Стига бе,пак световната конспирация...победа за Черно Море и толкова!Манолов,Юруков,Ратников също не играха,при евентуален хикс или загуба трябваше да се оправдаем с тях - такали?Не блестяха и 2та отбора,терена -кофти,съдията-също,първи мач,но това е БГ футбола през март.Аз пък мисля че и двата отбора имат шанс за евротурнирите(звучи смешно за някой-но за мен не)-мога и да се обоснова но ще отнеме време и място,а не искам да отегчявам никой.Интересно ще ми е когато започнат да губят точки Левски и ЦСКА-кой ще е виновен като го няма вече Димо Момиров-незнам Обама ли,земетрсенията в Чили и Хайти или глобалното затопляне...ще видим!
П.С.Много добра статия на Д.Атанасов-обективен -както винаги!
Черно Море 2:0 Черноморец
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно Море 2:0 Черноморец
GO HARD OR GO HOME!
Ticha написа:iskrichka написа:Страхотен мач на моряците, груба игра от страна на Черноморец, незнам дали Балъков така ги е научил..
И в кръга на шегата - тия двамата пергели (защитниците на Черноморец), колкото са високи, толкова не могат и да играят![]()
![]()
![]()
Този култов израз...така типичен за момиче, когато коментира футбол. Приятелката ми също го използва. Да не се засегнеш..казвам го с умивка. Радвам се, че има момиче сред нас.
Не се засягам

Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!
Айде и аз да си напиша мнението за мача , ами на тоя етап първи кръг , резултата е от голямо значение !
Аз съм доволен от целия отбор и ми харесаха като цяло , грешките в защита ги отдавам на новата схема /в контролите не играха по нея /, щом в Черноморец най добрия беше Рикардо , който не играл половин година не знам за какво става дума , тия дето смятат , че дузпата трябвало да се пребие първо да кажат дали имаше дузпа?
Съдията много неадекватен в един що годе спокоен мач изкара хиляда картона и греши и в двете посоки! Отборът и треньорът имат потенциал!
Аз съм доволен от целия отбор и ми харесаха като цяло , грешките в защита ги отдавам на новата схема /в контролите не играха по нея /, щом в Черноморец най добрия беше Рикардо , който не играл половин година не знам за какво става дума , тия дето смятат , че дузпата трябвало да се пребие първо да кажат дали имаше дузпа?
Съдията много неадекватен в един що годе спокоен мач изкара хиляда картона и греши и в двете посоки! Отборът и треньорът имат потенциал!
botzy написа:Стига бе,пак световната конспирация...победа за Черно Море и толкова!Манолов,Юруков,Ратников също не играха,при евентуален хикс или загуба трябваше да се оправдаем с тях - такали?Не блестяха и 2та отбора,терена -кофти,съдията-също,първи мач,но това е БГ футбола през март.Аз пък мисля че и двата отбора имат шанс за евротурнирите(звучи смешно за някой-но за мен не)-мога и да се обоснова но ще отнеме време и място,а не искам да отегчявам никой.Интересно ще ми е когато започнат да губят точки Левски и ЦСКА-кой ще е виновен като го няма вече Димо Момиров-незнам Обама ли,земетрсенията в Чили и Хайти или глобалното затопляне...ще видим!
П.С.Много добра статия на Д.Атанасов-обективен -както винаги!
Разбира се: Победата си е победа. Трите точки са си три точки. Конспирацията е виновна за много неща, но не и за мачовете в БГ. Казвам, че има отбори, които искат точки, има и отбори, които не искат точки, има отбори, които си знаят възможностите и казват "Баста", има отбори, които не си знаят възможностите ( самозалъгват за тях ) и искат още и още, като нерез в разгон...Само, че в Европата не прощават на никой и задниците им лъсват с цялата си прелест...а "манафи" там - бол. Туй ми е думата.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Честита победа и от мен! Най-голямо впечатление ми направи борбеността и желанието за победа у всички! Две думи за Дани Георгиев - и на мен не ми допадаше играта му, особено непрестанните му падания при всяко съприкосновение с противника, но има голямо израстване - владее по уверено топката със самочувствие влиза в единоборствата, единственото върху което може да поработи е "погледа" върху завършването на атаката! Напред . . . и чакаме победа в Сливен!!! Бъдете здрави!
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!
Я някой ако е наясно какво прави Бала с Черноморец,да го напише тук.Нека и ние разберем защо не играха гореизброените играчи.И си мисля че и с тях и без тях,по мотивирания отбор щеше да победи.Не става въпрос за зелени очила,а за факта че и в Бургас и вчера въвВарна,едно младо момче,на 33години само тактически надигра супер мега звездата на немския футбол.Според мен Бала не става за треньор.За мениджър може би.Да строи терени,да прави школи,там му се получава.Но за тези на терена тряба друг човек.Не ме разбирайте погрешно.Искам силни отбори от изтока,за да имаме какво да противопоставим на запада.Засега не сме равностойни.А относно това кой ще представя България в Европа,не мисля че има въобще някой достоен.И в тази връзка проявяваме апетити,ние феновете на Черно море.С какво ни превъзхождат Локо сф,Левски,Цска?Не виждам нищо футболно.До скоро сините се биеха в гърдите че имали най добрия терен в България.Вече се саморазкриха.По думите на Бардон,терена на Герена е в окаяно състояние.Комисията каза че в София нито един отбор няма стадион готов за лиценз.А ние си мислехме че в София е цъфнала и вързала.Остана само Черноморец.Там ще се играят май всички мачове от Европа.И не разбрах,кой с какво ни превъзхожда?Единствено с организация в БФС.Нищо друго.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Просто отвсякаде ни залива тая простотия-двуполюсния модел Левски-ЦСКА под предтекста че имат милиони фенове
Едва ли не е модерно да си Левскар/ЦСКА-р а ние другите горките провинциални фенчета.Попринцип всеки може да е фен на който си иска и каквото си иска,аз уважавам повече тези които си подкрепят месния отбор..но просто отвсякаде ни залива тая гадория и облъчените са дооста..и ми е много гадно като чуя някой варненец/ВАРНЕНКА(ЦСКА) да са фенове на 2та "гранда"
Но и червеното е хубав цвят няма проблеми-ето това са "милионите им фенове" и затова не могат да съберат по 5 хиляди на домакинствата си..

Едва ли не е модерно да си Левскар/ЦСКА-р а ние другите горките провинциални фенчета.Попринцип всеки може да е фен на който си иска и каквото си иска,аз уважавам повече тези които си подкрепят месния отбор..но просто отвсякаде ни залива тая гадория и облъчените са дооста..и ми е много гадно като чуя някой варненец/ВАРНЕНКА(ЦСКА) да са фенове на 2та "гранда"

А понякога ги събират 5 000 накуп и двата тима като са домакини.
Само Черно море.
- Ticha
- Контакти:
iskrichka написа:Не се засягамнали трябва да има все някое цвете тука да изказва некомпетентно мнение и все пак поне в този мач нищо не направиха :D
Никой не казва че е некомпетентно. По-скоро е различно и интересно.

ntodorov написа:Ticha, а знаеш ли истината за Божилов. Дадохме ви го, не ви го продадохме. Така се разбраха двете страни. На практика го притежавате, като преотстъпен, а деюре, като ваш играч...Е не можеш да се сърдиш, че едно от малките условия е той да не играе срещу Черноморец. С Каруча нещата са други - Платихме си го с фактура. Г. Божилов ви е даден с "платежно нареждане" ( ако ме разбираш правилно ) или на лизинг, като черно-бяла техника. Това е истината - другото са спекулации.
Откъде имаш тази информация? Както и да е, няма значение. Мачът е минало и точка. Ние с kartago се разбрахме. Радвам се че има разбирателство и уважение между феновете на двата отбора. Да запазим негативната си енергия към едни други отбори, които са далеч от морето.

- ZelenOtbor
- Контакти:
Второто полувреме Дани Георгиев не ми хареса и не мога да си обясня след като изкара Заков и вкара Мишо Лазаров, Дани Георгиев остана да играе център нападател, вместо да вкара свежи сили с Ратников. Силно се надявах да пусне Ратников ама не стана. Борносузов накрая едвам дишаше, но не го изкара не знам защо :X