Болят ме очите от Делова в този мач .
Сбиртока (това нещо няма как да се нарече отбор) е потрес.
Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
това е някакъв микс от първи, втори и трети отбор. И са кой от кой по-несъстоятелни.
Поне 9 нови са нужни и да са класа. Предполагам няма да има повече от 3-ма и очаквам нито един от тях да не е класен играч.
Просто вече се убедих, че оперативното ръководство в този клуб и в този момент са някаква некадърни или изкуфели заплатаджии.
Само собствениците са топ. Всичко надолу засега е ужасна плява.
Поне 9 нови са нужни и да са класа. Предполагам няма да има повече от 3-ма и очаквам нито един от тях да не е класен играч.
Просто вече се убедих, че оперативното ръководство в този клуб и в този момент са някаква некадърни или изкуфели заплатаджии.
Само собствениците са топ. Всичко надолу засега е ужасна плява.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Един, два, три неуспешни прозореца, куп изсипани пари, колко мислите още ще издържи Папазки, съвсем сериозно? Добре е, че мисли за бъдещето и ще остави много след себе си, въпреки че футболните успехи ще липсват. Тотално изгубих надежда, жалко за Керкез, очаквам до 2 месеца да напусне по собствено желание.
Отнеха ни закачката за баражниците, а сега си отиде и още една историческа закачка...
Душанеее, Душанеее ....!
Разбра ли сега на какви пачи яйца те насадиха ?
Хукай на сръбски и пичка им матерну...

Разбра ли сега на какви пачи яйца те насадиха ?
Хукай на сръбски и пичка им матерну...

MASTER_COOL написа:Приключваме с експериментите :)
Единствения въпрос е, след като това е предсезонна подготовка, за какво точно се готвихте.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Полезна беше да се запушат устите и на последните ентусиасти, че с повече от 1 българин в състава може да се борим за нещо повече от 10то място.
Добра игра. Нямахме късмет. Добре се включиха и новите попълнения. Още малко обиграване и стиковане трябва по постове и мисля че ще сме готови за първият мач. Съставът е почти избистрен. Аз съм оптимист че се работи в правилната посока. Много полезен лагер и за младите момчета. Искаше ми се да видя и Живков в нападение
Тая подготовка ми напомня на един преподавател в университета, който на едни доклади беше написал оценки 2,00 1,50 1,00 0,50 0,00 под предтекст: Значи, никой не заслужава тройка, повечето са ужасни, но някой бяха по-ужасни от останалите и нямаше да е честно да са с една оценка, други пък направо бяха отвратителни за четене, а от няколко пък съм все още в шок :)
Значи, единствен Бютючи е някакъв светъл лъч. Всичко останало е ужасно, по-ужасно, отвратително и от повечето съм в шок. Дори и сравнително добрите имам усещането, че регресират. А младите, които единствено желание имаха вече нямат дори него...
Значи, единствен Бютючи е някакъв светъл лъч. Всичко останало е ужасно, по-ужасно, отвратително и от повечето съм в шок. Дори и сравнително добрите имам усещането, че регресират. А младите, които единствено желание имаха вече нямат дори него...
soilwork написа:Добра игра. Нямахме късмет. Добре се включиха и новите попълнения. Още малко обиграване и стиковане трябва по постове и мисля че ще сме готови за първият мач. Съставът е почти избистрен. Аз съм оптимист че се работи в правилната посока. Много полезен лагер и за младите момчета. Искаше ми се да видя и Живков в нападение
Така е ..
Единствената грешка беше подаването към противников играч на Турицов след .... хвърляне от тъч.
Иначе - топ, да !