Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ANDI7
Контакти:

Re: Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Мнениеот ANDI7 » 23 юни 2025 14:33

Ето типи4ен пример.Бг сайтовете използват тактиката на 1хбет.явно и фирмата е същата
, имате картата ми, имате видеото, на което показвам картата си, имате доказателството ми за адрес от местната банка, имате страницата ми за верификация в Binance, която показва, че съм депозирал от сметката си в Binance в портфейла си в Melbet, имате и сметката ми за комунални услуги, за бога!! Какво още искате?? Бях насочен към Melbet от партньор, който ме увери, че компанията е с добра репутация. Толкова съм разочарован, че повече от два месеца Melbet използва тактики на забавяне, за да направи живота ми нещастен. Моля, злоупотребяващите и светът да ми помогнат. Изпратих всичко необходимо за верификация. Моля, компаниите за залози не трябва да използват верификацията като извинение, за да не плащат на истинските победители. Трябва да е безплатно и честно. Играх и спечелих честно. Защо целият този стрес?? Защо, за Бога??? Това е просто твърде много за мен, за да го понеса.

veni22
Контакти:

Мнениеот veni22 » 23 юни 2025 19:18

За съжаление с онлайн казината няма какво да направиш. Ако в твоя град има наземни пунктове може да залагаш там.

ANDI7
Контакти:

Мнениеот ANDI7 » 24 юни 2025 01:16

Още не са му платили на 4овека
Мелбет, моля те, потвърди сметката ми. Моля те в името на Буда и те моля в името на всемогъщия Бог, моля те, потвърди сметката ми и ми позволи достъп до парите си. Моля те, умолявам те.

Gold10
Контакти:

Мнениеот Gold10 » 06 юли 2025 15:09

Някой забелязал ли е върнати (refund) пари по сметката(банковата ви карта) от инбет/уинбет от 3ти до 4ти юли. Според мен са направили грешка, проверих множество акаунти и не е само на моя, върнали са и на други играчи

jokercheto82
Контакти:

Мнениеот jokercheto82 » 06 юли 2025 20:32

Аз на всички акаунти съм бачкал с изипей

Върни се в “Свободна зона”