Мнениеот Ross_ty » 08 юли 2025 14:25
Този мач малко или много ще даде тон за новия сезон на Лудите. Аз очаквам много труден мач и за съжаление равен или загуба, което ще се дължи на закъснялата селекция и многото играчи "очакващи" трансфер, както и на треньорската смяна - Мота някак си не пасва на играта на Лудогорец. Дано ме опровергаят всички и бием с 3:0, но уви този вариант е нищожен. Нямаме централен нападател - Биле не е това което очаквахме, по-скоро той е добра резерва, но като титулярен нападател няма шанс - няма усет към гола и това се видя в контролите и последните мачове миналия сезон - сам пред вратарите колко пъти излиза и пропуска - за жалост грешен трансфер. Дуа е в небесата и търси начин да се махне от Лудогорец и предната му контузия и настоящата са малко съмнителни, така че го пиши "бегал". Пьотровски е с единия крак в Италия, не очаквам да се раздава. Единствените няколко играча който се раздават са Текпетей и Сон. От българите Чочев и Иванов показват желание, но все още това не е достатъчно за ЕКТ. Чехът засега не показва, че струва парите за които са го купили от Кайзерслаутерн - плах, прави грешки, много неубедителен. Та на края прогнозата ми е 0:0 или 0:1 за Динамо.