Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Eminem » 06 юли 2025 14:18

rhaegar написа:
Eminem написа:Или форумът се е бъгнал или парламентът и данс ни следят. Какви са тези 200+ госта?

Ботове. То добре че не пускат теми като едно време.

Ааа. Свободната зона беше пълна с тях, дано да си останат наблюдатели.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 07 юли 2025 00:50

ReBorn1982 написа:https://news.bg/disasters/13-zaginali-i-20-izcheznali-v-teksas-pri-vnezapnite-navodneniya.html

Внезапни наводнения са причинили покачване на нивото на близката река Гуадалупе с 26 фута за 45 минути.

Аз не знам толкова ли е тежко и сложно да извадиш калкулатора на телефона и да сметнеш колко е 26 фута .... отнема няколко секунди .... в България не работим с инчове, футове, ярдове ..... почти никой си няма на идея колко е 26 фута.

Наистина вече няма журналистика у нас. Някакви жалки преписвачи, които ги мързи дори малко да си мръднат пръста да свършат нещо свое.

От цялата новина, това е най-важното.
Като четеш такива измислени сайтове е така.
Бот.
За 45 минути нивото на река Гуадалупе се покачило с почти 8 метра. Водната стихия отнесла къщи, коли, ваканционни вили.-бнт

Река Гуадалупе се покачи със 7.9 м за по-малко от час след буря през нощта. Последвалото наводнение отнесе къщи, коли и ваканционни вили, където хората празнуваха националния празник.-дневник само за да ти е гадно

Снимки от лагера го показват абсолютен хаос, с одеяла, матраци, плюшени мечета и други вещи, покрити с кал. Мнозина са спали, когато нивото на реката се е повишило с повече от 8 метра само за 45 минути в ранните часове на петък.- епицентър

Водата е наводнила селища, къмпинги и пътища, като според очевидци нивото на реката се е покачило с над 9 метра. Булевард
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 07 юли 2025 08:44

Тия дни си мислех, покрай целият този гняв, омраза и музика със сатанистки текстове...ако господ съществуваше, защо допуска съществуването на мрака,защото му дава да се развие на такова високо ниво и му дава толкова голям контрол над емоцията , дали чрез текстове, дали чрез звуци и действия...Дали защото като цяло религията е един мит, който цели да направи човек по-силен на ментално ниво пред трудностите в живота или защото свободната воля, ознавачава и избор... ако нямаше мрак, човек щеше да следва само една посока.
Смирението не е избор, а пречистване, за този който е наистина силен, а този който не може да го приеме, след всяка своя победа става все по-слаб, докато победите загубят своя смисъл заради броя на дадените жертви.

Китаецът вчера съвсем полудя, честита да му е победата на мистър Йо, но беше толкова силен в бягството си от метата, че дори най-добрият прие неговата воля. Когато очакваш нормалното, нормалното те поставя в стандартните на мета границите.Това което е най-силно като установено правило, ограничава мисълта на импровизацията.

Беше много красиво да гледам нещо, което избягва от стандартното в името на победата.Такъв хаос създаде Йо, че си мисля в един момент може би дори и той не знаеше какво точно ще се случи.Обикновено хаоса побеждава тактиката, защото говорим за бърза мисъл и импровизация, а не за подготовка и знание.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 07 юли 2025 11:45

Ванка, точно па Дневник са на същото ниво. Колко пъти съм виждал и там фрапантни грешки ....

Като цяло нивото е потресаващо.

Предимството на news.bg пред Дневник е, че там почти няма пропагандни материали, набляга се просто на новините, докато Дневник, който се финансира от лява Америка (""демократите""), бълва ударно пропаганда ..... иначе нивото и на двете е изключително ниско.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 07 юли 2025 13:06

Малкият много радва как с играене на една игра и мисъл е станал милионер
https://youtu.be/jkhGWYiNDDY?si=GPCjmhp_imWXcDn9
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 07 юли 2025 13:51

ReBorn1982 написа:Ванка, точно па Дневник са на същото ниво. Колко пъти съм виждал и там фрапантни грешки ....

Като цяло нивото е потресаващо.

Предимството на news.bg пред Дневник е, че там почти няма пропагандни материали, набляга се просто на новините, докато Дневник, който се финансира от лява Америка (""демократите""), бълва ударно пропаганда ..... иначе нивото и на двете е изключително ниско.

Ама аз не споря за това, просто ти пак си се хванал за единствената медия която е отразила в футове :lol:
Да има да си мрънкаш :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 07 юли 2025 13:57

pomiqrat написа:Малкият много радва как с играене на една игра и мисъл е станал милионер

Кво играе, Фортнайт ?
Drunken_Master написа:

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 07 юли 2025 14:14

Без добри актъори , какво изисквате от сценариста. Шибаното о, къде не то върсеш, къде се появява..
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 07 юли 2025 15:36

ivan56 написа:
pomiqrat написа:Малкият много радва как с играене на една игра и мисъл е станал милионер

Кво играе, Фортнайт ?

Да
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 07 юли 2025 16:31

Да не е като оня паляк, гаджитУ на Елизабет Крава, "от нулата до 6 цифри на 21-а" .... ама в реалността се оказа богаташко синче ....

Силно, ама много силно ме съмнява, че в България от ""инфлуенсърство"" можеш да станеш милионер .... и то за отрицателно време.

Върни се в “Свободна зона”