Черно Море 2:0 Черноморец
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно Море 2:0 Черноморец
Ticha, а знаеш ли истината за Божилов. Дадохме ви го, не ви го продадохме. Така се разбраха двете страни. На практика го притежавате, като преотстъпен, а деюре, като ваш играч...Е не можеш да се сърдиш, че едно от малките условия е той да не играе срещу Черноморец. С Каруча нещата са други - Платихме си го с фактура. Г. Божилов ви е даден с "платежно нареждане" ( ако ме разбираш правилно ) или на лизинг, като черно-бяла техника. Това е истината - другото са спекулации.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
ДО kartago ;; Радвам се когато тук влизат фенове от други отбори които расаждават правилно...Аз подкрепям всички извън София ..И все пак благодаря ,ако наистина си бил на мача да ни подкрепяш....
Интересна лгика изкара,брат.Де юре,де факто...Абе с две думи,така или иначе е наш играч,с договор за три години.Както добре видяхме всички,без него ви бихме с два гола разлика.Ако толкова го беше страх Балъка,че дава един прекрасен играч на конкурент,защо не си го остави?Заради комисионни навярно.Но това е друга тема.Не виждам какво имаме да делим Варна и Бургас,че да си скачаме едни срещу други.Аз лично имам много приятели от Бургас и когато минавам от там винаги сядаме на чаша.И сякаш с агитката на нафтата не сме имали проблеми.За какъв чеп се опитвате да нагнетявате напрежение помежду нас.Чисто запалянковски погледнато,сме от една черга и трябва да си помагаме,а не да си пречим.Единствено когато се играят мачове помежду ни,ставаме отявлени противници за 90 минути,но не и врагове.Врагове са ни всички шопи,поради факти ясни на повечето от нас.И не за друго,а защото са безпардонни в отношенията си с ,,провинцията".Искат война,получават я.А ние живот и здраве пак ше сме на лято при вас на гости.Разбира се че ще очакваме да ни подкрепяте срещу когото и да е.И вие да се класирате за Европа и ние ще дойдем на мач и ще ви окажем подкрепа.Това е най-нормалното нещо.Разберете,нямаме интерес да се конфронтираме.А между другото,вече ви водим с една победа. 

,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Честитя победата на Черно море, но се въздържам. Ами слаб мач с два много слаби отбора. Вярно - гледах мача по ТВ и не бих имал смелостта ( както един преждо писал, който гледал кратък репортаж и се изказва с тоталното мнение, че на терена имало само един отбор.) За разлика от него бих казал, че нямаше нито един отбор на терена ( силно казано терен ). Имаше един вратар - Пиргов и още 21 замътени глави, които си мислеха, че играят футбол. Каква битка, какви 5 лева. Битката беше в това, кой как да спре и да ритне топката, а това, че някой е бил на точното място в точния момент - евала. Евала на инстинкта му и нищо друго. Все пак по-добре, че имаше победител. Поне някой да вземе трите точки. Казвам го откровенно и безпристрастно - Черноморец и Черно море не са достойни за Европа към този момент ( не, че има достойни ). С тази игра и ЧМ и Чц ще берат ядове. Гледам трезво на нещата. Що се касае, за нашия Черноморец - Бала излезе с отбора на Поморие - Дамянов и Копаранов стават само за гръмоотводи, но не и за футбол. И накрая някой ще познае ли що ги нямаше: Каруча, Кардосо, Карбони, Гонзалес, Атз, Терзиев, "изгонените" Кръстев и Дянков...а познайте.
Защо ги нямаше?Някакви игри на Балъков или какво?С тези играчи,бихте ни затруднили още повече и щяхте да сте много по-силни.Според мен.
Само Черно море.
Veso1913 написа:Интересна лгика изкара,брат.Де юре,де факто...Абе с две думи,така или иначе е наш играч,с договор за три години.Както добре видяхме всички,без него ви бихме с два гола разлика.Ако толкова го беше страх Балъка,че дава един прекрасен играч на конкурент,защо не си го остави?Заради комисионни навярно.Но това е друга тема.Не виждам какво имаме да делим Варна и Бургас,че да си скачаме едни срещу други.Аз лично имам много приятели от Бургас и когато минавам от там винаги сядаме на чаша.И сякаш с агитката на нафтата не сме имали проблеми.За какъв чеп се опитвате да нагнетявате напрежение помежду нас.Чисто запалянковски погледнато,сме от една черга и трябва да си помагаме,а не да си пречим.Единствено когато се играят мачове помежду ни,ставаме отявлени противници за 90 минути,но не и врагове.Врагове са ни всички шопи,поради факти ясни на повечето от нас.И не за друго,а защото са безпардонни в отношенията си с ,,провинцията".Искат война,получават я.А ние живот и здраве пак ше сме на лято при вас на гости.Разбира се че ще очакваме да ни подкрепяте срещу когото и да е.И вие да се класирате за Европа и ние ще дойдем на мач и ще ви окажем подкрепа.Това е най-нормалното нещо.Разберете,нямаме интерес да се конфронтираме.А между другото,вече ви водим с една победа.
Не, брат. Това, което написах не е логика. Що се касае за мен. Писал съм и преди - свързан съм и с Черно море, но на този етап имаме еднакво слаби отбори, които не влизат в чертата за разпределение на медалите. няма какво да се пънем и да искам от нашите отбори. Време е за плаж, море, бира и световното в ЮАР. И вие и ние го имаме този кеф. Ай наздраве.
Абе не е точно така..като гледам Левски,Локо СФ,прехвалената Славия се изпълвам с голяма доза оптимизъм 

chelseabg написа:Абе не е точно така..като гледам Левски,Локо СФ,прехвалената Славия се изпълвам с голяма доза оптимизъм
Точно така.Като ги гледам какъв футбол играят и като ги виждам какви суперотбори имат...ми вдигат оптимизма още повече.А аз поначало съм оптимист,за отбора.И вчера като ги гледах ме убедиха,че мястото на което сме сега,не ни приляга и имаме всички шансове,да влезем поне в четворката.
Само Черно море.
garfild8 написа:Защо ги нямаше?Някакви игри на Балъков или какво?С тези играчи,бихте ни затруднили още повече и щяхте да сте много по-силни.Според мен.
Ами не знам. Сигурно ги пази за Шампионската лига след 2-3 години...

ПС: И да играехме с тях резултата пак щеше да бъде за вас. Резултата в този мач беше по-сигурен и от изгрева на слънцето.
Пак казвам - не омаловажавам победата Ви, омаловажиха я нашите от Бургас.
ПС: Още в следващия мач Кръстев и Дянков може да играят. Покаяли са се...Смешки в чекмедже

ntodorov написа:garfild8 написа:Защо ги нямаше?Някакви игри на Балъков или какво?С тези играчи,бихте ни затруднили още повече и щяхте да сте много по-силни.Според мен.
Ами не знам. Сигурно ги пази за Шампионската лига след 2-3 години...![]()
ПС: И да играехме с тях резултата пак щеше да бъде за вас. Резултата в този мач беше по-сигурен и от изгрева на слънцето.
Пак казвам - не омаловажавам победата Ви, омаловажиха я нашите от Бургас.
ПС: Още в следващия мач Кръстев и Дянков може да играят. Покаяли са се...Смешки в чекмеджеВажното е да вярваме.
Никой не казва,че омаловажаваш победата ни.Факт е че Балъков прави странни работи за мен в отбора ви.Аз също съм на мнение,че е много добре да имате силен Черноморец,но в последно време сериозно сте дръпнали назад.Визирам времето и мачовете след 10-я кръг.
Само Черно море.