Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
lyubomir_v
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот lyubomir_v » 16 юни 2025 13:38

Аз пък искам Кака Линда

Ponko
Контакти:

Мнениеот Ponko » 16 юни 2025 14:44

Да му мисли този на когото се падне чичо Скрудж...

zdravkos
Контакти:

Мнениеот zdravkos » 17 юни 2025 09:36

Добро утро,
свързват ни с Фофана?
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 18 юни 2025 00:30

Ponko написа:Да му мисли този на когото се падне чичо Скрудж...

Не мога да повярвам че го казвам но те са цвете пред тоя
Изображение

Ponko
Контакти:

Мнениеот Ponko » 18 юни 2025 11:10

Е, да на фона на някои други собственици нашите са добре. Иначе каква Висша лига и Шампионска лига ще печелят тия.. този не е в час.

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 20 юни 2025 02:06

Ponko написа:Е, да на фона на някои други собственици нашите са добре. Иначе каква Висша лига и Шампионска лига ще печелят тия.. този не е в час.

За първи път може би, но САМО може би ще се държим като голям клуб :!: Аре стига глупости....

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 20 юни 2025 14:49

Ливърпул днес спечели Висшата Лига и за следващия сезон !
Безапелационна селекция в абсолютно кратък срок !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

SteffakaLFC
Контакти:

Мнениеот SteffakaLFC » 20 юни 2025 19:59

Точно , е от такива мнения ме е страх - "Плашещ Ливърпул " , "Големи очаквания , за Ливърпул" , "Огромни трансфери..." ...
Не е нашия стил ... НИЕ , не сме Реал Мадрид 2 !
Ние , създаваме ОТБОР (двигател , който работи - без да "боксува" , така да се каже ) ! Всяка част , от този "двигател" - е , специално подбрана , за да работи механизамът !!! В МНОГО случаи , се забелязва , че тази част , от механизамът - НЕ РАБОТИ , в друг механизъм !!! Лично мнение - страх ме е от скъпи трансфери - НИЕ , не сме такъв отбор !!! Още едно лично мнение - НИЕ , имаме ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ИНТЕЛИГЕНТЕН ТРЕНЕР - уповавам се ИЗЦЯЛО на него !!!

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 20 юни 2025 21:22

Не очаквах , че ще бъдем толкова активни преди отварянето на трансферния прозорец . По-скоро предполагах , че ще се задоволим с Гошо вратарчето и може би трансфер от порядъка на 10-20 млн. С тези привлечени играчи до този момент съм адски доволен и не се сещам скоро да съм бил толкова удовлетворен . И тримата дотук ще вдигнат класата със сигурност , но очаквам и още една бомба докато затворят прозореца . Много зависи и кой ще напусне , а на вратата със сигурност е Дарвин , Анди и може би Диас . Може и да е случаен преходния сезон на Гьокереш , но отказва на Арсенал и Юнайтед , дали не ни намига не знам .
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 20 юни 2025 21:45

SteffakaLFC написа:Точно , е от такива мнения ме е страх - "Плашещ Ливърпул " , "Големи очаквания , за Ливърпул" , "Огромни трансфери..." ...
Не е нашия стил ... НИЕ , не сме Реал Мадрид 2 !
Ние , създаваме ОТБОР (двигател , който работи - без да "боксува" , така да се каже ) ! Всяка част , от този "двигател" - е , специално подбрана , за да работи механизамът !!! В МНОГО случаи , се забелязва , че тази част , от механизамът - НЕ РАБОТИ , в друг механизъм !!! Лично мнение - страх ме е от скъпи трансфери - НИЕ , не сме такъв отбор !!! Още едно лично мнение - НИЕ , имаме ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ИНТЕЛИГЕНТЕН ТРЕНЕР - уповавам се ИЗЦЯЛО на него !!!

Точно това прави един голям отбор - взима всяка година по някой, който ще вдигне класата - в случая Вирц. Бековете не бяха по желание , а от немай къде - Арнолд избяга, Анди издиша. Сега остава централен защитник , щом продадохме Куанса и евентуално мушкач. Тогава можем да кажем, че селекцията е завършена и следващите прозорци ни трябва по 1 играч, като Вирц - да се надгражда един завършен отбор. Реално Куанса не беше готов за титуляр, а Нунес така и не се адаптира.
За големите харчове не се коси - Сити са постоянно така, Арсенал и той в последните сезони, да не говорим за Челси и Юнайтед.

Върни се в “Ливърпул”