Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба
Ако се стегнете и надскочите реално можете да минете и израелците и Брага. Португалците първенството им почва късно заради жегите, същата ситуация като с ПАОК 2022 понеже и гърците бяха така. Т.е. начален етап на подготовка. Тук даже не знам БФС как направи при положение че и в България летата са горещи първенството да почва в средата на юли...
Рашка капут, Буданов салют ! 

NOMER14 написа:mikata написа:Въобще не ни трябваха евротурнири, нямаме отбор за там.
Евротурнирите са подарък за прекрасните сини фенове.
Най-много да станем отново за смях.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
tmanolov написа:tamkuan написа:tmanolov написа:1914.1902 написа:Лига на конференциите (втори кръг): AEK Athens FC (GRE) - PFC Levski Sofia (BUL) / Hapoel Beer-Sheva FC (ISR)
ясно, 4 мача и кой откъде е :oops:
Абе знам, че ти се иска и се надяваш ама ние Левскарите сме хора мечтатели. Свободолюбиви хора, ти си по-друг , завистлив тип. Остави ни поне да помечтаем...
завистлив?!?!? На кого и защо? като си изцепил някаква простотия, ще я подкрепиш ли с поне един факт? Вярно, че е анонимен форум, но чак пък толкова глупости?
Разбира се, че имам огромното желание да отстраним и Апоел, и Брага, но реалността е малко по друга. А мечтите, ех, мечтите, те са налични, когато има умел разказвач на приказки, сега има само приказки за наЙвници на средна възраст...
Аз мисля, че ще се окажеш прав. Шанса ни е някак си да отстраним израелците, та да имаме поне още един противник в Трети кръг на Конференциите. Ама не ми се вярва много и на мен, дано стане някакво чудо де
CHELSEA
Значи така.
Расистката уефа продължава с мръсните си номера. Има опит от двата жребия от 68-а година.
Какви са тия разбивки на отборите, защо?
Четвъртият Арда ще играе с финландски отбор, а Морето с турски.
По какъв критерий ги правят тия разбивки и защо?
Какво толкова - пускаш всички поставени срещу всички непоставени и теглиш жребия
Расистката уефа продължава с мръсните си номера. Има опит от двата жребия от 68-а година.
Какви са тия разбивки на отборите, защо?
Четвъртият Арда ще играе с финландски отбор, а Морето с турски.
По какъв критерий ги правят тия разбивки и защо?
Какво толкова - пускаш всички поставени срещу всички непоставени и теглиш жребия
Muaddib написа:Стават минимум 6. :lol:
Сега ... стига глупости, че се размечтахме излишно.
В Левски няма никакъв баланс в състава. Нямаме разиграващ хлаф, нямаме реализатор, нямаме 10-ка. Може да се появи пробойна в центъра на отбраната, ако продадем Каап и/или Макун. Разкарваме българите, което накланя везните, че няма да спазваме новото правило "4".
Охене, Костадинов и Кирилов са хора над 30, без абсолютно никаква преспектива да бъдат продадени. Добавям, че и тримата имат спорни качества. Нито един от тримата не може да направи разлика в конкретен мач. А заради Охене загубихме мача във Варна и дадохме възможност на Литекс от Ловеч да играе финал. Това в скоба.
Веласкес е сложен да ги тренира , а не да селектира. Никаква стратегия и план няма за налагане на млади футболисти. Ако/когато се натрупат картони и контузии, ще лъсне аматьорската селекция. Ако изключим факта, че треньорът ни е ментално недобре, дори да е Пеп Гуардиола, пак няма да може да издържи в 90% от мачовете, просто защото няма качество в състава.
Всички преговори, разговори и идеи за нов стадион са замразени до второ нареждане, заради напрежението между кмета и ББ/ДП.
Публиката ни е толкова разделена, че трябва искра, за да се запали пожар, който ще ни затрие завинаги. Подозирам, че Сдружението са толкова умопомрачени от омраза към Сираков, че ще си направят нов отбор, я с тире, я с число ( хиберлозирам ).
За да пробиеш в Европа и да влезеш в основна схема в ЕКТ, трябва години системно бачкане в една посока, а не некадърна селекция, базирана на комисионни и пренасочване на парите на клуба посока спонсора или семейството на мажоритарния "собственик".
Всичко в Левски, впрочем и в държавата, е схема. Аз съм безкрайно скептичен към настоящия сезон. Даже подозирам, че реалната цел във Вторенството е баража и то от долната 4-ка.
И предната година бях краен в мнението си ( за Генчев ) и после се извиних, ама Експертизата го махна. Конспираторите ще си помислят, че е защото Станислав искаше шампион да става.
Докато Левски е въвлечен в схема на зависимости, няма да видим нито купа, нито титла, камо ли запомнящ се пробив в Европа.
Айде и тоя спец по ФМ, не ви ли писна от тоя негативизъм? Ти явно нищо не си гледал тоя сезон, щом имаш такова мнение за Охене, да дърт е, напред е зле, нищо особено не е, но удобно забравяш няколкото мача, в които не игра що за трагедия бяхме, надолу четох по диагонал и е ясно какъв си и що си, айде и ти вади мелеоните, вземай акциите и покажи, че можеш повече.
айде и ти вади мелеоните, вземай акциите и покажи, че можеш повече.
Защо да вади милионите? Раев колко пари даде за тях?
Него що го намесваш, или принципа е - абе, а вие що биете негри? Типично по копейски...
Пак ще го кажа, по тертип на вашия комунистически господ - като немаш пари, нищо не решаваш. Деба и тоя интернет, даде трибуна на всякаква сволоч да се изявява. Он гъза не може да си забърше, ще решава на референдум въпроси, които и той не може да зададе, щото има пролем с изразяването.
Пак ще го кажа, по тертип на вашия комунистически господ - като немаш пари, нищо не решаваш. Деба и тоя интернет, даде трибуна на всякаква сволоч да се изявява. Он гъза не може да си забърше, ще решава на референдум въпроси, които и той не може да зададе, щото има пролем с изразяването.
Само като ти видя "довода" и ми става ясно колко си прост. Прав си, че всякаква сволоч взе да се изказва. Като теб! Най-обичат такива овце.
Раев колко пари дава, че решава?
Нещо като вождът ви ли? Който не може да говори. Представям си вие какво представлявате.
Раев колко пари дава, че решава?
щото има пролем с изразяването.
Нещо като вождът ви ли? Който не може да говори. Представям си вие какво представлявате.
CapitanePuyol написа:Ако се стегнете и надскочите реално можете да минете и израелците и Брага. Португалците първенството им почва късно заради жегите, същата ситуация като с ПАОК 2022 понеже и гърците бяха така. Т.е. начален етап на подготовка. Тук даже не знам БФС как направи при положение че и в България летата са горещи първенството да почва в средата на юли...
Бе Брага имат бая класни футболисти и там ще е доста трудничко, ама и аз не разбирам целия тоя негативизъм. Левски е сравнително стабилен и горе- долу обигран.
Едиствено мен ме опасяват яловите нападатели, защото тия израелци създават доста положения и вкарват доста голове. Преди 2-3 години българчето беше за мен най- добрия им футболист и сега няма да играе, обаче имат тоя Дан Битон от Лудогорец, който е също много опасен. Мисля си, че за продължим, трябва да вкараме поне 3 гола общо.
- metodito
- Контакти:
mikata написа:NOMER14 написа:mikata написа:Въобще не ни трябваха евротурнири, нямаме отбор за там.
Евротурнирите са подарък за прекрасните сини фенове.
Най-много да станем отново за смях.
Кои "ние"? Публиката на "Левски" няма да стане за смях. Особено, ако отстраним Беер Шева и се напълни Националния за Брага. Към отбора така или иначе очакванията са занижени. Ще ми е интересно Хулио как ще се представи. Не се ли намери десетка обаче, и ЕКТ, и сезона - отиват на ...