Eminem написа:rane и манолов - мачът приключва с въпроса към вас - с какви състави, Левски е постигнал най-големите си успехи. Вкл. И след комунизма.
Точка по въпроса. rane, преброи ли българите?
А грешките на чужденците броиш ли ги или само на българите?
Да играеш срещу малтийски аматьори и Вадуц(в коя лига бяха?) и да се оправдаваш с вратарите е повече от жалко! Великите чужденци трябваше да направят 3 гола разлика, пък нека вратарят да допусне грешка.
Вратари са допускали фатални грешки и на финали в ШЛ!
Глей ся, аз не съм нихилист и имам огромното желание отборът да е с 11 българчета, ама реалността е малко по-друга, щото нардонаселението доста се промени. Днес, дори и да се роди новият Гунди, то той макс ще стане плочкаджия, понеж техните няма да имат кинти и ще играе бездарното синче на някое баровче. Отделно предполагаемият нов Гунди при първите 2-3 000 лева, които види, ще се напука в Студентски, ще подгони коврите и е приключил. Просто реалността е друга вече.
Иначе рАководството прави абсолютни дивотии с правилото 4, при положение че ние имаме поне 3 абсолютно гарантирани българчета в състава - Литъл Урсула, Поялника, Костадинов/АсАнчо, а за финал и поне един измежду Марин и Колев/Рупанов, т.е. 4 сме си ги пуснали без проблем и без това да разваля отбора и да го отслабва. ма щом г.з. така е преценил, кои сме ние, че да спорим
П.С. наистина удивително е как уж се води война в Израел, нашите уж ги измъкват с някакви супер секретни операции през Египет с командоси едва ли не, а някакъв футболен отбор съвсем спокойно си напуска от главното летище, което работи, включително част от магазините му, и не са единствени, а очевидно от снимките се вижда, че има и други пътници, които спокойно си висят и чакат полети. Удивителна работа е тази "война"