Първо в БЛИЦ: ЦСКА преговаря със световен шампион, вкарал гол на финал
Той е грузинец, роден в Израел, с украинско поданство, а днес блести в испански тим
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Спряганият за цел №1 в селекцията на ЦСКА това лято - Георгий Цитаишвили - категорично отрече пред медиите в Украйна, че въобще някога е водил преговори с "червените".
Той определи като "напълно неверни" информациите, че е поискал 10 дни от "армейците", преди да каже дали приема офертата им.
Припомняме, че атакуващият халф, който е собственост на Динамо (Киев), но през миналия сезон се подвизаваше за испанския Гранада, беше желан от ЦСКА и по време на зимната пауза, а тогава преговорите отново се провалиха.
"Видях съобщения в украинската преса, че съм се свързал със софийския ЦСКА относно бъдещето си и съм обещал да им дам отговор до 10 дни. Искам да поясня, че нито аз, нито моят агент някога сме водили преговори с този клуб. Нямали сме дори контакти с него. Тази информация е напълно невярна. Благодаря на всички за вниманието", написа Цитаишвили на страницата си в Instagram.
Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
За този аз не написах ли, че е твърде скъп за нас като заплата?! Трябва да отсявате нормалните трансфери, които биха могли да се осъществят от скалъпените Джурналистически измислици! :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
- MASTER_COOL
- Контакти:
Като си представя драмата по време и след мача, чак ми се иска да няма такава проверка :lol:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Стартови състави:
ЦСКА: 1. Густаво Бусато, 3. Сейни Санянг, 14. Теодор Иванов, 5. Лумбард Делова, 13. Браян Кордоба, 19. Иван Турицов, 29. Иван Тасев, 73. Илиан Илиев, 77. Зюмюр Бютучи, 30. Петко Панайотов, 28. Йоанис Питас;
Резерви: 21. Фьодор Лапоухов, 12. Марин Орлинов, 33. Божидар Петров, 4. Адриан Лапеня, 6. Лиъм Купър, 20. Мартин Стойчев, 18. Мика Пинто, 32. Димитър Николов, 15. Тибо Вион, 34. Васил Каймаканов, 24. Юлиан Илиев, 45. Юлиан Гилов, 16. Георги Чорбаджийски, 36. Радослав Живков, 91. Йоан Борносузов, 35. Мартин Сораков;
ХАЙДУК (СПЛИТ): 33. Тони Силич, 3. Доминик Пърпич, 6. Михаел Жапер, 7. Антъни Калик, 10. Марко Ливая, 15. Микеле Шего, 17. Дарио Мелняк, 23. Филип Кровинович, 25. Филип Умерович, 28. Роко Брайкович, 32. Шимун Хъргович.
ЦСКА: 1. Густаво Бусато, 3. Сейни Санянг, 14. Теодор Иванов, 5. Лумбард Делова, 13. Браян Кордоба, 19. Иван Турицов, 29. Иван Тасев, 73. Илиан Илиев, 77. Зюмюр Бютучи, 30. Петко Панайотов, 28. Йоанис Питас;
Резерви: 21. Фьодор Лапоухов, 12. Марин Орлинов, 33. Божидар Петров, 4. Адриан Лапеня, 6. Лиъм Купър, 20. Мартин Стойчев, 18. Мика Пинто, 32. Димитър Николов, 15. Тибо Вион, 34. Васил Каймаканов, 24. Юлиан Илиев, 45. Юлиан Гилов, 16. Георги Чорбаджийски, 36. Радослав Живков, 91. Йоан Борносузов, 35. Мартин Сораков;
ХАЙДУК (СПЛИТ): 33. Тони Силич, 3. Доминик Пърпич, 6. Михаел Жапер, 7. Антъни Калик, 10. Марко Ливая, 15. Микеле Шего, 17. Дарио Мелняк, 23. Филип Кровинович, 25. Филип Умерович, 28. Роко Брайкович, 32. Шимун Хъргович.
Понеже нашият състав "закъсня" погледнах първо този на Сплит докато чаках. Така разбрах, че Иван Ракитич на 37 играе там и все още рита топка- но няма да играе срещу нас по някаква причина, йейй :) Най-вече смятам да гледам, за да разбера каква е разликата между нашите 17-21 годишни и следните играчи на Хайдук Сплит (нали, не говорим за Динамо Загреб):
Номер 3: Доминик Пърпич, 21, централен защитник, 3 млн. евро
Номер 32: Симун Хргович, 21, ляво крило, 1,8 млн. евро
Резерва: Номер 34: Бруно Дурдов, на 17!!, дясно крило, 3,5 млн. евро!!
Така, много по-интересни ми бяха Нико Сигур на 21, който е оценен на 4млн, както и Лука Вускович на 18, който е 12 млн., но не са в състава, тоест вероятно няма да ги чакат да се развият до 24 и вече са спазарени нанякъде...
Номер 3: Доминик Пърпич, 21, централен защитник, 3 млн. евро
Номер 32: Симун Хргович, 21, ляво крило, 1,8 млн. евро
Резерва: Номер 34: Бруно Дурдов, на 17!!, дясно крило, 3,5 млн. евро!!
Така, много по-интересни ми бяха Нико Сигур на 21, който е оценен на 4млн, както и Лука Вускович на 18, който е 12 млн., но не са в състава, тоест вероятно няма да ги чакат да се развият до 24 и вече са спазарени нанякъде...
На запис има ли ги тези мачове в нета после?
Този мисля, че ще е по-интересен
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
danko_sot написа:На запис има ли ги тези мачове в нета после?
На сайта на sportbg.bg, където се предават контролите ни това лято, намирам запис на предишната контрола срещу Кривбас, така че най-вероятно и запис от този ще има...
Пожелавам си такъв терен за новото Щадио...
Красота.
За мача.... леко на ходом но поне се опитваме да я "цъкаме".
Красота.
За мача.... леко на ходом но поне се опитваме да я "цъкаме".
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Изглежда аз ще пропусна мача. Наказан съм понеже не живея в България... Веднъж съм наказан, че съм фен на ЦСКА и гледам само мъки, а сега дори и мъките не ми дават да гледам :)