Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот tmanolov » 25 юни 2025 19:17

tiamat написа:
tmanolov написа:
tiamat написа:Абе може и да съм пропуснал, ама някой от фенклуба на Орбан тук и същевременно голям български патриот дали наруга Орбан за твърдата подкрепа за македонската идентичност и език и де факто заставането му срещу нашата позиция?

аз - да си ЕПМ тоя миндил прост! Определено не мога да разбера като как изпуснахме маджарите, които са ни естествен съюзник срещу шумадийската измет, и чий го дирят те да подкрепят севернофиромците - каква им е изгодата?

Иначе Орбан е само следствие - причината са измекярите от пупудейбъ и техните миндилчета от некоалицията с БХ и Свинята, които предадоха нашите интереси изначално с "френското предложение". Анатема трижди на тези!

Ай ся, пак ПП/ДБ са ти виновни... Все ги намесваш за щяло и нещяло. Някой от тях да не е заглеждал жената нещо?? (майтапя се естествено)
Орбан още преди да има ПП е заформил някаква ос със Сърбия и има интереси там. И някакви други изглежда, освен проруските.

те са в основата - да, особено за северна фиромия, заедно с НЕкоалиционните им партньори, разбира се. Днес видях разни имена около тях, например това на Модев (не знаех, че и той бил пепедейберастка звезда), когото познавам от студентските си години - див комуниЗ с връзки си беше и тогава, като пепедейберастите
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 25 юни 2025 19:28

tmanolov написа:
tiamat написа:
tmanolov написа:
tiamat написа:Абе може и да съм пропуснал, ама някой от фенклуба на Орбан тук и същевременно голям български патриот дали наруга Орбан за твърдата подкрепа за македонската идентичност и език и де факто заставането му срещу нашата позиция?

аз - да си ЕПМ тоя миндил прост! Определено не мога да разбера като как изпуснахме маджарите, които са ни естествен съюзник срещу шумадийската измет, и чий го дирят те да подкрепят севернофиромците - каква им е изгодата?

Иначе Орбан е само следствие - причината са измекярите от пупудейбъ и техните миндилчета от некоалицията с БХ и Свинята, които предадоха нашите интереси изначално с "френското предложение". Анатема трижди на тези!

Ай ся, пак ПП/ДБ са ти виновни... Все ги намесваш за щяло и нещяло. Някой от тях да не е заглеждал жената нещо?? (майтапя се естествено)
Орбан още преди да има ПП е заформил някаква ос със Сърбия и има интереси там. И някакви други изглежда, освен проруските.

те са в основата - да, особено за северна фиромия, заедно с НЕкоалиционните им партньори, разбира се. Днес видях разни имена около тях, например това на Модев (не знаех, че и той бил пепедейберастка звезда), когото познавам от студентските си години - див комуниЗ с връзки си беше и тогава, като пепедейберастите

Не съм съгласен за френското предложение, но и нямам време да споря - let's agree to disagree.
Но тук критиката е към Орбан, а ти пак го извъртя към ПП/ДБ... ни в клин, ни в ръкав.
Не разбирам защо не можеш просто да кажеш "аз - да си ЕПМ тоя миндил прост! Определено не мога да разбера като как изпуснахме маджарите, които са ни естествен съюзник срещу шумадийската измет, и чий го дирят те да подкрепят севернофиромците - каква им е изгодата?" и дотам? Няма как Орбан да е следствие щом политиката му в СМак и Срб предшества ПП и най-вероятно ДБ.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 25 юни 2025 19:42

tiamat написа:
tmanolov написа:
tiamat написа:
tmanolov написа:

Не съм съгласен за френското предложение, но и нямам време да споря - let's agree to disagree.
Но тук критиката е към Орбан, а ти пак го извъртя към ПП/ДБ... ни в клин, ни в ръкав.
Не разбирам защо не можеш просто да кажеш "аз - да си ЕПМ тоя миндил прост! Определено не мога да разбера като как изпуснахме маджарите, които са ни естествен съюзник срещу шумадийската измет, и чий го дирят те да подкрепят севернофиромците - каква им е изгодата?" и дотам? Няма как Орбан да е следствие щом политиката му в СМак и Срб предшества ПП и най-вероятно ДБ.

Ще пробвам пак - ако не беше изключително малоумното приемане на още по-малоумното френско предложение от НЕкоалиционите бъдещи партньори на пупудейберастите, което реално отвори пътя на севернофиромците за ЕС, сега щеше да е все тая дали дупедавите на Орбан са гласували така или иначе, нали? А френското предложение, незнайно защо подкрепено дори от другаря Резидент, чисто и просто им казва да признаят ам някакви 1000 бугари и са готови - хубаво е, че севернофиромците са прости българи, та са се запънали като магаре на мост и не рпавят елементарните промени, с които да приравнят бугаро-татарите там на гюпците и готово.

Колкото до Орбан - за тоя миндил не ми пука особено, той си гледа неговите интереси и доколкото те не пречат на България, ми е все тая. в случая пречат и не разбирам защо го прави, като на него Сърбия му е доста сериозен исторически противник, а северна фиромия му е толкова важна, колкото на нас Черна гора, да речем. Хубаво би било България да му врътне случайно кранчето на Турски поток - случайна повреда, нищо лично, разбира се
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 25 юни 2025 21:17

Eminem написа:
delqnski47 написа:
Eminem написа:Пет годишните вече са промити с омраза към Запада, а на седем вече държи оръжие.

И идва ли ти до акъла защо има омраза към Запада :lol:

Обърни се към религията им, там ще намериш отговора защо са такива изроди.

Много елементарно и невярно.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 25 юни 2025 22:49

THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 25 юни 2025 23:27

За кочината Франция няма дъно! Над 140 жени са нападнати със спринцовки(с различни субстанции в тях), по време на фестивали. Жените са се оплакали от повръщане, гадене и замайване.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 юни 2025 00:21

Eminem написа:
delqnski47 написа:
Eminem написа:Пет годишните вече са промити с омраза към Запада, а на седем вече държи оръжие.

Обърни се към религията им, там ще намериш отговора защо са такива изроди.

Не, ти трябва да намериш отговора. Вземи малко се поинтересувай кой създава терористите и радикализацията в Близкия Изток и с каква цел всъщност е било всичко тва. Включително и тия глупости за религията.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 юни 2025 00:29

ivan56 написа:
delqnski47 написа:

Щото са хлебарки, научени да мразят.
Само между другото има доста от тях които работят и се развиват в Израел и на Запад, за разлика от ония, които само се шибат и правят деца.
Никой не е за съжаление щом подкрепя тия примати от Хамас щедро спонсорирани от режима на Иран.

Щедро спонсорирани от Чифутленд по скоро... :mrgreen:
Кой създава Ал Кайда и Ислямска Държава, което впоследствие се обръщат събитията и започват радикализациите. Въпрос за първа сигурна сума :arrow:
За втората сума ще те питам има ли нещо общо между черното злато и ''омразата''? Щот някои тук много обичате да се правите на идиоти и да не говорите нещата каквито са. Аз, например, ако направя някаква глупост или грешка, ще си го призная - така както американците си признаха за лъжите за химическо оръжие на Саддам. Просто ги кажете, не виждам какъв е проблема дали имат нещо общо горните две?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 26 юни 2025 00:52

delqnski47 написа:За втората сума ще те питам има ли нещо общо между черното злато и ''омразата''? Щот някои тук много обичате да се правите на идиоти и да не говорите нещата каквито са. Аз, например, ако направя някаква глупост или грешка, ще си го призная - така както американците си признаха за лъжите за химическо оръжие на Саддам. Просто ги кажете, не виждам какъв е проблема дали имат нещо общо горните две?

Един цитат от този форум от 2012-та година.

mormona написа:Глупаци - арабите не са злонамерени! Злонамерени са тия дето слагат кърпа и се взривяват защото са им промити мозъците ! Нито Курана нито библията учи на убииства. Не се изживяваите като богоизбрани щото сте се родили в християнска държава. Всичко е едно и също , само дето на някои им промиват мозъците та да ги намразите. И така да се оправдае военна кампания в държава разполагаща с петрол ! Ако Франция , Италия и Чехия примерно имаха петролни залежи не се съмняваите - тогава камикадзетата щяха да са Християни с кръстове по тях !
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 26 юни 2025 01:34

Не бе, не са злонамерени. МАСОВИТЕ изнасилвания и убийствата по улиците(вкл. и родените и израстнали на континента) на Европа са в името на доброто. Виждаме в какво превърнаха Европа!

Върни се в “Свободна зона”