rane написа:Беше много добър даже. Не е случайно, че бързо си бега, при все че заплатите тогава не бяха малки.mikata написа:Цихмейструк беше добър.
Бяха дошли по някаква линия на Чорни за да се атакува шампионската лига с Федотов,но не стана.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
rane написа:Беше много добър даже. Не е случайно, че бързо си бега, при все че заплатите тогава не бяха малки.mikata написа:Цихмейструк беше добър.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rane написа:blue avalanche написа:Какво значение има колко гола е вкарал Ференци някъде си? За нас изигра колосалните 6 мача.
Радимов изигра колосалните 3 мача.
Сега се сетих: Абрамчик беше освободен след 7(СЕДЕМ) мача.
По времето, когато Ференци игра в Левски, в клуба имаше 6(шест) централни нападателя: Гонзо, Чиликов, Кушев, Т. Колев и юношата бледен Макриев. Логично е да не хваща много ръка, нали!? А той хич не беше лош ц. нападател.
Това е ясно. Все пак бил най-успешната личност в историята на Левски, според някои негови поддръжници.blue avalanche написа:rane написа:blue avalanche написа:Какво значение има колко гола е вкарал Ференци някъде си? За нас изигра колосалните 6 мача.
Радимов изигра колосалните 3 мача.
Сега се сетих: Абрамчик беше освободен след 7(СЕДЕМ) мача.
По времето, когато Ференци игра в Левски, в клуба имаше 6(шест) централни нападателя: Гонзо, Чиликов, Кушев, Т. Колев и юношата бледен Макриев. Логично е да не хваща много ръка, нали!? А той хич не беше лош ц. нападател.
6-те централни нападателя ги пишем на сметката на великия спортен директор.
rhaegar написа:Цихмейструк беше топ играч, не случайно и отиде в Спартак Москва тогава, а те бяха сила в ония години. Радимов мога да кажа че не беше лош играч, но с Головской не спираха да къркат, то как да стане? Ференци дори и не го помня, честно казано.
mikata написа:Томислав Русев каза,че ще може да има някаква новина. Нов спонсор или собственик това ли е :oops:
Методито, нещо си се объркАл за Головской. Той беше полузащитник!metodito написа:rhaegar написа:Цихмейструк беше топ играч, не случайно и отиде в Спартак Москва тогава, а те бяха сила в ония години. Радимов мога да кажа че не беше лош играч, но с Головской не спираха да къркат, то как да стане? Ференци дори и не го помня, честно казано.
Аз само си спомням, че беш национал на Унгария и Блу-то като го спомена, репих да го чекна. Стабилна кариера. Ах, Головской. Много ме кефеше този. От добрите стари защитници рендета, които днес ги няма. Един едър мужик такъв, с леко глуповат вид, типичен русин, но добър защитник. От типа, топката пускам, човек - не. Като се замислиш, като цяло клубния ни футбол беше доста по-добър от днешния. Не знам кой щеше да е победител между онзи "Левски" и днешния Лудогорец. Те днес са едни женички всичките като цяло. Щяха да лежат по терена и да плачкат. Особено един Бисер или Головской, ако им влезеше.
...
rane написа:Методито, нещо си се объркАл за Головской. Той беше полузащитник!metodito написа:rhaegar написа:Цихмейструк беше топ играч, не случайно и отиде в Спартак Москва тогава, а те бяха сила в ония години. Радимов мога да кажа че не беше лош играч, но с Головской не спираха да къркат, то как да стане? Ференци дори и не го помня, честно казано.
Аз само си спомням, че беш национал на Унгария и Блу-то като го спомена, репих да го чекна. Стабилна кариера. Ах, Головской. Много ме кефеше този. От добрите стари защитници рендета, които днес ги няма. Един едър мужик такъв, с леко глуповат вид, типичен русин, но добър защитник. От типа, топката пускам, човек - не. Като се замислиш, като цяло клубния ни футбол беше доста по-добър от днешния. Не знам кой щеше да е победител между онзи "Левски" и днешния Лудогорец. Те днес са едни женички всичките като цяло. Щяха да лежат по терена и да плачкат. Особено един Бисер или Головской, ако им влезеше.
...
Потребители, разглеждащи този форум: tmanolov и 26 госта