Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

DoSomethingDifferent
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот DoSomethingDifferent » 19 юни 2025 02:04

LoveAndPeace написа:
bubka написа:realno, нищо лично, но не си ми интересен. Чакам Дамянов да каже, да си направим малко моабет с него на тема евроиздънки на Левски Изображение.

Не че нещо , ама вие сте единственият отбор отпадал :lol: :lol: още на жребието :lol: :lol: :lol:

Не че нещо, но пишем във футболен форум, в който всеки ден се постват селски мадами. Това с мацките и чикибойците не е ли вече отживелица? Всеки има интернет и може да си „набие една“ на това, което му харесва. Мен лично ме дразни тежко простотията във форума, но я приемам, когато е на спортна тема. А това с дебелите дупета е малко тъпо. Знам, че има двама фена, които не са от най-умните, дори са от двата „вечни“ съперника. Направете си тема за селски мадами и си ги пускайте там.
Последна промяна от DoSomethingDifferent на 19 юни 2025 02:21, променено общо 2 пъти.
Do Something Different!

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 19 юни 2025 02:06

DoSomethingDifferent написа:
LoveAndPeace написа:
bubka написа:realno, нищо лично, но не си ми интересен. Чакам Дамянов да каже, да си направим малко моабет с него на тема евроиздънки на Левски Изображение.

Не че нещо , ама вие сте единственият отбор отпадал :lol: :lol: още на жребието :lol: :lol: :lol:

Не че нещо, но пишем във футболен форум, в който всеки ден се постват селски мадами. Това с мацките и чикибойците не е ли вече отживелица? Всеки има интернет и може да си „набие една“ на това, което му харесва. Мен лично ме дразни тежко простотията във форума, но я приемам, когато е на спортна тема. А това с дебелите дупета е малко тъпо. Знам, че има двама фена, които се кефят и не са от най-умните, дори са от двата „вечни“ съперника. Да си направят тема за селски мадами и да си ги пускат там.

P.S
Нахписах го под вас, защото сте от по-адекватните и също така сте от вечните…
Do Something Different!

AntonToni
Контакти:

Мнениеот AntonToni » 19 юни 2025 06:41

Това ,че на някой му трябва специално разяснение,за да осмисли зададен въпрос,не е мой проблем!
Три страници се пише за Евротурнирите и той не разбрал :lol:
После някви малоумни оправдания написал,че и за умен се мисли СМЕХОРАН!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 19 юни 2025 07:48

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 19 юни 2025 07:52

Чудесно начало на деня ;)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 19 юни 2025 08:36

Отпред, отзад, странично... Грешка няма :twisted:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

На линия
vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 19 юни 2025 09:11

Тази на снимката има нещо общо с жена ми,омръзна ми
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 19 юни 2025 09:36

vlong написа:Тази на снимката има нещо общо с жена ми,омръзна ми

Тогава да си я пазиш ! :lol: 8-)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 19 юни 2025 10:07

vlong написа:Тази на снимката има нещо общо с жена ми,омръзна ми

Топ коментар - напоследък си в серия - винаги съм харесвал хората с иронични коментари, казани на място. Иначе Ева си е топ и не омръзва, макар топът на топовете да е Наташка :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 19 юни 2025 11:23

damyanov1963 написа:И Един въпрос, който ви го задавам няколко пъти, но отговор до сега не съм получил - Колко участия в групите имате?

Дамянов, ние колкото участия в групи имаме, вие толкова мачове не сте изиграли в Европа последните 10-13 години Изображение.

Разбрах, че сте се паднали с някакви чифутковци. Шъ викам за вас. Айде, мачкай лавино Изображение.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Левски”