AntonToni написа:Манолов, нали взехте 20 милиона от трансфери,така ли не заделиха нещо за вноски и др.подобни?
заделиха - колкото да предплатят, за да покрият главницата, защото при НАП е така - каквото внесеш, първо отива за погасяване на главницата, а лихви и такси се плащат после. така сметнато, за да звучи силно, предплатиха до май тази година.
В Левски пари няма, ние имаме скъсан собственик и още по-скъсан спонсор, който дава повече за рекламки с Фики, отколкото за такава с Левски. Затова и аз съм много неоптимистично настроен за нашето бъдеще - всички надежди са за пробив в ЕКТ, което за мен е невъзможно, и феновете да купуват артикули и билети, което до някаква степен се случва на въпреки. Ние качествени играчи за продажба вече нямаме, а парите от продажбите вече бяха опукани за шамтки тип Камдем, Фабиен и т.н., което ние не можем да си позволим - т.е. докато при богат собственик да направиш трансфери за 10 милиона и ни един от тях да не става, не е драма, то при нас, с нашите похарчени 5 милиона за 2024, като половината не стават, си е греда.
Това е положението и то хич не е позитивно