Диемаджийските боклуци какъв коментатор са ни приготвили за нашия мач.
На Разград пуснаха един брадясал маймуняк, който стотина пъти употреби такъв, такава, такива...
ЛЕ: Апоел (Беер Шева) - Левски (София), Четвъртък от 21:00 часа
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛЕ: Апоел (Беер Шева) - Левски (София), Четвъртък от 21:00 часа
Колкото и да не ми се ще, виждам този мач като загуба. 2:0 или 2:1 в най-добрия случай. Ако имаме късмета да поведем рано, може и да избегнем лошия сценарий, но на базата на второто полувреме от първия мач, не виждам много футболни аргументи за нас. Единствения ни плюс е умората на Апоел от изиграния финал преди няколко дни.
Дано испанеца пак го покрие късмета.
Дано испанеца пак го покрие късмета.
-
- Контакти:
Highlander написа:Дано дядо му на тоя съдия-немец е бил член на СС , а самият той да е с някакви прикрити нео-нацистки възгледи...
Ако ще и самия Химлер да му е бил дядо, все тая.
Вече 80 години Германия е окупирана държава, хранят чужди войници и изпълняват чужди заповеди. Откак Рейгън им каза, че били "победили в Студената война" вече са бели роби в собствената си страна, строят джамии и слугуват на едни, дето не работят, а съществуват с помощи за безработни... за 2 поколения вече отдавна са забравили че някога са били "горди арийци".
Да си беха стояли със стената...
Не го мислете толкова съдията... Стига нашите да играят както трябва и да не правят глупости, съдията няма да е фактор. Ако ще от Израел да бъде.
Пожелавам успех на отбора и дано да ни зарадва с победа!
Пожелавам успех на отбора и дано да ни зарадва с победа!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Снощната трагедия не я гледах ,ама като четох коментарите,че се сетих за разни защитници на тезата ,че Късмет във футбола не съществувал.
Айде ,довечера малко късмет и за нас
Айде ,довечера малко късмет и за нас
САМО ЛЕВСКИ!
Защо няма да има свободен достъп до стадиона в Унгария. Квотата за гости е ясна, но защо не може някой местен унгарец да отиде и да гледа мача например. Защо не се продават свободно билети на стадиона?
Aronaks написа:Защо няма да има свободен достъп до стадиона в Унгария. Квотата за гости е ясна, но защо не може някой местен унгарец да отиде и да гледа мача например. Защо не се продават свободно билети на стадиона?
щото са евреЙ, затова :) страхуват се и от сянката си. Отделно те са домакини и те си решават колко зрители да пускат, за да си останат домакини, а не гости :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Мисля да ви гледам довечера. И без това няма какво толкова друго да се прави.
Очаквам добър мач.
Като българин - нямам нищо против да продължите ;)
Очаквам добър мач.
Като българин - нямам нищо против да продължите ;)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
-
- Контакти:
2катабв бета вече е 4ка, а за продължаване на Апоел под 1.50. Не знам каква е причината, струва ми се нереално.
Шансовете намаляха след София и контузиите/наказанията, но все още сме в играта.
Очаквам пак равностоен мач и само допускането на тъп гол през първото може да промени това.
Аз бих пуснал Рупанов титуяр, ако съм уверен, че може да пресира правилно. Хулио вероятно пак ще играе с джудже отпред.
Сангаре и дори Рилдо е по-добре да влязат второто, особено при отиване на мача към продължения.
Вратарчето им е добро, но има колебания при центрирания. Без нападтел обаче не може да използваме това от игра.
Противният португлаец ЦЗ е много бавен и рисков за картони, трябва да се натисне.
Ляв бек трябва да е Камдем, всичко друго е прекален риск в 4-ка отзад.
Ако вкараме, очаквам да е от статично или тупалка на Марин, Кирилов или Рилдо. Те по-скоро могат да ни вкарат от игра.
Дано са тренирали корнери и дузпи и имаме късмет.
Очаквам пак равностоен мач и само допускането на тъп гол през първото може да промени това.
Аз бих пуснал Рупанов титуяр, ако съм уверен, че може да пресира правилно. Хулио вероятно пак ще играе с джудже отпред.
Сангаре и дори Рилдо е по-добре да влязат второто, особено при отиване на мача към продължения.
Вратарчето им е добро, но има колебания при центрирания. Без нападтел обаче не може да използваме това от игра.
Противният португлаец ЦЗ е много бавен и рисков за картони, трябва да се натисне.
Ляв бек трябва да е Камдем, всичко друго е прекален риск в 4-ка отзад.
Ако вкараме, очаквам да е от статично или тупалка на Марин, Кирилов или Рилдо. Те по-скоро могат да ни вкарат от игра.
Дано са тренирали корнери и дузпи и имаме късмет.