Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

sly
Контакти:

Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025

Мнениеот sly » 21 юни 2025 01:08

danko_sot написа:Така е трябвало да стане за тримата. Шопов има потенциал, но има ли характер и манталитет за ЦСКА? Загатна го, но не убеди, че може да бъде лидер и да се разчита той да е твърдо титуляр на 10-ката следващия сезон.

В такъв случай в тази ситуация, при тези ненормални заплати и финансова политика по-добре да се реже, да се реже, докато не се уеднаквят заплатите и не се нормализират нещата с перо-заплати.

Но Теодор Иванов е топ трансфер за мен. Такива трансфери искам да виждам аз.

Съгласен съм за Теодор, но едва ли заплатите на точно тези тримата ще обърнат каруцата. Да Шопов е поискал голяма заплата, но това е в резултат на политиката която води клуба, т.н. ножица е много голяма и вината не е негова. Всеки който ще си подновява договора, ще иска да си сравнява заплатите с един Исека например. Тъпа история ,но не е виновен който яде баницата.............

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 21 юни 2025 09:39

sly написа:
danko_sot написа:Така е трябвало да стане за тримата. Шопов има потенциал, но има ли характер и манталитет за ЦСКА? Загатна го, но не убеди, че може да бъде лидер и да се разчита той да е твърдо титуляр на 10-ката следващия сезон.

В такъв случай в тази ситуация, при тези ненормални заплати и финансова политика по-добре да се реже, да се реже, докато не се уеднаквят заплатите и не се нормализират нещата с перо-заплати.

Съгласен съм за Теодор, но едва ли заплатите на точно тези тримата ще обърнат каруцата. Да Шопов е поискал голяма заплата, но това е в резултат на политиката която води клуба, т.н. ножица е много голяма и вината не е негова. Всеки който ще си подновява договора, ще иска да си сравнява заплатите с един Исека например. Тъпа история ,но не е виновен който яде баницата.............

Ако питаш мен най-виновен е Папазки, че остави онези тримцата да си правят каквото си искат. Даже единият от тях е още в клуба и се прави на ни лук ял, ни лук мирисал.

Другият ще дава пресконференция как той нищо лошо не е направил, а третият нищо чудно да гравитира и той около клуба под някаква форма.

Радо на моменти ми се струва малко мек, а Папазки леко наивен. Тук трябва твърдост и безкомпромисност.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 21 юни 2025 12:08

"Конкретни оферти не сьм получавал. Слухове има, но нищо конкретно. Готов съм за трансфер. Георги Чорбаджийски и Йоан Борносузов са ми приятели от другото ЦСКА. Това е добър отбор, но предпочитам да играя в друг отбор".

Това е казал сина на Вальо Илиев пред Блиц преди няколко дни. Някой трябва много бързо да му обясни къде се намира... След случаят с Дюлгеров вече съм много по-мнителен към българи, отколкото към чужденци.

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 21 юни 2025 12:10

danko_sot написа:
sly написа:

Ако питаш мен най-виновен е Папазки, че остави онези тримцата да си правят каквото си искат. Даже единият от тях е още в клуба и се прави на ни лук ял, ни лук мирисал.

Другият ще дава пресконференция как той нищо лошо не е направил, а третият нищо чудно да гравитира и той около клуба под някаква форма.

Радо на моменти ми се струва малко мек, а Папазки леко наивен. Тук трябва твърдост и безкомпромисност.

Папазки е виновен единствено и само за всичко хубаво, което се случва в ЦСКА, за нищо друго. Стоичков е виновен за това Папазки да ни е собственик.

От Марин Ташков стана ясно, че Нога не се занимава със селекцията, а с цялостното структуриране на клуба като еврооейски такъв. Това на свой ред значи, че Томанов и екипа му са хората, които работят по селектирането на футболисти, а Златков отговаря за преговорите. Макар да изговори много излишни и на свой ред доста безумни неща - Филипов каза едно важно нещо, а именно пропадане на готови трансфери през зимата. Оттук все по-голям смисъл добиват думите на Стоичков след финала относно кой трябва да поеме отговорността - треньор и изпълнителен директор.

Мишо Александров, когото визираш може да е бил въвлечен да работи по въпроси, които не са му в ресора от предишните ни директори, но по неговата част от работата нещата вървят чудесно и няма поводи да го сочим с пръст и да му вменяваме вина, където няма такава.

Златков на цялата истерия, че селекцията се забавя не можа да организира една предварителна фотосесия с Теодор Иванов и вече да беше официално представен от клуба, събота и неделя изглежда са му почивни дни и не иска да притеснява фотографа, за да може да се успокоят феновете, че нещо все пак се движи от него в тази насока. В случай на пропадане на трансфера снимките просто нямаше да се публикуват и готово. Вместо това, както колегата в горния пост каза - родихме. С тази разлика, че Вальо Илиев роди, а Златков си бърка в носа, защото Папазки даже сам е договорил трансфера, което трябваше да направи той.

Та освен, че налива невиждани в българския футбол пари в ЦСКА (да, дори Лудогорец не инвестират толкова), задал е чудесна насока за развитие и тъй като никой не е вечен - когато един (дано много далечен) ден си тръгне ще остави клуб с инфраструктура, организация, фенска база и футболисти за пример, които ще са апетитни за всеки инвеститор. Преди него имахме разруха, от време на време някой гамбиец или еквадорец, клито можем да продадем и само фенове - никаква реална база за инвестиции с други думи.

Та предложението ми е да оставим Папазки на мира и да отдаваме заслуженото на човека, защото в света в момента няма друг човек, който би направил 1/64 от това, което прави той за ЦСКА.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 21 юни 2025 12:42

Какво точно "родихме" ще се види впоследствие! И друг път сме привличали БГ играчи, които уж са таланти и са били титуляри за отборите си! Но в ЦСКА така и не са могли да се наложат! Само времето ще покаже, дали новата ни придобивка си е струвала парите!
Гледам че се хвърлят камъни по ИД директора ни, който е "говедо" според някои и затова не може да върши работата си! Но нали е назначен от Папазки?!
И работата му е да се договаря с новите футболисти, както и с наличните такива! Наскоро беше казал, че "парите не растат по дърветата"! Което трябва да е "намек" как ще се опитва да процедира при договорите с новите, а и с наличните ни футболисти! Ако е имало уж готови трансфери през зимата, и те са били за огромни заплати, тогава е ясно защо не са били осъществени тези трансфери! И е ясно защо Фичо беше уволнен в края на зимния прозорец! С Данко вече няколко пъти писахме, че заплатите в отбора са твърде завишени! Работата на Златков, без да го защитавам(това са му длъжностните характеристики), е да намери балансът в заплатите в отбора! И да не допуска безконтролно увеличение на заплатите, като същите трябва да отговарят на качествата на футболистите! Не е никак полезно за отбора една резерва да речем Купър да взема три пъти повече пари от титуляр като Делова!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 21 юни 2025 13:09

Tony_CSKA написа:Папазки е виновен единствено и само за всичко хубаво, което се случва в ЦСКА, за нищо друго. Стоичков е виновен за това Папазки да ни е собственик.

От Марин Ташков стана ясно, че Нога не се занимава със селекцията, а с цялостното структуриране на клуба като еврооейски такъв. Това на свой ред значи, че Томанов и екипа му са хората, които работят по селектирането на футболисти, а Златков отговаря за преговорите. Макар да изговори много излишни и на свой ред доста безумни неща - Филипов каза едно важно нещо, а именно пропадане на готови трансфери през зимата. Оттук все по-голям смисъл добиват думите на Стоичков след финала относно кой трябва да поеме отговорността - треньор и изпълнителен директор.

Мишо Александров, когото визираш може да е бил въвлечен да работи по въпроси, които не са му в ресора от предишните ни директори, но по неговата част от работата нещата вървят чудесно и няма поводи да го сочим с пръст и да му вменяваме вина, където няма такава.

Златков на цялата истерия, че селекцията се забавя не можа да организира една предварителна фотосесия с Теодор Иванов и вече да беше официално представен от клуба, събота и неделя изглежда са му почивни дни и не иска да притеснява фотографа, за да може да се успокоят феновете, че нещо все пак се движи от него в тази насока. В случай на пропадане на трансфера снимките просто нямаше да се публикуват и готово. Вместо това, както колегата в горния пост каза - родихме. С тази разлика, че Вальо Илиев роди, а Златков си бърка в носа, защото Папазки даже сам е договорил трансфера, което трябваше да направи той.

Та освен, че налива невиждани в българския футбол пари в ЦСКА (да, дори Лудогорец не инвестират толкова), задал е чудесна насока за развитие и тъй като никой не е вечен - когато един (дано много далечен) ден си тръгне ще остави клуб с инфраструктура, организация, фенска база и футболисти за пример, които ще са апетитни за всеки инвеститор. Преди него имахме разруха, от време на време някой гамбиец или еквадорец, клито можем да продадем и само фенове - никаква реална база за инвестиции с други думи.

Та предложението ми е да оставим Папазки на мира и да отдаваме заслуженото на човека, защото в света в момента няма друг човек, който би направил 1/64 от това, което прави той за ЦСКА.

Работата на спортният директор е точно такава, да организира цялата спортнотехническа дейност без да е пряк изпълнител и директно да участва. Да може да дава насоки, профили на търсени играчи, но работата е на скаутския отдел да филтрира най-подходящите и да предаде финален списък за преговори (отново съгласуван със спортният директор) .
Отбор ще направим, но трябва време. Забравете за селекция тип лято 2024 - това беше безумие!
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 21 юни 2025 13:25

Миналото лято първите трансфери бяха на 1.07 и 2.07 съответно преподписване на Турицов и трансфер на Дюлгеров.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 21 юни 2025 13:28

Малка корекция към по-горния ми коментар - работата на СД-то е да се договаря с новите футболисти, както е правил Фичо, а сега вече е Нога! А работата на ИД-то е да създаде финансова стабилност в клуба, като разбира се може да откаже даден трансфер, ако той не отговаря на зададените финансови критерии в клуба! :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Върни се в “ЦСКА”