zdravkos написа: тази купа е важна само за Реала и Челси!
Аз нямам идея защо е важна за нас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
zdravkos написа: тази купа е важна само за Реала и Челси!
Под Вас имам предвид татко Перес :)bubka написа:..Аз нямам идея защо е важна за нас, освен с това, че играчите ще са уморени и с контузии още октомври месец. Да, факт е, че сме генерирали най-много приходи от всички отбори досега заради статута и гледаемостта, която имаме и това ще е от полза, ама викам да приключваме вече.
Имаше изваждане на Леон малко преди турнира, после възстановяване, права и т.н. ФИФА ползва всяка възможност да тества нещо, което после да наложи като стандарт, уж за „глобалното благо“.Pichichi написа:То поканени няма освен отборите от страната домакин. Всички други са се класирали все пак.
Иначе за Челси при едно сериозно представяне се отваря добър път да играят финал.
zdravkos написа:Под Вас имам предвид татко Перес :)
Този сезон бая бой отнесе и сега гледа на тази купа като "сламка за удавник", един вид за частично спасение на сезона..
Цяла година под напрежение, унижения във вътрешни дербита и после тази ФИФА купа идва като възможност поне малко да измият лицето. Перес вероятно гледа на турнира и като на тест за новата си идея за световен футболен ред, само дето изглежда все по-самотно в тези му амбиции.
Челси ще искат да се доказват на международната сцена!
За отбор без участие в ШЛ, това е единствен шанс да се „покаже“ пред глобалната аудитория, особено ако искат да привлекат спонсори, инвеститори и евентуално… нови играчи, които да вярват, че проектът има бъдеще.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
zdravkos написа:Не се сещам какви континентални шампиони са Залцбург, Ювентус, Интер, Атлетико, Дортмунд и т.н. в така наречения съответния период.
Да поканят тогава Стяуа и Ц. Звезада, които са били шампиони в един по-ранен период... ама не им изнася, нали?
Иначе се забелязва отношението на останалите отбори от Европа - всички са доволни от малкото почивка, която ще имат сега.
Следващото първенсто ще е със съвсем различен регламент, и поканени отбори, може още от сега да се обзаложим :)
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
RMCF написа:Разбрахме, че гроздето е кисело. Стига спами тъпотии.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта