ЛЕ: Апоел (Беер Шева) - Левски (София), Четвъртък от 21:00 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: ЛЕ: Апоел (Беер Шева) - Левски (София), Четвъртък от 21:00 часа

Мнениеот wilge » 14 юли 2025 09:01

Вълчан написа:Абе трябваше Фильо ударите му да бяха половин метър настрани от вратаря и Апоел щяха да играят с титулярите този мач. Цунами и той от 2-3 метра в края да не улучи като хората топката. Тотален късмет за тези дървари първото полувреме в София. Факт е и ,че малко позакъсняха смените плюс левашкото изпълнение на нашият за картона. В Унгария няма да им се получат работите. Та тези 50% от времето играеха с 8 човека пред полето си. Ние може да ги изненадаме с поне 3ма нови играчи. Те няма с какво.

Дано в Унгария "домакините" се поотворят малко, а не както казваш ти, да играят с осем човека пред наказателното си поле. При по-разредена защита Кирилов и Сангаре или Рупанов (зависи кого ще пуснат), имат по-голям шанс да отбележат. Ако на са толкова на гъсто левачката на Марин ще ги постави на място. Не отписвам и ударите от средно разстояние на Рилдо, Бала или Мислович. А като се сетя какво стана на мачовете с ловешката група и "белия балет", мисля че и далекобойната артилерия може да реши мача. Или пък при някое статично положение главата на Кр. Димитров да ни зарадва. Лично аз все още не съм отписал срещата. Не знам обаче какво е в главите на футболистите.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 14 юли 2025 09:24

Вълчан написа:Абе трябваше Фильо ударите му да бяха половин метър настрани от вратаря и Апоел щяха да играят с титулярите този мач. Цунами и той от 2-3 метра в края да не улучи като хората топката. Тотален късмет за тези дървари първото полувреме в София. Факт е и ,че малко позакъсняха смените плюс левашкото изпълнение на нашият за картона. В Унгария няма да им се получат работите. Та тези 50% от времето играеха с 8 човека пред полето си. Ние може да ги изненадаме с поне 3ма нови играчи. Те няма с какво.

То това е разликата между играч за 200 000 и играч за 2 000 000. Едните гледат просто да уцелят вратата , другите търсят конкретна част от нея.

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 14 юли 2025 10:22

LoveAndPeace написа:

То това е разликата между играч за 200 000 и играч за 2 000 000. Едните гледат просто да уцелят вратата , другите търсят конкретна част от нея.

Например Коул Палмър снощи за първия гол - точно в ъгъл без някаква сила, изключително оремерен удар. Всъщност и трите гола бяха абсолютна класа на изпълняващите - наясно съм с разликите, давам го само за онагледаване. Аз в нашия мач мач не очаквам почти нищо позитивно, но пък знае ли човек - топка е, върти се, в началото сме и т.н. - дано имаме късмет да вкараме в началото и после литъл Урсула да направи мача на живота си. Дано!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 14 юли 2025 10:29

tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:

Например Коул Палмър снощи за първия гол - точно в ъгъл без някаква сила, изключително оремерен удар. Всъщност и трите гола бяха абсолютна класа на изпълняващите - наясно съм с разликите, давам го само за онагледаване. Аз в нашия мач мач не очаквам почти нищо позитивно, но пък знае ли човек - топка е, върти се, в началото сме и т.н. - дано имаме късмет да вкараме в началото и после литъл Урсула да направи мача на живота си. Дано!

Щях да дам същия пример :lol: :lol: :lol: но сравнението Палмър - играч на Левски ми се стори прекалено нелепо

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 14 юли 2025 10:35

Чета, че сме били на някакви си 50см от това да спукаме гьона на Апоел.
И че с 3-ма нови играчи на реванша победата ни е в джоба.)))

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 14 юли 2025 10:42

За момент си помислих, че ще доживея да напишеш нещо позитивно, ама не било Изображение

Както някой написа по-горе, няма какво да се обърка откъм състав тоя път, с оглед на лимитираните опции. Излизаме с най-доброто и ако вкараме първи, мисля че можем да ги отстраним. Ако те поведат, не вярвам да имаме сили за обрат.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Аврамов
Контакти:

Мнениеот Аврамов » 14 юли 2025 10:48

Жалко, че нашите изпуснаха да отбележат поне един гол в първия мач. Реваншът ще е много тежък, Апоел са стабилен отбор, ще са в приповдигнато настроение след спечелената суперкупа и напрактика за мен шансовете са 60/40 в тяхна полза. Дано мачът да бъде изигран мъдро и да успеем да ги излъжем, но ще е трудно.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 14 юли 2025 10:54

Тези са ви абонати ! Всички шансове имате за победа
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 14 юли 2025 11:08

THE G.A.M.E написа:Лошото е, че действително нямаме Д.Х. с качествата на... Майкон.
Това момче ще се окаже поливалентен играч.
В съвременният футбол дефанзивните халфове трябва да имат отлично спиране, поемане и водене на топката.
Всяка липса на едно от тези неща, води обикновено след себе си до загуба на топката пред собственият пеналт или в центъра.
А от там знаем ...

Тъй че, трудна задача пред Хулио.
Трябва да реши, не само кой ще изнася "кълбото", но и на какъв принцип ще осъществяваме "постепенните" си атаки.
Костадинов определено е рискован, като човека, който да поема от вратаря, или дори 2-рата топка към него.
Тежък ребус ...
Другият вариант е да минем с изнасяне, основно с дълги топки към Сангаре и фланговете ...

Вуцов ще изнася и го прави отлично, без ирония. По-важно е какво следва на втората топка

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 14 юли 2025 11:09

След спечелване на суперкупата от Аполон, много сте свалили гарда. Макаби имат още три седмици до първия си мач, играят без 6-7 основни футболисти (изтекли договори, трансфери, връщане от наем, контузии и т. н.). И нещо доста интересно. Макаби си връщат 17 човека, дето са отдали под наем. Това го пиша към тия дето руптаят, че отдаваме под наем юноши.

Върни се в “Левски”