Вълчан написа:Абе трябваше Фильо ударите му да бяха половин метър настрани от вратаря и Апоел щяха да играят с титулярите този мач. Цунами и той от 2-3 метра в края да не улучи като хората топката. Тотален късмет за тези дървари първото полувреме в София. Факт е и ,че малко позакъсняха смените плюс левашкото изпълнение на нашият за картона. В Унгария няма да им се получат работите. Та тези 50% от времето играеха с 8 човека пред полето си. Ние може да ги изненадаме с поне 3ма нови играчи. Те няма с какво.
Дано в Унгария "домакините" се поотворят малко, а не както казваш ти, да играят с осем човека пред наказателното си поле. При по-разредена защита Кирилов и Сангаре или Рупанов (зависи кого ще пуснат), имат по-голям шанс да отбележат. Ако на са толкова на гъсто левачката на Марин ще ги постави на място. Не отписвам и ударите от средно разстояние на Рилдо, Бала или Мислович. А като се сетя какво стана на мачовете с ловешката група и "белия балет", мисля че и далекобойната артилерия може да реши мача. Или пък при някое статично положение главата на Кр. Димитров да ни зарадва. Лично аз все още не съм отписал срещата. Не знам обаче какво е в главите на футболистите.