Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот TristaNNN » 22 юни 2025 00:09

Sstefanov написа:....Това да се правиш на морален стожер. А в съшото време да викаш с цялото си гърло "умрете селяни", просто някак си е малоумно.

Онзи, никога в живота си не съм скандирал с устата си "Умрете селяни!".
Никога в живота си не съм скандирал с устата си "Кюрда Стоичков ПП!".
Никога в живота си не съм скандирал с устата си "Любо Пенев е с един ташак!"
Никога в живота си не съм скандирал от трибуните подобни цинични и човеконенавистни слова по адрес на човеци!
Имам си своя, не модерна в наши дни явно, ценностна система, морален компас и възпитание.
Години наред се опитваш да ми влизаш на шпагати по отношение на организираните привърженици и досега успяваш единствено да ми пръдн*ш на к**а. :arrow:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 юни 2025 07:41

TristaNNN написа:
Sstefanov написа:....Това да се правиш на морален стожер. А в съшото време да викаш с цялото си гърло "умрете селяни", просто някак си е малоумно.

Онзи, никога в живота си не съм скандирал с устата си "Умрете селяни!".
Никога в живота си не съм скандирал с устата си "Кюрда Стоичков ПП!".
Никога в живота си не съм скандирал с устата си "Любо Пенев е с един ташак!"
Никога в живота си не съм скандирал от трибуните подобни цинични и човеконенавистни слова по адрес на човеци!
Имам си своя, не модерна в наши дни явно, ценностна система, морален компас и възпитание.
Години наред се опитваш да ми влизаш на шпагати по отношение на организираните привърженици и досега успяваш единствено да ми пръдн*ш на к**а. :arrow:

Сигурен съм, че:
"Freedom for BBB"
също не е в твоя "репертоар".
Също и знамената в подкрепа на Младич и Аркан от 2012-та.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 22 юни 2025 13:39

Да се покефя малко и да си помечтая

Израелската служба за летищата обяви, че "израелското въздушно пространство е затворено за влизане и излизане поради развитието на ситуацията".
САМО ЛЕВСКИ!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 юни 2025 16:53

Файда от тая работа нямаме.
Хубаво е да изиграем 2 двубоя, различни от контролните.
Ще са от полза за следващият ни съперник.
Без значение, дали от Л.Е. или Л.К.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 22 юни 2025 17:28

Бреейй,какво самочувствие,мачовете с евреите ,за обиграване?!?!?
В каквото и положение да са ,Тея са националисти,имат самочувствие,национално самосъзнание и не се предават до край.
И са мръсници по Днк
Пък и нищо чудно да случим на някой съдия ,който ги подкрепя ,като жертви.
САМО ЛЕВСКИ!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 22 юни 2025 17:56

Има една черно - бяла снима, с която се гордеем всички левскари от времето преди комунизма, когато футболистите на Левски отказват да вдигнат ръка за нацистки поздрав. След 90 г съветско промиване на мозъци се превърнахме в български северномакедонци и антисемити. Не мога да повярвам, че днес левскари приемат Хитлер и подобни като него масови убийци за добър пример. Не мога да повярвам, че разчитаме на нещастието на някого, за да продължим напред в някакъв турнир ако ще да е ЕКТ. Когато някои умират и рискуват живота си ние си правим тънките сметките, че служебна победа е добре дошла за нас. Какво стана с "да си левскар е чест"?
Едно време да си левскар беше чест, днес е позор. Припоците убиха клуба си и се опозориха, а ние се опозорихме, защото загубихме човешкото. Мразим народи, раси, етноси. Рисуваме децата си със свастика, издигаме вербалното и физическо насилие в култ, проклинаме хората и им пожелаваме смърт.....и това го приемаме за патриотична ценност, за мъжествено и геройство, а е животинско, цинично и първосигнално. Не, не говоря за европейски "ценности", а за човещината, която сме загубили. Ако днес трябваше да избираме да ли да спасим евреите или да ги предадем на масова смърт, от това, което чета съм убеден, че не само ще ги предадем, но ще го направим с радост, но и собственоръчно ще ги отведем до най - близкия лагер на смъртта. Но иначе се наричаме с най - почитаното име и се тупаме по гърдите. Левски - Апостола на Свободата се върти в гроба от подобни "ценостти". Ако днес беше жив щеше да си смени името, защото името му всеки ден се позори от пишман "патриоти" и криворазбран "патриотизъм" с ценостти на масов убиец.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 22 юни 2025 23:27

Иде реч за евреи. Ами погледнете историята. Те са си проблемен народ.
Конкретно за мачовете на Левски с тях - силно се надявам да ги отстраним и да се възползваме от трудностите, които имат. Дано на технико-тактическият треньор (версия 2) да му се получат нещата...
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 23 юни 2025 09:51

....
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 юни 2025 14:27

Трябвало да се възползваме от трудностите в Апоел.
Човек ще си помисли, че ние цъфтим и връзваме.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 24 юни 2025 15:10

Този "проблемен народ" си построи държава, за която ние, с нашата "история" има да подсмърчаме още 13 века ...
Колкото до мача - ще бъде адски трудно заради мотивацията от поредната победа на проблемния народ. Да се молим на Господа да се смили над греховете ни ... Още на Герена ще разберем дали сме се молили усърдно, ама не е лошо по-често да палим свещички ....

Върни се в “Левски”