ЛЕВСКИ-МИНЬОР

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin_gobg
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ-МИНЬОР прогнози и мнения.

Мнениеот sin_gobg » 02 мар 2010 12:32

Победа за Левски. Може и с гол разлика. Важното е да бием наред. Само Левски!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 02 мар 2010 12:38

Победа за ЛЕВСКИ и надявам се дошла с хубава игра ,прогноза-3:0 и всички на мача! :)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 02 мар 2010 12:39

Дано бием,трябват победи и то обедителни, но как ще дойдат не знам. Левски е в огромна криза.

Потребителски аватар
USF
Контакти:

Мнениеот USF » 02 мар 2010 13:08

Вие нищо не знаете!!! Левски един ден преди мача прави сензационна селекция - връщат се Боби Михайлав, Наско и ДаниТо Боримиров! Излизат със състав + 40 г. и мачкат! А иначе тука май модератори няма - то не бяха говеда, чорби ...!
И сега реално за мача - Миньор не биха Пирин заради съдията - ако беше видял очевадния гол, може би щяха да обърнат мача! А Левски ги видяхме срещу Спартак( то е ясна, че мотивацията не е същата, но качествата са си същите)! И така, при нормално съдийство(а при такова видяхме в подготовката колко червени картона получихте и колко дузпи срещу вас) мачът ще е груб и беззъб от към голови положения, т.е. 0-0!!! Това е моята прогноза, а на голямите оптимисти с разгромните резултата ще кажа - Объркали сте рейса пичове ... 8-)
В България има един вагон с железничари,
един кафез с канари,
един обор с левскари,
и седем милиона ЦСКА - ри!!!

koi4i

Мнениеот koi4i » 02 мар 2010 13:15

Манете прогнозите,ясно е,че унижаваме.Някой ако знае как ще се влиза смисъл в кои сектори и евентуално с абонаментните карти как стоят нещата?
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

difeza
Контакти:

Мнениеот difeza » 02 мар 2010 13:22

Левски ще смаже чуковете.

blue fashion
Контакти:

Мнениеот blue fashion » 02 мар 2010 13:24

petef написа:Миньор сега са много ядосани от загубите в контролите и тази от Пирин,така че очаквам да са първият от поредицата отбори,които ще ви унижат на "блатото" :) :) :lol: :lol: 0:2

Те са ядосани на майка ти!

Потребителски аватар
hgfgvh
Контакти:

Мнениеот hgfgvh » 02 мар 2010 13:33

USF написа:Вие нищо не знаете!!! Левски един ден преди мача прави сензационна селекция - връщат се Боби Михайлав, Наско и ДаниТо Боримиров! Излизат със състав + 40 г. и мачкат! А иначе тука май модератори няма - то не бяха говеда, чорби ...!
И сега реално за мача - Миньор не биха Пирин заради съдията - ако беше видял очевадния гол, може би щяха да обърнат мача! А Левски ги видяхме срещу Спартак( то е ясна, че мотивацията не е същата, но качествата са си същите)! И така, при нормално съдийство(а при такова видяхме в подготовката колко червени картона получихте и колко дузпи срещу вас) мачът ще е груб и беззъб от към голови положения, т.е. 0-0!!! Това е моята прогноза, а на голямите оптимисти с разгромните резултата ще кажа - Объркали сте рейса пичове ... 8-)

Оффффффф четох, гледах, чудих се и най-накрая реших да попитам момчетата от червената част, защо не минат отново от 1-ви клас поне до 5-ти да си припомнят правилата за писане и тогава да заповядат във форума на Левски и да пишат, където има ГРАМОТНИ хора, а не неграмотни малоумници, които да пишат обЕсниш и голЯмите и да не казвам още какво съм прочел, че ме хваща срам направо, пък да не говорим че едни в началото точно беше написал дума с ШТ вместо с Щ....та точно поради тази причина да обЯсня, че не ни пука какво мислят и какво казват за ЛеВски, да отбележа за неграмотните, ще бием да и то със сигурност, явно ви боли много още от онова 0:3 и затова злобеете, но няма да се получи тази при нас, така че споко не мислете толкова за нас, ние пак ще се оправим и пак ще ви дерем и на лягане и на ставане, и пак ще има 9 поредни победи и със сигурност пак ще има резултат, който ще се събере на двете ръце, за неграмотните и слабопаметните ще припомня 7:2 и 7:1, знаете ли ги, защото аз да.Така че драги господа последователи на ДУДУчето, гледайте си вашият отбор, радвайте му се докато е възможно и не ни мислете нас. САМО ЛЕВСКИ!!!

petef
Контакти:

Мнениеот petef » 02 мар 2010 13:45

blue fashion написа:
petef написа:Миньор сега са много ядосани от загубите в контролите и тази от Пирин,така че очаквам да са първият от поредицата отбори,които ще ви унижат на "блатото" :) :) :lol: :lol: 0:2

Те са ядосани на майка ти!

Ядосани са и ,защото не им пуска за разлика от твоята,която дава на всички :) :) :lol: :lol:

Потребителски аватар
USF
Контакти:

Мнениеот USF » 02 мар 2010 13:52

hgfgvh написа:
USF написа:Вие нищо не знаете!!! Левски един ден преди мача прави сензационна селекция - връщат се Боби Михайлав, Наско и ДаниТо Боримиров! Излизат със състав + 40 г. и мачкат! А иначе тука май модератори няма - то не бяха говеда, чорби ...!

Оффффффф четох, гледах, чудих се и най-накрая реших да попитам момчетата от червената част, защо не минат отново от 1-ви клас поне до 5-ти да си припомнят правилата за писане и тогава да заповядат във форума на Левски и да пишат, където има ГРАМОТНИ хора, а не неграмотни малоумници, които да пишат обЕсниш и голЯмите и да не казвам още какво съм прочел, че ме хваща срам направо, пък да не говорим че едни в началото точно беше написал дума с ШТ вместо с Щ....та точно поради тази причина да обЯсня, че не ни пука какво мислят и какво казват за ЛеВски, да отбележа за неграмотните, ще бием да и то със сигурност, явно ви боли много още от онова 0:3 и затова злобеете, но няма да се получи тази при нас, така че споко не мислете толкова за нас, ние пак ще се оправим и пак ще ви дерем и на лягане и на ставане, и пак ще има 9 поредни победи и със сигурност пак ще има резултат, който ще се събере на двете ръце, за неграмотните и слабопаметните ще припомня 7:2 и 7:1, знаете ли ги, защото аз да.Така че драги господа последователи на ДУДУчето, гледайте си вашият отбор, радвайте му се докато е възможно и не ни мислете нас. САМО ЛЕВСКИ!!!

Да ти кажа ли на теб ГРАМОТНИЯ, че първо сте ми на к**а вие "отбора на народа", второ - тук не е форум за правопис, трето - цял живот ще си пълниш мизерните очички с това 7-1, 7-2!!! И знаеш ли защо пиша - щото ми се пише и ти нищо не можеш да ми кажеш! Ако искам ще изпиша УеФсги - теб ще те заболи, а на мен ще ми е все едно! Дерзай, сънувай разгромни резултати, които се знаят в мизерната ни и пропаднала държава! А аз ще съм горд, с резултатите в Европа с които сме прославяли България и надявам се ще прославяме пак!!! Знаеш ли какво е чувството да попиташ 60 годишен старец, Германец, фен на Мюнхен 1860 знае ли нещо за Българските отбори и той да ти отговори - Да, разбирасе - ЦСКА - победата над Леверкузен, победата над врага Байерн с 4-3, Бербатов, Мартин!!! Никога няма да ознаеш, а това е великото чувство, че твоя отбор е нещо в Европа, а не нещо в Корумпираната България!!! Айде със здраве!!!
В България има един вагон с железничари,
един кафез с канари,
един обор с левскари,
и седем милиона ЦСКА - ри!!!

Върни се в “Архив”