favaca8888 написа:Thsmith написа:favaca8888 написа:Thsmith написа:favaca8888 написа:Thsmith написа:Ако искаш яж и пръст : ) Това си е твоя работа Ориенталецо :lol:
В настоящия момент вече 2 седмици подред без вода са между 70 000 и 100 000 българи.
Да не се наложи всички да ядем пръст...хм, как да ти отвърна.....клес,такъв :)
От чисто любопитство, кои са тези 100к без вода от 2 седмици? :roll: Иначе не би ме изненадало ако има такива, те да се припознават във ватенките и да ги подкрепят, не е трудно да се обясни Ориенталецо.
--
п.с. Това клес някоя нова думичка от селското площадче ли е? :lol:
https://news.bg/society/nad-polovin-mil ... vodie.htmlЗаповядай.чети.Тва е от вчера.
Иначе за мен е удоволствие да ти обясна какво значи думата "кЛес",но
ще се въздържа.Все пак трябва да има някаква футболна причина да се регистрираш в този сайт и нека някой футболен твой човек ти обясни какво значи думата "клес".
Попитах те ясно, кои са тези 100к без вода от 2 седмици. Не ми давай линкове в които се говори кой от какво е застрашен. Точно и ясно искам да ми кажеш кои са тези 100 к от две седмици без вода или да си признаеш, че си лъжец.
И няма нужда да разпитвам. Нямам особен интерес да знам значението на диалектите от твоето село. Ако искаш да споделиш нещо, свободен си Ориенталецо. :lol:
Много си нервничък нещо бе,клес.В линка(на твоите медии ясно си пише колко българи нямат вода.Даже аз съм ги намалил до 100 хиляди) си пише,айде да прочетем малко.
Явно с Ориенталското върви и тоталната липса на възможност да оцениш духа на разговора и образно казано тона, дори писмено.
Когато се подиграваш на някого и го иронизираш, определено не си нервен, "неврничък" или каквото там използвате във вашето село. Подигравката разсмива хората, особен извършителя, а не го прави нервен. :lol:
В линка не пише нищо от това, което те питам. Кои са тези 100 хиляди, които нямат вода две седмици. Кои са. Ако искаш може по букви да го разделя за да ти е по лесно. Ще ти дам жокер, понеже явно имаш нужда като един Ориенталец.
Режим на вода в дадено село или забрана за поливане на градината не е равно на "вече 2 седмици подред без вода са между 70 000 и 100 000 българи". Еди кой си е застрашен от еди какво си ако не се вземат мерки е далеч от равносилно на "вече 2 седмици подред без вода са между 70 000 и 100 000 българи". Успяваш ли да го осмислиш, казано достатъчно просто като за Ориенталец? :lol: :lol:
* Поне Куфарчо си има нов другар, самообявил се за Ориенталец. :lol: