tiamat написа:tmanolov написа:tiamat написа:tmanolov написа:tiamat написа:Абе може и да съм пропуснал, ама някой от фенклуба на Орбан тук и същевременно голям български патриот дали наруга Орбан за твърдата подкрепа за македонската идентичност и език и де факто заставането му срещу нашата позиция?
аз - да си ЕПМ тоя миндил прост! Определено не мога да разбера като как изпуснахме маджарите, които са ни естествен съюзник срещу шумадийската измет, и чий го дирят те да подкрепят севернофиромците - каква им е изгодата?
Иначе Орбан е само следствие - причината са измекярите от пупудейбъ и техните миндилчета от некоалицията с БХ и Свинята, които предадоха нашите интереси изначално с "френското предложение". Анатема трижди на тези!
Ай ся, пак ПП/ДБ са ти виновни... Все ги намесваш за щяло и нещяло. Някой от тях да не е заглеждал жената нещо?? (майтапя се естествено)
Орбан още преди да има ПП е заформил някаква ос със Сърбия и има интереси там. И някакви други изглежда, освен проруските.
те са в основата - да, особено за северна фиромия, заедно с НЕкоалиционните им партньори, разбира се. Днес видях разни имена около тях, например това на Модев (не знаех, че и той бил пепедейберастка звезда), когото познавам от студентските си години - див комуниЗ с връзки си беше и тогава, като пепедейберастите
Не съм съгласен за френското предложение, но и нямам време да споря - let's agree to disagree.
Но тук критиката е към Орбан, а ти пак го извъртя към ПП/ДБ... ни в клин, ни в ръкав.
Не разбирам защо не можеш просто да кажеш "аз - да си ЕПМ тоя миндил прост! Определено не мога да разбера като как изпуснахме маджарите, които са ни естествен съюзник срещу шумадийската измет, и чий го дирят те да подкрепят севернофиромците - каква им е изгодата?" и дотам? Няма как Орбан да е следствие щом политиката му в СМак и Срб предшества ПП и най-вероятно ДБ.
Ще пробвам пак - ако не беше изключително малоумното приемане на още по-малоумното френско предложение от НЕкоалиционите бъдещи партньори на пупудейберастите, което реално отвори пътя на севернофиромците за ЕС, сега щеше да е все тая дали дупедавите на Орбан са гласували така или иначе, нали? А френското предложение, незнайно защо подкрепено дори от другаря Резидент, чисто и просто им казва да признаят ам някакви 1000 бугари и са готови - хубаво е, че севернофиромците са прости българи, та са се запънали като магаре на мост и не рпавят елементарните промени, с които да приравнят бугаро-татарите там на гюпците и готово.
Колкото до Орбан - за тоя миндил не ми пука особено, той си гледа неговите интереси и доколкото те не пречат на България, ми е все тая. в случая пречат и не разбирам защо го прави, като на него Сърбия му е доста сериозен исторически противник, а северна фиромия му е толкова важна, колкото на нас Черна гора, да речем. Хубаво би било България да му врътне случайно кранчето на Турски поток - случайна повреда, нищо лично, разбира се