Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот TristaNNN » 02 юли 2025 22:32

Явно Тристан като бръкне на Мунчовците и става страшно... за тях, и откачат. Сещам се за един цитат на Камен Донев - нещо от сорта, че като кажеш на един прост човек, че е прост, почва да рипа на бой и трябва да го набиеш. След което пак си е прост, ама ходи и бит. :)))
Тръгнал тоя Мунчо да ми се напъва, да сравнява даренията и да ги мери, щото ровил в архивите назад и докопал нещо за някакъв мой ремонт. Пияната му кратуна изстъргала това-онова от коментарите отгоре-отгоре и аре - длъжен е да изтропа прозренията си във виртуалния свят. Ма в какъв контекст, по каква тема, няма значение - бой по клавиатурата! :))
Аз не се меря по щедрост и дарителство с никого, далеч съм от мисълта да се барам за по-по-най левскар. Немалко пари съм дарил под всякаква форма - членски златна и семейни карти, сезонна за А години наред, анцуНЗи, екипи, подаръци и т. н. и т. н. И то години наред. Пак бих го направил, ако имах вярата, която имах тогава. Не парадирам с това. Да, споделял съм тук и на други места - какво по-радостно от това да споделиш с другите левскари какво си сторил от любов към Левски?!
Отделно от това, само в тоя форум и на лични съм помагал на хората да си правят регистрации, да поръчват онлайн, картинки и скрийншоти с инструкции съм им пращал, ходил съм да им купувам билети и карти и да им ги пращам по куриери. И с това не парадирам. И това пак бих направил от сърце!
Недей да ми влизаш така рЕзко на тема левскарство, щото след всеки твой коментар по мой адрес те правя за резил. Не ми е самоцел да го правя, и изобщо не държа да ме четеш. Ама почваш малко да ме дразниш с тия напъни да си отгоре ми. Не можеш, няма как - вече казах, че имаме цивилизационни различия. Мирувай си в твоето гьолче по-добре.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 02 юли 2025 22:45

Спомням си ,Хокингс май беше ,го питаха за извънземните цивилизации,кога ще дойдат?
И той отвърна -По-добре да не идват ,че последния път ,когато се сблъскаха две цивилизации ,европейската(испанска)и индианската ,как се развиха нещата?
Цивилизационен избор?!?!?
САМО ЛЕВСКИ!

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 юли 2025 23:15

tmanolov написа:.... Дългът си е точно толкова, Тристане, не е 7 милиона, а 3 и нещо и по него не течаха лихви до началото на 2025. Какво е платено сега и колкото от тези 3.8 милиона са опростени, очевидно след натиск от бх, не знам, но дългът към главбулгар е платен.....

Ясно е, че е пито-платено вече.
Ясно е, че иде реч само за ГБС и първата част от строежа-позор.
На тоя дълг към ГБС малко му поизпуснах края с времето, признавам, и преди да пиша, реших да попрочета хронологично какво и как беше, като съм цитирал вестниците и Припс нумеро уно. Дал съм цитати и хронология по темата, за разлика от локумаджиите и мунчовците.
И тука истината ще се чака с бъдещия ГФО, ужасТ! . :)))
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 03 юли 2025 10:21

Пак ми дойде наум гадната дума. Не знам с какво се занимава ръководството ни, по-точно не разбирам много-много, но ако го е грижа за Левски, първо трябва да се заеме с публиката. Не връщането на дългове, а връщането на левскарката публика - единна около отбора си, е най- големият ни проблем. И съм крайно недоволен, че клубът нехае за основния си капитал. Вижда се и тук. Само да припомня библейското лявата ръка да не знае какво прави дясната, но не в ширещата се аналфабетна интерпретация....

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 03 юли 2025 11:27

Много станаха "дълбоко подчертаните" левскари и взеха да си пречат.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

kabaka
Контакти:

Мнениеот kabaka » 03 юли 2025 16:52

Странджата написа:Не връщането на дългове, а връщането на левскарката публика - единна около отбора си, е най- големият ни проблем.

Ти потъни в дългове отново, от там потъваш и в трета лига, и а тогава търси да връщаш публиката на стадиона. Подреди си приоритетите правилно... Публиката ще се върне, когато има отбор който да не мисли дали ще си получи заплатите или не и заиграе добре. Когато Сираков и ко. не се чудят на кого да платят първо, а дадът пари за нови попълнения....

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 юли 2025 19:04

Странджата написа:Пак ми дойде наум гадната дума. Не знам с какво се занимава ръководството ни, по-точно не разбирам много-много, но ако го е грижа за Левски, първо трябва да се заеме с публиката. Не връщането на дългове, а връщането на левскарката публика - единна около отбора си, е най- големият ни проблем. И съм крайно недоволен, че клубът нехае за основния си капитал. Вижда се и тук. Само да припомня библейското лявата ръка да не знае какво прави дясната, но не в ширещата се аналфабетна интерпретация....
Ами, 1/3-та от синята общност ненавиждат Господин Наско ( Сираков ) , още толкова недолюбват спонсора / Собственика де ) ... Останалите, се опитваме ( да, числя се към последната 1/3-та ) ... Да игнорираме всякакви политико-икономически игрички, интереси и далавери, просто щото обичаме Футбола, като Игра и спорт, и точно за това сме и Левскари.
Е, как, аджеба, да накараш 2/3-ти, да пренебрегнат омразата си за това, кой ръководи Левски, кой е в Левски / като играчи и треньори / ... И същите, да преглътнат, че тези, които искат и харесват, не са и няма да са в Клуба, и въпреки това, те трябва да засвидетелстват своята Левскарска Любов ?
Как да накараш омразата, да се обърне, първо в подкрепа, а след това и в Любов ... ?
Да, последните 1/3-та се явяваме своего рода Наивници.
"Глупаци", един вид.
Но от кога наивността е порок ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 03 юли 2025 19:18

На тая строителна фирмичка името не е много-много бЪлгарско. А името определя човека.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 03 юли 2025 20:05

THE G.A.M.E написа:
Странджата написа:Пак ми дойде наум гадната дума. Не знам с какво се занимава ръководството ни, по-точно не разбирам много-много, но ако го е грижа за Левски, първо трябва да се заеме с публиката. Не връщането на дългове, а връщането на левскарката публика - единна около отбора си, е най- големият ни проблем. И съм крайно недоволен, че клубът нехае за основния си капитал. Вижда се и тук. Само да припомня библейското лявата ръка да не знае какво прави дясната, но не в ширещата се аналфабетна интерпретация....
Ами, 1/3-та от синята общност ненавиждат Господин Наско ( Сираков ) , още толкова недолюбват спонсора / Собственика де ) ... Останалите, се опитваме ( да, числя се към последната 1/3-та ) ... Да игнорираме всякакви политико-икономически игрички, интереси и далавери, просто щото обичаме Футбола, като Игра и спорт, и точно за това сме и Левскари.
Е, как, аджеба, да накараш 2/3-ти, да пренебрегнат омразата си за това, кой ръководи Левски, кой е в Левски / като играчи и треньори / ... И същите, да преглътнат, че тези, които искат и харесват, не са и няма да са в Клуба, и въпреки това, те трябва да засвидетелстват своята Левскарска Любов ?
Как да накараш омразата, да се обърне, първо в подкрепа, а след това и в Любов ... ?
Да, последните 1/3-та се явяваме своего рода Наивници.
"Глупаци", един вид.
Но от кога наивността е порок ?

Обективно Наско Сираков е най-успешният играч и ръководител в историята на Левски плюс най-успешният играч на Левски в националния отбор на България. Съвършен е само Господ. Със сигурност дори като подлога на силните на деня Сираков пак е по-добър отколкото Тонев, Русев и ония тримата. А вече че не искаме клуба да е подлога на ясно кои, трябва да се реши на друго ниво. Нека мразещите го (не критикуващите го) да прочетат това

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 03 юли 2025 21:36

Мисля мустака бе по добър и успешен от Сираков. Но имаше пари отнякъде. Но пък по хлъзгав...минаващ между капките...тарикат понякога и справящ се без почти никакви средства в предвид задълженията...Г-н Сираков е върхът. Много и хитър и обигран.

Върни се в “Левски”