Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ReBorn1982

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот ReBorn1982 » 23 юни 2025 21:32

Drunken_Master написа:
ReBorn1982 написа:
Soulen написа:Образовайте се малко русоробите. Израел не ползва железния купол за балистични ракети. Това е само за самоделните пиратки на Хамас и има изключителна успеваемост. Ползват Прашката на Давид и Стрела, които далеч не са толкова ефективни.

Изразяваме се образно, американоробе, знам много добре кое за какво ползват.

Конкретно еврейската Arrow и американските THAAD, които пазят Израел от балистични ракети, се считат за топа на топа в света. И точно те бяха пробити многократно.

На мен много ми е чудно, ква ще е тая чудна успеваемост, при положение, че Иран ги думкат яко, барабар с центъра на вторият по големина град в Израел!? Даже краварските медии свалиха успеваемостта от 90 на 60 процента. А най-вероятно са доста по-ниски процентите.

За вчера, доколкото четох някъде, сутринта Иран е изстрелял 30 ракети, от тях 10 са ударили. Тоест около 70 % успеваемост.

Това е от вчера, за другите удари не съм чел по-конкретни разбивки.

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 23 юни 2025 21:38

Thsmith написа:
goshev написа:Дори партийните секретари и комсомолските с такъв идиотски плам не са защитавали дивотиите по онова време.

Гоше, ти си специалист по идиотии принципно, но трябва поне да положиш малко усилие.

Не знам аз специалист по какво съм, но ти си еталон за парвеню.

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 23 юни 2025 21:41

ReBorn1982 написа:
Drunken_Master написа:
ReBorn1982 написа:
Soulen написа:Образовайте се малко русоробите. Израел не ползва железния купол за балистични ракети. Това е само за самоделните пиратки на Хамас и има изключителна успеваемост. Ползват Прашката на Давид и Стрела, които далеч не са толкова ефективни.

Изразяваме се образно, американоробе, знам много добре кое за какво ползват.

Конкретно еврейската Arrow и американските THAAD, които пазят Израел от балистични ракети, се считат за топа на топа в света. И точно те бяха пробити многократно.

На мен много ми е чудно, ква ще е тая чудна успеваемост, при положение, че Иран ги думкат яко, барабар с центъра на вторият по големина град в Израел!? Даже краварските медии свалиха успеваемостта от 90 на 60 процента. А най-вероятно са доста по-ниски процентите.

За вчера, доколкото четох някъде, сутринта Иран е изстрелял 30 ракети, от тях 10 са ударили. Тоест около 70 % успеваемост.

От къде ги вадите тези "достоверни" статистики? :roll:

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 23 юни 2025 21:51

ReBorn1982 написа:За вчера, доколкото четох някъде, сутринта Иран е изстрелял 30 ракети, от тях 10 са ударили. Тоест около 70 % успеваемост.

Той и Патриота е долу-горе същата работа...

Това е само за последните два дни...
https://t.me/boris_rozhin/170068
https://t.me/ASupersharij/42040
t.me/RVvoenkor/94308
t.me/warhistoryalconafter/227604
t.me/voenacher/82557
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 23 юни 2025 22:24

icko65 написа:
Thsmith написа:
icko65 написа:Те докато ги шамарят от Тел Авив нищо няма да остане...Онея имат 200 000 ракети..

Жечко, никой не чака да им свършат ракетите, а цяла нощ ги удрят за да ги ликвидират, включително и пусковите устройства и кучетата, които натискат копчето. И не се притеснявай, преди нищо да не остане от Тел Авив, няма да има Иран, тЪ... схемата с изчакването, кой първи не е в полза на по дивака.

ХАХАХА..НИщо нямало да остане от Иран..Гледай от Израел да остане...Нервничък си нещо..

Изобщо не съм "нервничък", смея ти се. Би трябвало дори на теб да е ясно, че ако Израел е истински застрашен, няма да се поколебае нито за момент. Естествено, това не е така и просто времето минава докато съперника бъде удушен.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 23 юни 2025 22:28

Drunken_Master написа:
ReBorn1982 написа:За вчера, доколкото четох някъде, сутринта Иран е изстрелял 30 ракети, от тях 10 са ударили. Тоест около 70 % успеваемост.

Той и Патриота е долу-горе същата работа...

Това е само за последните два дни...
https://t.me/boris_rozhin/170068
https://t.me/ASupersharij/42040
t.me/RVvoenkor/94308
t.me/warhistoryalconafter/227604
t.me/voenacher/82557

Пардон, думнали са и полигон в Суми...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 23 юни 2025 22:33

goshev написа:
Thsmith написа:
goshev написа:Дори партийните секретари и комсомолските с такъв идиотски плам не са защитавали дивотиите по онова време.

Гоше, ти си специалист по идиотии принципно, но трябва поне да положиш малко усилие.

Не знам

Е тук поне каза нещо вярно. Да не е изцяло глупост.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 23 юни 2025 23:48

goshev написа:
rhaegar написа:Иранците ударили американска база в Доха, мазалото е пълно.

Ама преди това информирали катарците.Някакъв цирк се разиграва!

Предупредили са ги, за да няма жертви както от катарска страна, така и от американска. САЩ като ги удариха нямаше никакви жертви и нали се сещаш, че ако бяха пробили тези ракети и ударят американската база или граждани/военни на Катар и ги убият какво ще се случи след това? Да не говорим, че в тази база има и войници на НАТО от всички страни.

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 23 юни 2025 23:50

Thsmith написа:
goshev написа:
Thsmith написа:

Не знам

Е тук поне каза нещо вярно. Да не е изцяло глупост.

Не знам аз специалист по какво съм, но ти си еталон за парвеню.
Не ме редактирай, комплексарче!

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 23 юни 2025 23:57

JimBeam написа:
goshev написа:
rhaegar написа:Иранците ударили американска база в Доха, мазалото е пълно.

Ама преди това информирали катарците.Някакъв цирк се разиграва!

Предупредили са ги, за да няма жертви както от катарска страна, така и от американска. САЩ като ги удариха нямаше никакви жертви и нали се сещаш, че ако бяха пробили тези ракети и ударят американската база или граждани/военни на Катар и ги убият какво ще се случи след това? Да не говорим, че в тази база има и войници на НАТО от всички страни.

И наши ли? :mrgreen: Май и Фордо е от същото представление, ама първа завеса. ;)

Върни се в “Свободна зона”