Мнениеот danko_sot » 14 юли 2025 12:55
Някои от вас тук много ми наподобяват на деца, които си чакат сладкориите и подаръците за Коледа и РД примерно ( трансферните прозорци).
Еми бонбонки за пълнежче и кефче няма да има!!! От тях само се дебелее, развалят се зъбите ( питайте Кордоба), вдига се инсулинът.
Днес четох една статия на Мартин Костадинов от "Тема спорт", която много се доближава до истината.
В последната проверка се видяха хубави неща. Най-много ми хареса играта на Тасев. Има развитие при него. Нищо общо с оня от миналата година. Но всичко е в главата. И според мен ще бъде титуляр с Ботев.
Санянг също очевидно се чувства добре при новия треньор и в новата си роля. Мисля, че за втори избор като ляво крило + ротации от време на време за бек ще свърши работа този сезон.
Лапеня със сигурност се справя по-добре от Делова като ДХ и според мен той ще е засега шестица, но на мен ми хареса много в тази роля и Юлиан Илиев. Всъщност ние сме подсигурени в тази позиция и може и да не купуваме никой за ДХ.
Това, което се вижда е, че няма утвърден играч зад нападателя Питас. Между другото Питас ми хареса в последната контрола доста повече отколкото в много мачове от миналия сезон. Липсва тази 10-ка или свързващ играч между нападателя и халфовете. А иначе халфове си имаме достатъчно- Ето'о, Сегер, Скаршем, Петко- и са различни, което е хубаво. ДХ- то ги казах- Лапеня и Ю. Илиев.
Дефакто не ни трябват много нови играчи.
Според мен трябва да натиснем много сериозно за македонеца.
Първо- той е към 190 см, а ние имаме нужда от такива по-високи играчи с физическо присъствие.
Второ- той е много разностранен и може да играе като го гледах на клиповете на няколко позиции. В Трансфермаркт го пишат ляво, дясно крило и зад нападателя, но според мен ако Питас го няма ще може и ЦН да влезе дори, което е важно, щото Йоан не е убедил, че ще се справи, а Исека е но комент.
От там нататък виждам лек проблем на левия бек, щото Пинто е чуплив, а Сейнито в защита е проблемен.
Относно Каниховски- доста дебело ще ни излезе като заплата. Ако го вземем, ще е като перлата в огърлицата. Типична десятка и макето ще си играе на фланга, а на другия все ще се намери кой. Тасев се справя добре сега, Сейнито и той, а имаме и една камара контузени "звезди" там.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]