Световно клубно първенство по футбол 2025
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Световно клубно първенство по футбол 2025
Днес мача на Борусия предизвиква интерес. По БНТ 3 няма ли да ги пуснат!?
miro_rz написа:Днес мача на Борусия предизвиква интерес. По БНТ 3 няма ли да ги пуснат!?
Да, там ще го дават. На втората страница съм качил програмата на БНТ за СКП.
bubka написа:Голяма смешка е това първенство. Дано се усетят, че нищо не става и догодина да го махнат. Или да го сложат някъде, където стадионите ще се пълнят. Към 5-10 хил е достатъчно. Спокойно може да направят мачовете в Благоевград, Ловеч или Разград, а финала на Колежа.
Е то ще е през 4 години уж. Залагай че следващото ще е при арабите.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

По принцип трябва да е в страната домакин на предстоящото СП, тоест следващото най-вероятно ще е в Португалия/Испания/Мароко. Евентуално 33-та ще е при арабите.
rhaegar написа:bubka написа:Голяма смешка е това първенство. Дано се усетят, че нищо не става и догодина да го махнат. Или да го сложат някъде, където стадионите ще се пълнят. Към 5-10 хил е достатъчно. Спокойно може да направят мачовете в Благоевград, Ловеч или Разград, а финала на Колежа.
Е то ще е през 4 години уж. Залагай че следващото ще е при арабите.
Добре, така има повече смисъл.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
1914.1902 написа:miro_rz написа:Днес мача на Борусия предизвиква интерес. По БНТ 3 няма ли да ги пуснат!?
Да, там ще го дават. На втората страница съм качил програмата на БНТ за СКП.
Тенк ю
RMCF написа:По принцип трябва да е в страната домакин на предстоящото СП, тоест следващото най-вероятно ще е в Португалия/Испания/Мароко. Евентуално 33-та ще е при арабите.
По-добре да си бяха продължили Конфедерациите, вместо да измислят това.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

И това ще стане интересно като поканят подходящите отбори, пак повтарям, че повече от половината участващи сега не будят интерес у зрителите!

Къде може да се провери колко народ пред екрана ще изгледат Борусия?