Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Войната в Украйна

Мнениеот pomiqrat » 08 юли 2025 18:56

favaca8888 написа:
pomiqrat написа:
favaca8888 написа:
И не на последно място,държава с абсолютно нелигитимно управление.

Защото :lol:

Защото мандата на Кенефски изтече,а той забрани със Закон нови избори.
Други въпроси по темата ?

Естествено. Как се провеждат избори по вреве на война на територията ти и окупирани твои земи? Според конституциите изборите спират ли се по време на война?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 08 юли 2025 19:08

pomiqrat написа:
favaca8888 написа:
pomiqrat написа:
favaca8888 написа:

Естествено. Как се провеждат избори по вреве на война на територията ти и окупирани твои земи? Според конституциите изборите спират ли се по време на война?

По начина ,по който ми задаваш въпросът,ще отговоря,че това не е война,а специална операция и никой никого не е окупирал.(преди година и половина така се говореше и Кенефски имаше възможността да направи избори и народа ги искаше.Но не ще воювам,ще духам на Запада и Тъмп и ще съм си на власт докогато си искам).
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 08 юли 2025 20:25

favaca8888 написа:
pomiqrat написа:
favaca8888 написа:
pomiqrat написа:
favaca8888 написа:

По начина ,по който ми задаваш въпросът,ще отговоря,че това не е война,а специална операция и никой никого не е окупирал.(преди година и половина така се говореше и Кенефски имаше възможността да направи избори и народа ги искаше.Но не ще воювам,ще духам на Запада и Тъмп и ще съм си на власт докогато си искам).

Изображение

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 08 юли 2025 20:37

favaca8888 написа:Други въпроси по темата ?

Ти сериозно ли тръгваш на дискусия с тоя? Изображение

Иначе... още в началото на СВО-то, честно казано бях абсолютно безпристрастен... Беше ми дори криво, че два братски... те даже не са и братски народа воюват един срещу друг. Основната ми позиция беше свързана с начина, по който държавата, в която живея или по-точно политиците ни яростно обърнаха гъзицата и показаха среден пръст на Русия. Аз продължавам, да недоумявам... с тая ни антируска позиция, какво конкретно печелим, понеже... като изкараха данните за великият износ на ВПК-тата ни през първите две години... то "пунта мара" май ще се окаже цялата работа. А им подарихме 100 БТР-а, дето на нас не ни трябвали. Интересно, за какво им ги дават на тях, при положение, че уж са ненужни и не ставали за нищо. Както и да е.
Колкото обаче навлизах в самият конфликт, толкова повече се отвратих и от Украйна и по-специално от управлението на Владимир Зеленски и шайката около него. Не съм 100% сигурен... ама доколкото знам, неговият рейтинг е бил изключително нисък още преди началото на войната с Русия. Айде... Смити беше написал, че се е доказал като мъж с топки, понеже не се е уплашил от факта, че руската армия е нахлула на територията на държавата му. Донякъде съм съгласен с това... ама какво направи от там насетне? Някой наистина ли смята, че Украйна изобщо може да спечели тази война? Защо не се съгласи още на условията по време на преговорите в Истанбул? Те бяха в пъти по-изгодни за украинците от сегашните условия. Единственото което прави е да удължи агонията на държавата си, а всички около него (естествено и той самият е включен в това число) захлебват яко от цялата тая работа. Нещо за което се писа дори и в американските медии, а именно, че украинските власти крадат "като за последно". Интересно ми е, къде са всички лицемерни организацийки като ООН, като МХФ и прочее, за да ронят крокодилските си сълзи за ежедневното отвличане на живо месо от украинските улици, при това от ден първи на войната!? Защо нито една наша медия не е показала нищо от всичко това?! Иначе за оная жалка история с Буча направо ореваха орталъка. В понеделник сутринта излиза кмета на Буча и радостен заявява пред целият свят, че великият украински войник е прогонил руските окупатори. На другият ден се оказва, че имало геноцид в града му, само дето той като кмет даже не е и разбрал.
Избори няма и как да има, пределно е ясно, че Зеленски не иска да ходи на никакви избори, понеже народа му ще го изрита с 300. То се вижда с просто око как народа му реагира на изказванията дори в пропагандният канал в Телеграм на УНИАН. Абсолютен жалкар... Тоя посегна даже и на православната им църква.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 08 юли 2025 20:40

tmanolov написа: вече имаме прецедент - Кипър, за които не вярвах, че има и минимален шанс да ги приемат в ЕС, ма на, приеха ги.

Е Кипър е приет само с гръцката си част. Другото е отписано.

Но и там беше направено в мирно време и с ясно определени граници на разделение. В Украйна имаме актуален военен фронт, при който даже Украйна отстъпва още и още, макар и с миши стъпки.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 08 юли 2025 21:22

Drunken_Master написа:

И, че Зеленски не иска да ходи на никакви избори, понеже народа му ще го изрита с 300. То се вижда с просто око как народа му реагира на изказванията дори в пропагандният канал в Телеграм на УНИАН. Абсолютен жалкар... Тоя посегна даже и на православната им църква.

Не оправдавам и Путин.Но Зеленеца много си повервА и то точно тия сега къде се набутахме при тех ,го накараха да си поверва.Резултат:Отчайващ.
Разсипаха една от най-големите държави в Европа,само и само да докажат Русия колко е лоша! И за чий *** !?
Като не искаш да работиш с Русия не работи !
Като не искаш ресурсите й, не ги взимай !
За какво беше тая цялата простотия?Та те самите направиха Русия още по-велика! Тя беше много по-зле преди 10 години ,отколкото сега.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 08 юли 2025 21:24

Drunken_Master написа:

Иначе... още в началото на СВО-то, честно казано бях абсолютно безпристрастен... Беше ми дори криво, че два братски... те даже не са и братски народа воюват един срещу друг. Основната ми позиция беше свързана с начина, по който държавата, в която живея или по-точно политиците ни яростно обърнаха гъзицата и показаха среден пръст на Русия. Аз продължавам, да недоумявам... с тая ни антируска позиция, какво конкретно печелим, понеже... като изкараха данните за великият износ на ВПК-тата ни през първите две години... то "пунта мара" май ще се окаже цялата работа. А им подарихме 100 БТР-а, дето на нас не ни трябвали. Интересно, за какво им ги дават на тях, при положение, че уж са ненужни и не ставали за нищо. Както и да е.
Колкото обаче навлизах в самият конфликт, толкова повече се отвратих и от Украйна и по-специално от управлението на Владимир Зеленски и шайката около него. Не съм 100% сигурен... ама доколкото знам, неговият рейтинг е бил изключително нисък още преди началото на войната с Русия. Айде... Смити беше написал, че се е доказал като мъж с топки, понеже не се е уплашил от факта, че руската армия е нахлула на територията на държавата му. Донякъде съм съгласен с това... ама какво направи от там насетне? Някой наистина ли смята, че Украйна изобщо може да спечели тази война? Защо не се съгласи още на условията по време на преговорите в Истанбул? Те бяха в пъти по-изгодни за украинците от сегашните условия. Единственото което прави е да удължи агонията на държавата си, а всички около него (естествено и той самият е включен в това число) захлебват яко от цялата тая работа. Нещо за което се писа дори и в американските медии, а именно, че украинските власти крадат "като за последно". Интересно ми е, къде са всички лицемерни организацийки като ООН, като МХФ и прочее, за да ронят крокодилските си сълзи за ежедневното отвличане на живо месо от украинските улици, при това от ден първи на войната!? Защо нито една наша медия не е показала нищо от всичко това?! Иначе за оная жалка история с Буча направо ореваха орталъка. В понеделник сутринта излиза кмета на Буча и радостен заявява пред целият свят, че великият украински войник е прогонил руските окупатори. На другият ден се оказва, че имало геноцид в града му, само дето той като кмет даже не е и разбрал.
Избори няма и как да има, пределно е ясно, че Зеленски не иска да ходи на никакви избори, понеже народа му ще го изрита с 300. То се вижда с просто око как народа му реагира на изказванията дори в пропагандният канал в Телеграм на УНИАН. Абсолютен жалкар... Тоя посегна даже и на православната им църква.

Днес рива, вчера ден рива, оня ден рива. Всеки ден ривеш.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 08 юли 2025 21:53

favaca8888 написа:
pomiqrat написа:
favaca8888 написа:
pomiqrat написа:
favaca8888 написа:

Много ви се проточи "СВО-то"
Все още има тъпанари, които не схващат, че има хора, които въпреки, че знаят, че нямат шанс се борят. За децата си, жена си, майка, баща пък и Родина, колкото и банално да звучи. Ама вие това с простите си тикви няма как да го разберете.
Обзалагам се, че си и против евраците.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 08 юли 2025 21:54

Да не става дума за тия, дето ежедневно ги берат от улиците? Изображение

Мани майтапа, ама Умен Ванко визира кокаиновия клоун... Зелята просто се бори за страната си. Не е защото знае, че ще го обесят като свърши войната. Изображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 08 юли 2025 22:14

ivan56 написа:
favaca8888 написа:
pomiqrat написа:
favaca8888 написа:
pomiqrat написа:
favaca8888 написа:

Много ви се проточи "СВО-то"
Все още има тъпанари, които не схващат, че има хора, които въпреки, че знаят, че нямат шанс се борят. За децата си, жена си, майка, баща пък и Родина, колкото и банално да звучи. Ама вие това с простите си тикви няма как да го разберете.
Обзалагам се, че си и против евраците.

Хич не звучи банално защо ?Точно така бе,Ваньо!
И аз на това се възмушавам! ЗАШОТО НИЕ С ТЕБ финансираме това украйнци да продължават да умират!Разбира ли простатата ти тиква това?
Аз съм ЗА ЛЕВА,не съм против никой,Само ако ми го натрисат.

Върни се в “Свободна зона”