Световно клубно първенство по футбол 2025
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Световно клубно първенство по футбол 2025
Жребия ви е лош,иначе Тунизийците ще ги отнесете,като куцо пиле – домат! Не сте на нивото на Фламенго и Байерн.
Не ми пука за мача, обаче от Джаксън нищо не става. Да взимаме друг нападател и този некадърник да заминава :|
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
locke написа:Не ми пука за мача, обаче от Джаксън нищо не става. Да взимаме друг нападател и този некадърник да заминава :|
Не бързай толкова,изгледай мачовете на Манч.С ,пък може да започне да ти харесва състава :lol:
-
Не съм сигурен дали при такъв вариант, на Чичо Боели няма да му приключи търпението ...rhaegar написа:Най-хубавият мач, който да изпусне човек.
Дано и срещу тунизийците сме зле и да си тръгнем след групите, по-добро от това няма.
Този Турнир се явява гордост за страната му, подобен провал, практически на "домашен форум" ... :roll: :lol:
-
Къде може да се види статистиката за посещаемоста на всеки мач ?
На Байерн - Бока и на Ривер - Мотерей, БИЛО имало по 90 000 ... :?
Критерии за по-предно класиране между два и повече отбора с равни точки:
1. По-голям брой точки, получени в мачовете от групата между въпросните отбори - тоест гледа се прекият двубой;
2. По-добра голова разлика от мачовете в групата между въпросните отбори;
3. По-голям брой отбелязани голове във всички мачове от групата между въпросните отбори.
Ако след прилагане на тези критерии, отборите продължават да имат еднакво класиране те се прилагат само за мачовете между останалите отбори. Ако продължат да бъдат равни, ще се прилагат следните критерии, в посочения ред:
4. По-добра голова разлика във всички мачове от групата;
5. По-голям брой отбелязани голове във всички мачове от групата;
6. По-добри показатели за дисциплина според наказателните точки на отборите;
7. Жребий, теглен от ФИФА.
1. По-голям брой точки, получени в мачовете от групата между въпросните отбори - тоест гледа се прекият двубой;
2. По-добра голова разлика от мачовете в групата между въпросните отбори;
3. По-голям брой отбелязани голове във всички мачове от групата между въпросните отбори.
Ако след прилагане на тези критерии, отборите продължават да имат еднакво класиране те се прилагат само за мачовете между останалите отбори. Ако продължат да бъдат равни, ще се прилагат следните критерии, в посочения ред:
4. По-добра голова разлика във всички мачове от групата;
5. По-голям брой отбелязани голове във всички мачове от групата;
6. По-добри показатели за дисциплина според наказателните точки на отборите;
7. Жребий, теглен от ФИФА.
THE G.A.M.E написа:Къде може да се види статистиката за посещаемоста на всеки мач ?
https://www.transfermarkt.com/fifa-klub ... on_id/2024
Първи европейски отбор отлетя.
Два са вече, макар че от Порто след този посредствен сезон надали се очакваше кой знае колко.
Поздравления за Чоло и компания, отлично проведен турнир и достойно отпадане, за което аз съм сигурен че много съжаляват.
Като цяло си мисля, че този отбор на Атлетико има нужда от сериозно презареждане на батериите (или някаква рязка промяна, което не вярвам да се случи), защото всяка година си стигат лимита на почетно трети и макс 1/4 в ШЛ и никой не изглежда особено разочарован от това.
Иначе е кофти, че ще имаме бразилски 1/8 финал, щеше да е хубаво да се разминат сега и да играят по-напред. Но пък ще има най-после атмосфера.
Поздравления за Чоло и компания, отлично проведен турнир и достойно отпадане, за което аз съм сигурен че много съжаляват.
Като цяло си мисля, че този отбор на Атлетико има нужда от сериозно презареждане на батериите (или някаква рязка промяна, което не вярвам да се случи), защото всяка година си стигат лимита на почетно трети и макс 1/4 в ШЛ и никой не изглежда особено разочарован от това.
Иначе е кофти, че ще имаме бразилски 1/8 финал, щеше да е хубаво да се разминат сега и да играят по-напред. Но пък ще има най-после атмосфера.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Късмет за Атлетико, че се отърваха от този безсмислен турнир.
[offtopic]
[/offtopic]