Световно клубно първенство по футбол 2025

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Световно клубно първенство по футбол 2025

Мнениеот Pichichi » 24 юни 2025 10:28

Напълно очаквано след победата на Ботафого над ПСЖ.
Не мисля че има изненадани и на всички беше ясно че Атлети трудно ще победи с 3 чисти гола бразилците.
Дето се вика Сьорлот да беше вкарал на празна врата с/у ПСЖ за 1:4 и после двамата с Алварес да бяха
вкарали само едно от 5-те чисти положения с/у Сиатъл за 4:1 и тогава и 1:0 стигаше с/у Ботафого.
Отборът има нужда от нов треньор (няма да е тази година) и трансфери за поне 3-ма нови титуляри.
Очаквана цена ако вземат спряганите имена поне 120 млн. Е. Ако изхарчат такива пари само въобще да имат
някакъв шанс дори да са малко конкурентни отново ще слушам колко много пари са дадени и как трябва да сме
шампиони и поне 1/2 финалисити в ШЛ а истината е че отбора ни има оценка под Брайтън и Спортинг Л!
Изоставаме над 2 пъти от челото на класацията.

Clubes más valiosos del mundo (Transfermarkt):

Real Madrid: 1.330 millones
Manchester City: 1.320 millones
Arsenal: 1.090 millones
FC Barcelona: 1.070 millones
PSG: 1.060 millones
...
Brighton: 555 millones
Sporting CP: 511 millones
ATLÉTICO DE MADRID: 508 millones

..........

Не мисля че в близките 2 г. ще стане треньор на Атлети само защото все още има малък стаж
но е силна кандидатура за в бъдеще. Пък ако настане някаква криза и се навие и по-рано ще е супер!
Изображение

Аз съм за Фламенго на този турнир вече :-)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 24 юни 2025 10:45

Pichichi написа:Н
Не мисля че в близките 2 г. ще стане треньор на Атлети само защото все още има малък стаж
но е силна кандидатура за в бъдеще. Пък ако настане някаква криза и се навие и по-рано ще е супер!
Изображение

Аз съм за Фламенго на този турнир вече :-)

Умрях от смях като каза на пресконференцията преди мача, че говорил с Мареска и 4 нощи не бил спал, за да мисли как да се противопостави на "the most complete tactical play in Europe" :lol: Ма съм сигурен че Плешо от Тему го е взел като комплимент.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 25 юни 2025 09:38

Фламенго си спечелиха групата и за награда какво-1/8 с Байерн и при успех там 1/4 с ПСЖ :lol:

Ако Юве някак не загуби от Сити, едната половина на схемата ще е касапница с Байерн, ПСЖ, Сити и Реал, а в другата ще са наши милости с другите бразилци, Юве, Бенфика и Ривер. Да де, Ривер и Интер имат директен мач, за да се види кой къде, но ми изглежда доста небалансирано.

Изображение

Потребителски аватар
locke
Контакти:

Мнениеот locke » 25 юни 2025 15:30

идеално, може да вдигнем втора купа, пък сезона във висшата лига ще е на заден план :mrgreen:
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

Capita5Puyol
Контакти:

Мнениеот Capita5Puyol » 25 юни 2025 17:11

rhaegar написа:Фламенго си спечелиха групата и за награда какво-1/8 с Байерн и при успех там 1/4 с ПСЖ :lol:

Ако Юве някак не загуби от Сити, едната половина на схемата ще е касапница с Байерн, ПСЖ, Сити и Реал, а в другата ще са наши милости с другите бразилци, Юве, Бенфика и Ривер. Да де, Ривер и Интер имат директен мач, за да се види кой къде, но ми изглежда доста небалансирано.

Това е щото ползват мега тъпата ретро схема от 20 век, без разбъркване на потоците от групите. Така единия финалист непременно ще е от групите A,B,C,D , а другия от групите E,F,G,H. Без значение кой първи, кой втори...няма разбъркване на потоци и всичко е фиксирано от началото. Така беше дълго време и на световни първенства, но ФИФА коригира нещата в даден момент.
Барса и Лудогорец, але, алеее... Изображение

RMCF
Контакти:

Мнениеот RMCF » 25 юни 2025 18:20

Не е вярно, разбъркани са потоците. 2 отбора от една група могат да играят на финал.
Напоследък само за Копа Америка се сещам, че не бяха разбъркани (един отбор игра с Чили, Перу, Еквадор и Канада х2 за да стигне финал, като другите потенциални съперници бяха Венецуела, Мексико и Ямайка), но там е ясно защо.

yulkata
Контакти:

Мнениеот yulkata » 25 юни 2025 21:20

rhaegar написа:Фламенго си спечелиха групата и за награда какво-1/8 с Байерн и при успех там 1/4 с ПСЖ :lol:

Е,то само със сметки не може.Ако пък победят Байерн,или стигнат поне до дузпи,това няма да се счита за провал.Ами в другия вариант , ако паднеха от Бенфика и въобще да не срещнат гранд отбор,да ме извинят от Челси :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 25 юни 2025 23:19

yulkata написа:

Е,то само със сметки не може.Ако пък победят Байерн,или стигнат поне до дузпи,това няма да се счита за провал.Ами в другия вариант , ако паднеха от Бенфика и въобще да не срещнат гранд отбор,да ме извинят от Челси :lol:

Е те сметки не са правили, играха си, биха си, просто малшанс от другата група.

Изображение

yulkata
Контакти:

Мнениеот yulkata » 26 юни 2025 21:50

Байерн,ПСЖ или Реал М,твърдо единия е на финала,да защитава европейския футбол,ако някой бразилски се класира за финала,шоуто е гарантирано :)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 27 юни 2025 07:55

Изображение

Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”