Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот tmanolov » 26 юни 2025 10:20

AntonToni написа:Манолов, нали взехте 20 милиона от трансфери,така ли не заделиха нещо за вноски и др.подобни?

заделиха - колкото да предплатят, за да покрият главницата, защото при НАП е така - каквото внесеш, първо отива за погасяване на главницата, а лихви и такси се плащат после. така сметнато, за да звучи силно, предплатиха до май тази година.

В Левски пари няма, ние имаме скъсан собственик и още по-скъсан спонсор, който дава повече за рекламки с Фики, отколкото за такава с Левски. Затова и аз съм много неоптимистично настроен за нашето бъдеще - всички надежди са за пробив в ЕКТ, което за мен е невъзможно, и феновете да купуват артикули и билети, което до някаква степен се случва на въпреки. Ние качествени играчи за продажба вече нямаме, а парите от продажбите вече бяха опукани за шамтки тип Камдем, Фабиен и т.н., което ние не можем да си позволим - т.е. докато при богат собственик да направиш трансфери за 10 милиона и ни един от тях да не става, не е драма, то при нас, с нашите похарчени 5 милиона за 2024, като половината не стават, си е греда.

Това е положението и то хич не е позитивно
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 26 юни 2025 10:21

MASTER_COOL написа:За Левски всичко може. Отбора на народа с най-много фенове. Напълно естествено е

Когато си прав, си прав. Никой не може да спори с теб!

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 26 юни 2025 10:24

tmanolov написа:
AntonToni написа:Манолов, нали взехте 20 милиона от трансфери,така ли не заделиха нещо за вноски и др.подобни?

заделиха - колкото да предплатят, за да покрият главницата, защото при НАП е така - каквото внесеш, първо отива за погасяване на главницата, а лихви и такси се плащат после. така сметнато, за да звучи силно, предплатиха до май тази година.

В Левски пари няма, ние имаме скъсан собственик и още по-скъсан спонсор, който дава повече за рекламки с Фики, отколкото за такава с Левски. Затова и аз съм много неоптимистично настроен за нашето бъдеще - всички надежди са за пробив в ЕКТ, което за мен е невъзможно, и феновете да купуват артикули и билети, което до някаква степен се случва на въпреки. Ние качествени играчи за продажба вече нямаме, а парите от продажбите вече бяха опукани за шамтки тип Камдем, Фабиен и т.н., което ние не можем да си позволим - т.е. докато при богат собственик да направиш трансфери за 10 милиона и ни един от тях да не става, не е драма, то при нас, с нашите похарчени 5 милиона за 2024, като половината не стават, си е греда.

Хайде и аз да се пробвам с една прогноза, въпреки, че не съм на твойта висота в прогнозите. Ще изиграем 4 мача в евротурнирите и дон Веласкес ще си ходи по живо по здраво.

AntonToni
Контакти:

Мнениеот AntonToni » 26 юни 2025 10:38

tmanolov написа:

Като слушаш Б.Касабов ,все повтаря пари има взехме милионии.....а тоо ...
а и тия в дарик все казват, пари има как да няма и трябвало да се купуват по скъпи футболисти.....

AntonToni
Контакти:

Мнениеот AntonToni » 26 юни 2025 10:40

Aronaks написа:
tmanolov написа:

Хайде и аз да се пробвам с една прогноза, въпреки, че не съм на твойта висота в прогнозите. Ще изиграем 4 мача в евротурнирите и дон Веласкес ще си ходи по живо по здраво.

Аз мисля ,че ще изиграете 6

Muaddib
Контакти:

Мнениеот Muaddib » 26 юни 2025 10:44

gihuelo написа:
Muaddib написа:
Единствено Левски публикува официално отчетите си. Единствено Левски прави общи събрания и информира акционерите, а чрез тях и обществеността, колко дължим, на кого, колко изкарваме и за какво ги харчим. Чудя се в Литекс някой знае ли кога е общото им събрание ? А на Лудогорец?

ГФО се публикуват от всички . В момента и Лудогорец и ЦСКА имат богати собственици и нито Киро нито Валтер ще седнат да обясняват къде отиват парите и за какво . А не са и длъжни.
Колко пъти Чорни ви даде такива обяснения или Черепа.

Медиите не ги отразяват. Това казвам. Няма нито едина новина, свързана с това какво харчи Тирето ( без тире ) и Лудогорец, нито колко изкарват. Цялото внимание е насочено към Левски. И причината е проста.

Левски акумулира страшно много гледаемост и внимание, бидейки най-популярния футболен клуб. Това първо. Второ, всички завистници и мразещи Отбора на народа се надяваха, че след Черепа, Левски ще фалира или ще сложи тире/число, за да не са сами прасетата в кочината.

Понеже не станА, започнаха атаките и лайнометите. Впрочем, аз съм критик на сегашното ръководство на Левски, но е видимо, че Левски е най-прозначния клуб. За добро или лошо.

Понеже споменаваш Чорни и Черепа да ти кажа, щото явно не помниш или удобно забравяш ( освен ако не си на възрастта на децата ми ). При Чорни се знаеше колко пари дават Мобилтел, колко са заплатите в първия отбор, колко пари спечелихме от евроучастията и тн. При Черепа изп. д. беше Павел Колев, който постоянно обявяваше приходи/разходи, а в лични разговори дори с цифри.

Левскарите сме специфична общност, уникална за България, и сме привързани към клуба по особен начин. Пак за добро или лошо.

Някои публики се сетиха около финала с Гората, че са от Литекс, а други системно пълнят стадиони, въпреки, че в огромен % са против Сираков и Палмите и общо взето играта на Левски не става за гледане.
"Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година – да стане лято и цял живот – да са щастливи ... " Умберто Еко

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 26 юни 2025 10:50

AntonToni написа:Като слушаш Б.Касабов ,все повтаря пари има взехме милионии.....а тоо ...
а и тия в дарик все казват, пари има как да няма и трябвало да се купуват по скъпи футболисти.....

Взехме милиони - така е, но не играхме в ЕКТ, Палмите решиха, че не трябва да дават повече, щото уж били предплатили, а за финал се оказа, че сме дали и 5 милиона за трансфери през 2024, т.е. повечето пари отидоха за текущи разходи, които иначе би следвало да се покриват от спонсора. Ама спонсорът си бие пас и не му дреме, той си плаща на мажото и си е ок.

Въобще както всичко у нас - имаш Кауфланд, дето правят по 400 милиона чиста печалба, но вместо да са задължени да оставят 10% у нас за спонсортсво на спорт или култура, те спонсорират КюрдЪ и безДара :oops: Банки като Булбанк или ДСк правят по 1 милиард и директно си ги изнасят, затова в Унгария имаш ОТП арена, а у Бг нямаш нищо, понеже се шари където трябва и т.н., и т.н. Досега само вашият дава някакви пари и прави стадион - наистина не мога да разбера с каква цел, и има един в Самоков, дето направи подобен спортен комплекс Самелион - и сега в 30 000 Самоков имаше две прекрасни и нови спортни зали, а в 1,5 милионна София имаш само 1 (във Варна - 0). А и Панагюрище местният велможа им построи зала
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 26 юни 2025 11:03

MASTER_COOL написа:За Левски всичко може. Отбора на народа с най-много фенове. Напълно естествено е

За вас може повече. За 9 г на вас направиха повече от колкото за нас 111 г: :)
- преместиха Литекс в София барабар със собственика
- припознахте Литекс и не си платихте задълженията към държавата
- преселника го облякоха незаконно с цветовете на умрялото четирибуквие преди да купи марката на клуба
- след това му подариха емблемата на същото четирибуквие
- направиха ви специална лига, която да може да приеме ловешкия натрапник
- играхте в ЕКТ без да имате право на това като нов клуб
- строят ви стадион, където натрапника да може да се преструва на ЦСКА, а вие удобно да му се радвате
- махна ви тирето, за да се маскирате още по - добре
- години наред играете в лигата , без да можете да докаже доходи т.е. перете кървави пари за сметка на клубове като нас.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 26 юни 2025 11:11

Ей го бе 8-)
Бях се притеснил за теб :)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 26 юни 2025 11:12

realno написа:- години наред играете в лигата , без да можете да докаже доходи т.е. перете кървави пари за сметка на клубове като нас.

АААААААААААААААААААААААА
хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха

Горкичките те :lol:

Какво сме ви виновни, че си избрахте палмичките :oops: Да бяхте подали ръка на Цекович :)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Върни се в “Левски”