Трансфери, спекулации, контроли и подготовка
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Трансфери, спекулации, контроли и подготовка
Шампиони викат ще ставаме :) Нали се сещате, че играчите ще ни бавят картотеките до средата на първия полусезон ???

Аз колкото и да ми е срамно, гледах мача на Говедата срещу Апоел. Евреите се показаха като много крив отбор, Башакшехир ще е най-малкото толкова крив. Пък може и да съм в грешка и да им напълним кошницата! Само Черно море!
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки
-
- Контакти:
Аз бях позитивно настроен от селкцията още от 1-вия ден....просто защото тя беше направена 1-вия ден. Професионално, а не каквото гледахме вече усурнайси години - идва тоя, идва оня на 3-та седмица, на месец след подготовката. Това значеше, че тези играчи са селектирани, гледани с месеци, преценявани дали стават, дали и ще паснат на отбора ни....Затова аз бях категорично позитивен. Ще ги коментираме поотделно после, но искам да кажа следното за Истанбул Башикшехир - точно те в момента са кой идва, кой си тръгва....а и влизат като пълен фаворит в мача. Всичко точно, ще дойдат и с вирнати носове, но аз мисля, че вече новите ни са интегрирани и изобщо не са слаби играчи. Абсолютно заявявам, че сме надградили и то сериозно. Остава да ушием турците и да им гледаме сеира в Истанбул като нахлузят гипсовите ботуши и оловните обувки. Но всяко нещо по реда си, нека първо си вземем нашето от Локо Сф. Предния сезон казах, че ще сме в 4-ката и на Финал (като реални цели).....мисля, че сега ще сме в 3-ката без съмнение и на Финал (при добър жребий) - едно ниво сме нагоре.
ПС: Не искам да давам съвети, но за пръв път от 20 години сигурно можем да говорим евентуално за нападателно дуо в Черно Море. Според мен Селсо Сидни и Франса много добре се допълват....изобщо конкуренцията е много сериозна на всички постове.
ПС: Не искам да давам съвети, но за пръв път от 20 години сигурно можем да говорим евентуално за нападателно дуо в Черно Море. Според мен Селсо Сидни и Франса много добре се допълват....изобщо конкуренцията е много сериозна на всички постове.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Oтбора ни е шампионски..запомнете ми думите..Дали ще се получи..Дано..и догодина на Арена Варна.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
Абе и на мен ми се иска шамп.амбиции ама дайте по-реално да си говорим след 5-6-8 кръга. Малко почвате да залитате в крайности,но пък ние това си го можем.Сега оптимистично ,тройки,шампиони и т.н. и след някоя друга загуба или серия без победи и сме в другата крайност - всички дърти да си ходят :lol:
Дайте по-умерено и смирено ,в годините вече се убедих ,че когато най-малко очакваме ,тогава най-много ни радват.И обратното :)
Да си пожелаем добър сезон ,да се оправят бързо картотеките, да се сработят бързо новите,да се адаптират бързо към българското първенство,защото знаем че това е мноооого по-различно от всички останали първенства по света :) По-малко контузии и глад за футбол от всички и нека ни радват .
Дайте по-умерено и смирено ,в годините вече се убедих ,че когато най-малко очакваме ,тогава най-много ни радват.И обратното :)
Да си пожелаем добър сезон ,да се оправят бързо картотеките, да се сработят бързо новите,да се адаптират бързо към българското първенство,защото знаем че това е мноооого по-различно от всички останали първенства по света :) По-малко контузии и глад за футбол от всички и нека ни радват .
За вас моряци ний живеем...
Поспрете се малко. Много нови футболисти дойдоха, спечелихме контроли срещу отбори от Б и В група и тръгваме шампиони да ставаме. Просто е несериозно. А турците са наистина много силен отбор от челото на много по- силно първенство и всичко в наша полза ще е сензация. Не казвам че са невъзможни неща, но това са реалностите.
Без да съм гледал нито една контрола, приказките за шампионски отбор ми се струват абсолютно безпочвени и ненужни. Нека да задържим нивото от миналата година и да сме конкурентноспособни на Левски и Тирето. Това само по себе си би било огромен успех. Пожелавам това да е годината на Ники, Берк и Роската, както и на някой от новите юноши в отбора, да дадат сериозни заявки за титулярните места. Вътрешното ми чувство подсказва, че Илиан гради нещо голямо, но нека да му дадем време и да не обременяваме отбора с прекомерни очаквания. Апетитът да идва с яденето.
Аз съм на абсолютно същото мнение. Нека бъдем здраво стъпили на земята. Успехът в последните години е категоричен. Нов отбор обаче не се гради лесно. Трябва много работа. Пожелавам си първо бързо картотекиране на всички нови в отбора (знаем колко тегав е този процес), успех в мачовете срещу Башакшехир (ще бъде изключително трудно) и отново дано да бъдем медалисти в края на първенството. Това си пожелавам.
Нека видим отбора в реалните двубои.
Само Черно море!
Нека видим отбора в реалните двубои.
Само Черно море!