СКП (2025) - Реал Мадрид
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: СКП (2025) - Реал Мадрид
Е, не...просто Ал Хилал е много солиден отбор, един от най-добрите в Азия. Повечето им играчи доскоро играеха в топ отборите на Европа.
Рашка капут, Буданов салют ! 

Спокойно, Васкес ще си тръгне, но да видим дали Родриго ще си тръгне.
Няма как да се очаква нещо ново след три тренировки.
Няма как да се очаква нещо ново след три тренировки.
Толкова ли е трудно? Васкес и Родриго да не се появяват на игрището, а в същото време да научиш играчите как се бият дузпи, защото през миналия сезон направиха голям брой пропуски от бялата точка. Това са аспекти, които са видими от дълго време, но ти не правиш нищо по въпроса, вместо това се говори за Алонсо и тренировъчния процес на Родриго, който бил показал еди какво си желание и щял да бъде основен играч. :oops:
Направи ми неприятно впечатление как при една атака отляво Винисиус дори не се включи, а си остана кротко до страничната линия и Белингам се чудеше на кого да подаде. После май нещо се поспречкаха. Грозна картинка! Алонсо трябва да въведе респект и да бъде безкомпромисен в наказанията!
Аз лично заставам твърдо зад Алонсо. Тези демота за мен нямат значение, освен за сработка. Първи коментари след старта на Ла Лига.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
- paceto
- Контакти:
На мен мача ми хареса особено накрая натиска, който направихме.
Бяхме мудни, защото нещата с климатизацията не минаха добре понеже са тук в САЩ само от 3-4 дни преди мача и жегата във Флорида беше голяма +40 при влажност над 60% в 14 часа следобед.
Може да ви се струва нелепо, но само хора сменяли континента и часовата разлика особено от прохладно на жега биха ме разбрали много добре. Буквално си като пребит или както обичам да казвам "Като ударен самолет" в продължение на дни, докато организма ти свикне. Аз понеже редовно сменям часовата разлика по различни държави и горе-долу може да се каже, че вече съм свикнал, но пак ми оказва влияние в определени зони на света.
Бяхме мудни, защото нещата с климатизацията не минаха добре понеже са тук в САЩ само от 3-4 дни преди мача и жегата във Флорида беше голяма +40 при влажност над 60% в 14 часа следобед.
Може да ви се струва нелепо, но само хора сменяли континента и часовата разлика особено от прохладно на жега биха ме разбрали много добре. Буквално си като пребит или както обичам да казвам "Като ударен самолет" в продължение на дни, докато организма ти свикне. Аз понеже редовно сменям часовата разлика по различни държави и горе-долу може да се каже, че вече съм свикнал, но пак ми оказва влияние в определени зони на света.
Вярно ли е, че нещо сте били недоволни от Трент още в първия мач? :roll:
Асенсио на това първенство е скандален просто. :D
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
sapio0o написа:Асенсио на това първенство е скандален просто. :D
Поредното празноглаво пишлеменце в Реал.
Много слабо започва. Дано да се стегне, защото се надявам той и новият да са ни централната двойка защитници.