Не, бе, то всичко е долна лъжа, дори и убитият български хуманитарен работник в Газа е лъжа ..... израелците въобще не стрелят произволно по когото им скимне.
Геноцидът в Газа е абсолютен факт. Както е и факт пълното мълчание на "демократичния и цивилизован свят" .....
Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Drunken_Master
- Контакти:
Re: Тема за политика - Свят
Да не се окаже и той руски шпионин? Като с Джорджеску?paceto написа:За първи път да съм съгласен с Орбан, въпреки че е ясно за какво точно го прави, а и това са последните му издихания като министър. Догодина (през април) имат избори и почти сигурно няма да спечели, освен ако не се заиграе с вотовете, отново.
По тая причина ли няма избори там? Щото аз мисля, че кокаиновия клоун ще го изритат с 300?paceto написа:Украйна в момента не може да започне никакви преговори за влизане в ЕС, защото се води война на нейна територия и имаме окупирани територии от нашественици. Прав е като цяло за това стопиране с тези му мотиви, поне към днешна дата.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

ReBorn1982 написа:Не, бе, то всичко е долна лъжа, дори и убитият български хуманитарен работник в Газа е лъжа ..... израелците въобще не стрелят произволно по когото им скимне.
Геноцидът в Газа е абсолютен факт. Както е и факт пълното мълчание на "демократичния и цивилизован свят" .....
Хуманитарен работник в газа, доооообре. :lol: Абсолютен факт е, че сте копейски лизачи и просто подкрепяте всеки бандит който е срещу цивилизацията. Обичате да ревете срещу същите, но двойния аршин е очевиден и липсва всякаква принципност. Е ще трябва да го преглътнете. Точно като всяка друга несполука.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
-
Да, хуманитарен работник .... ако твърдиш че българинът е терорист, извади някакви доказателства.
- Drunken_Master
- Контакти:
Рибаря... По израелски данни.

Колко ефективнo беше Израелското ПВО във войната с Иран?
Израелските медии, позовавайки се на данните на AOI Press Service, публикуваха броя на издадените и изстреляни ирански ракети по време на войната на 13 -ия ден. Те дават приблизителна представа за мащаба на заплахата от ефективността на работата на оборудването за противовъздушна отбрана.
По -подробно за статистиката:
▪️ Общо Иран пусна 631 ракети, от които около 500 успяха да стигнат до въздушното пространство на Израел.
▪️ Изчисленията на израелските системи за противовъздушна отбрана, както и на техните американски съюзници, издадоха 514 прехващачи, които свалиха 221 ракети. Средно съотношението беше „два размера на ирански БР“
▪️ Отражението на атаки използваха израелски системи за „Khitz-2“, „Khitz-3“, „Sling of David“, както и ракети American Thaad, SM-6 и SM-3.
▪️243 Иранските боеприпаси попаднаха в пустинята или други необитаеми територии. Останалите 36 балистични ракети достигнаха целите: 2305 апартамента в 240 сгради бяха повредени.
Ако това не забравяйте, че военната цензура активно е действала в Израел. Истинският мащаб на щетите е донякъде се различава с официални данни, макар и не коренно.
В тази връзка е забележително, че в статистиката щетите се вземат предвид само на градове и други селища. Но в пустинната част на страната, където паднаха до 243 ирански ракети, има авиобаза Nevatim и Avada.
Можете също да отбележите сравнително високите разходи за боеприпасите към системите за противоракетна отбрана. Ракетите към „Hets“ и „Poksha David“ са доста скъпи, производствени възможности вътре и ограничени извън Израел и е трудно да ги съчетаете като пайове.
Signs ще направят заключения от всичко това, особено от ракетната им индустрия оцеля. Израелците в тези условия обаче ясно ще вземат предвид, че възможността за играта предстои. Така че сегашното прекратяване на огъня е само примирие пред следващия кръг.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Drunken_Master написа:Да не се окаже и той руски шпионин? Като с Джорджеску?paceto написа:За първи път да съм съгласен с Орбан, въпреки че е ясно за какво точно го прави, а и това са последните му издихания като министър. Догодина (през април) имат избори и почти сигурно няма да спечели, освен ако не се заиграе с вотовете, отново.По тая причина ли няма избори там? Щото аз мисля, че кокаиновия клоун ще го изритат с 300?paceto написа:Украйна в момента не може да започне никакви преговори за влизане в ЕС, защото се води война на нейна територия и имаме окупирани територии от нашественици. Прав е като цяло за това стопиране с тези му мотиви, поне към днешна дата.
Аз продължавам да питам защо в Украйна се провежда футболно първенство, но избори се отменят и продължавам да не получавам отговор.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
- Drunken_Master
- Контакти:
nghcvth написа:Drunken_Master написа:Да не се окаже и той руски шпионин? Като с Джорджеску?paceto написа:За първи път да съм съгласен с Орбан, въпреки че е ясно за какво точно го прави, а и това са последните му издихания като министър. Догодина (през април) имат избори и почти сигурно няма да спечели, освен ако не се заиграе с вотовете, отново.По тая причина ли няма избори там? Щото аз мисля, че кокаиновия клоун ще го изритат с 300?paceto написа:Украйна в момента не може да започне никакви преговори за влизане в ЕС, защото се води война на нейна територия и имаме окупирани територии от нашественици. Прав е като цяло за това стопиране с тези му мотиви, поне към днешна дата.
Аз продължавам да питам защо в Украйна се провежда футболно първенство, но избори се отменят и продължавам да не получавам отговор.
Защото не е демократично... ;)
Мани майтапа, ама ебати странната война. Може ли от едната страна, да грабиш живо месо и да го пращаш моментално на фронта, а в същото време Шахтьор Донецк да си цъка с Динамо Киев за Купата на Украйна.

-
Днес пак безразборни стрелби в Газа, десетки убити .... Запада отново мълчи и се прави, че нищо няма. Мръсни лицемери.
- Drunken_Master
- Контакти:
ReBorn1982 написа:Днес пак безразборни стрелби в Газа, десетки убити .... Запада отново мълчи и се прави, че нищо няма. Мръсни лицемери.
Смити ще каже, че са мръсни терористи. Само гледай...

Централна новина в Дневник - Прайда в Будапеща. Изненадани;ддд?!
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]