Може би реферО бе решил да остави двата отбора да поиграят и да ги подкара с картони, ако види, че прекеляват. Повярваха си, че може да си правят каквото искат и ги почна - първият за противника в 34 мин. , после за Мечков в 37 мин. и т.н. Както и да е.
За мене е странно да се коментира съдията след този мач и неговите решения да са център на внимание. Не знам и аз що се хванах да коментирам темата.
Още в понеделник рано-рано съм пред кабинета на личния да дава направление за бърз тест за припощина, явно имам първоначални симптоми. :?
ЛЕ: Левски (София) - Апоел (Беер Шева), Четвъртък от 20:30 часа
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛЕ: Левски (София) - Апоел (Беер Шева), Четвъртък от 20:30 часа
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

-
- Контакти:
Ако вземем един голям, дебел пирон, и го забием в едно дърво, 10 години ще гледаме как дървото расте, и на горе, и настрани, как се ръзлиства и как всяка есен листата му опадат, как дава плодове, как го валят дъжд и сняг, как птичките хвъркат около него, въобще, как дървото се развива и си живее някакъв свой си, дървен живот....
Единственото нещо, каето за това време няма да мръдне, няма да претърпи развитие, ще говори едни и същи неща, и ще прави едни и същи грешки, това ще е пирона.... Е, Дон Хулио е същия като пирона - колкото и да седи в Левски, колкото и да го търпи ръководството, колкото и да разправя, че бил щастлив и доволен, той ще си стои на едно и също място, няма да претърпи и милиметър развитие, просто човека е лимитиран и не е за Левски !
Вземете един Ники Митов, на когото повечето се подигравате, той ще направи повече с тези играчи !
Единственото нещо, каето за това време няма да мръдне, няма да претърпи развитие, ще говори едни и същи неща, и ще прави едни и същи грешки, това ще е пирона.... Е, Дон Хулио е същия като пирона - колкото и да седи в Левски, колкото и да го търпи ръководството, колкото и да разправя, че бил щастлив и доволен, той ще си стои на едно и също място, няма да претърпи и милиметър развитие, просто човека е лимитиран и не е за Левски !
Вземете един Ники Митов, на когото повечето се подигравате, той ще направи повече с тези играчи !
Ъ-ъ...
В дървета, които не раждат, нарочно се забива пирон, за да се провокира дървото и то започва да ражда.
Поразходете се по селата и ще видите забити гвоздеи, дори подкови по старите дървета. Имахме такъв случай с една круша, но на кайсиите номерът не стана.
В дървета, които не раждат, нарочно се забива пирон, за да се провокира дървото и то започва да ражда.
Поразходете се по селата и ще видите забити гвоздеи, дори подкови по старите дървета. Имахме такъв случай с една круша, но на кайсиите номерът не стана.
За съдиите трябва здраво да си опичаме акъла, защото на реванша са от Германия. Та не се знае дали няма да има репарации....
България !!!!
-
Ако нЕкой роден треньор ставаше за нещо, щеше да е минал през Лудогорец.Air_Smuggler написа:Вземете един Ники Митов, на когото повечето се подигравате, той ще направи повече с тези играчи !
Или минимум да е бил желан от тях, или вече да е при тях.
THE G.A.M.E написа:Ако нЕкой роден треньор ставаше за нещо, щеше да е минал през Лудогорец.Air_Smuggler написа:Вземете един Ники Митов, на когото повечето се подигравате, той ще направи повече с тези играчи !
Или минимум да е бил желан от тях, или вече да е при тях.
Тия тъмни балкански некъпани брадясали субекти, навещаващи родното първенство, са много по-зле от нашите, но говорят на пакистано-африкански. Затуй!
-
Разград са били водени от точно 3-ма добри родни треньори.NOMER14 написа:Тия тъмни балкански некъпани брадясали субекти, навещаващи родното първенство, са много по-зле от нашите, но говорят на пакистано-африкански. Затуй!
Чичо Гошо, Стойчо Стоев и Херо.
Е, имаха и Петев, Генчев, Ераносян, и още нЕкой май имаше, но като цяло, искат треньори, които наистина имат видни качества и могат да им свършат работа, не само у нас, но и в Европа.
Ако Ники Митов можеше да се справи по-добре от Веласкес с настоящите ни играчи, то, представи си, какво би направил с футболистите на Лудогорец ?
Явно Домусчиеви спят ... :lol: