Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025

Мнениеот danko_sot » 16 юли 2025 13:35

CSKA 78 написа:Македонецът може да играе по двете крила, но и като нападател! В грешка си, не му е удобна позицията зад нападателя! Та дори и като втори нападател - резерва на Питас, ще е много добра опция! Аз съм с две ръце ЗА привличането му! :) :)

Зад нападателя не съм казал.

По крилата със сигурност играе.

Като по- раздвижен ЦН, но и с добро физическо присъствие в наказателното поле, също вероятно ще се справя. Което е супер, защото ще е алтернатива и на Питас.

Но 10-ка от наличното аз не виждам....

Илианчо не съм го гледал в тая роля почти, ама ме съмнява. ;)

Чорбаджийски още повече- той по-скоро е като втори нападател.

Ето'о го пробвахме там, но той в последната третина на противника е по неориентиран, понякога задържа прекалено дълго топката, друг път действа егоистично и стреля отдалеч вместо да търси пас.

Скаршем не сме го виждали там много, макар че уж там му е предпочитаната позиция. Но чак такава креативност и поглед не съм видял в него.

Сегер игра малко там срещу Раднички, но той като че ли би имал повече афинитет към крилата и си е по-типичен вътрешен халф box to box.

То по принцип може и без десятка. Та много отбори играят без типичен номер 10 и се справят отлично. Особено в сезон като този не знам дали ни е чак толкова нужен... Дори и без типична десятка и ако вземем макето поне аз мисля, че можем да сме в Топ 3.

Друг е въпросът, че с играч като Каниховски или друг толкова класен и ако ни тръгне добре сезона, аз не изключвам да се сборим в борбата за титлата още този сезон.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 16 юли 2025 13:45

За титлата нямаме шанс ,дори и с Каниховски и македонеца! Ще им е нужно време за адаптация, също и отбора да се напасне към тях. топ 3 обаче е постижим.
Сигурно ще отнеса сериозен хейт, но за мен и Левски разполага с доста по-добър отбор от нашия. При тях селекцията за незнам кой сезон подред е по-адекватна от нашата.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 16 юли 2025 14:17

“Към днешна дата Каниховски не знае къде ще продължи кариерата си и се колебае главно в професионален план. Вече е ясно, че в София подобрението ще бъде само финансово и той не е ентусиазиран от офертата на ЦСКА”, пише “ONE”.

Агентът на играча обаче проучва опции за него в Съединените щати и е възможно оферта оттам да разбърка картите.

“Каниховски чака и няма проблем да изчака още малко, за да вземе правилното решение. В този момент ЦСКА трябва да реши дали ще го изчака или ще се обърне към друг играч, опция, която е на масата”, се казва още в информацията на “ONE”.

Някъде тук темата трябва да приключи.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 16 юли 2025 14:24

MASTER_COOL написа:За титлата нямаме шанс ,дори и с Каниховски и македонеца! Ще им е нужно време за адаптация, също и отбора да се напасне към тях. топ 3 обаче е постижим.
Сигурно ще отнеса сериозен хейт, но за мен и Левски разполага с доста по-добър отбор от нашия. При тях селекцията за незнам кой сезон подред е по-адекватна от нашата.

За адаптацията не се притеснявай. Това не е Назон или някой друг подобен тулуп, на който да му трябва 6- месечна диета докато заиграе като хората.

Тези явно са добре проучени и ако дойдат директно вдигат класата на отбора.

За да станем шампиони ни трябват точно такъв тип играчи, които да са лидери и с шампионски манталитет.

Към момента в нашия отбор такива почти не виждам и това е основният проблем, ако си говорим за шампионски амбиции.

Но не пречи да се пробваме поне да се сборим и да притесним малко Лудогорец още този сезон.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 16 юли 2025 14:28

Нямам какво да добавя, съгласявам се на 100 % с теб.
Положително също е, че се прави всичко възможно да се задържат основни играчи като Делова и Ето'О !
Само с подобен подход плюс класни играчи като Каниховски биха ни осигурили шанс да сме реален претендент за първото място.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 16 юли 2025 15:45

ЦСКА III - Витоша Бистрица 0:2

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 16 юли 2025 15:59

Бият ни наред :(

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 16 юли 2025 16:01

danko_sot написа:
MASTER_COOL написа:За титлата нямаме шанс ,дори и с Каниховски и македонеца! Ще им е нужно време за адаптация, също и отбора да се напасне към тях. топ 3 обаче е постижим.

За адаптацията не се притеснявай. Това не е Назон или някой друг подобен тулуп, на който да му трябва 6- месечна диета докато заиграе като хората.

Тези явно са добре проучени и ако дойдат директно вдигат класата на отбора.

За да станем шампиони ни трябват точно такъв тип играчи, които да са лидери и с шампионски манталитет.

Към момента в нашия отбор такива почти не виждам и това е основният проблем, ако си говорим за шампионски амбиции.

Но не пречи да се пробваме поне да се сборим и да притесним малко Лудогорец още този сезон.

Напълно съм съгласен.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 16 юли 2025 16:10

Много е важно обаче да се измъкнем "сухи" първите няколко кръга.
Не предвиждам сделки нито тази, нито следващата седмица !
Явно до последно ще се надяваме на чудеса Каниховски и Кемили.
Ако идват ще е към края на прозореца.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 16 юли 2025 17:19

Възможно ли е един от големите любимци на феновете на Левски Илиян Стефанов да премине във вечния враг ЦСКА?

Около бъдещето на 26-годишния халф и евентуалното му подсилване на "армейците" се завихри страшна дискусия в социалните мрежи, след като в групи на "червените" във "Фейсбук" беше публикувана негова снимка с напомнянето, че в момента е свободен агент, видя БЛИЦ.

Голяма част от запалянковците одобряват идеята ЦСКА да привлече Стефанов, изказвайки се ласкаво за него. Бившият халф на Левски отдавна си спечели уважението и на "червена" България, макар че разплака ЦСКА на финала за Купата на 15 май 2022 година, когато вкара победното попадение.

"ЦСКА е огромен съперник и отбор, който уважавам. Когато се контузих, директорите им ми пожелаха бързо възстановяване. Благодарен съм много. Левски и ЦСКА трябва да се уважават. Велики отбори, велики агитки. Без тях футболът е за никъде!", коментира преди време Илиян.

Сега привърженикът на ЦСКА Иван Чиров спекулира с привличането на Илиян Стефанов със следната публикация във "Фейсбук":

„ЦСКА прави селекция по различен начин. Това го виждаме. Също така забелязваме и, че тя може би закъснява. Отбелязвам и че ЦСКА все още не може да привлича класни играчи, защото не си е подредил къщичката по отличен начин. Работи се в тази посока, но все още не е станало. Ще се случи, когато стадионът е готов, базата завършена, от ръководството лъха на професионализъм и отборът е с добри позиции в ЕКТ. Затова сега ще си позволя да спекулирам с една „луда мисъл“.

Какво ще кажете за Илиян Стефанов в ЦСКА? Футболист с качества и мотивация да играе. Точно затова се е махнал от Левски в началото на лятото. Национал е и на България. Мисля, че в такъв момент може да му се използва мотивацията. Той е на 26 години. Има много време пред него за футбол. Мисля, че има позициите, за да бъде на „Армията“. Имам и наблюдения, че е възпитан и човечен, който може да се вписва в изграден колектив. Повече няма да дълбая в налудничавата си идея. Просто реших да я подхвърля за дискусия. Илиян Стефанов е свободен агент.“

Част от коментарите на цесекарите, които се изказват ласкаво за Стефанов:

"Много добро и възпитано момче", "Много добра идея", "Рядко интелигентен и възпитан човек", "Футболист намиращ се в най-добрата футболна възраст и за него наистина си струва от ЦСКА да започнат офанзива по привличането му, защото има качества, а и няма да иска баснословна заплата".

Когато прочетеш нещо такова и веднага се отказваш от въпросната медия.
Не, че имам нещо против Илиян Стефанов, напротив - Уважавам го безкрайно.
Но абсолютно никога не би приел наша оферта, защото е потомствен левскар от най-истинските.
Точно заради характера, нивото му на интелигентност и най-вече възпитанието му СЪМ готов да се обзаложа, че е абсолютно невъзможно

Върни се в “ЦСКА”