиграхме, значи твърдението ти не е уместно.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 02 мар 2010 20:50

1:0 за Левски.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 02 мар 2010 20:53

Труден мач ще е срещу нахъсаните пернишки помаци, но ще бием с 2:0 ! 8-)

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 02 мар 2010 21:02

LSFC 1914 написа:Труден мач ще е срещу нахъсаните пернишки помаци, но ще бием с 2:0 ! 8-)

Къве тоя грозен коментар бе бате?
CHELSEA

Върни се в “Архив”